ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Υδροχόου αλλά για το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Αφού σχηματίσει τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη, θα βρεθεί σε κενή πορεία από τις 13:08 μέχρι τις 20:46 που θα περάσει στους Ιχθύς.

Προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και σήμερα σε όλα τα επίπεδα και να δείχνουμε κατανόηση στον εαυτό μας και στους άλλους. Οι εντάσεις καλό είναι να αποφευχθούν ενώ τις πρωινές ώρες ειδικά είναι σημαντικό να διατηρήσετε τα όριά σας και την ψυχραιμία σας. Προσοχή με τα μέσα τεχνολογίας αλλά και την επικοινωνία και τις μετακινήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Άρη τις πρωινές ώρες ίσως φέρει προβληματισμό σε σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες. Κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως θα θέλατε ή μπορεί να μην σημειώνετε πρόοδο στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή στους στόχους σας. Για κάποιους η αιτία του προβλήματος είναι οικονομική. Καλό είναι να εξασκήσετε την υπομονή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απαιτητική Τετάρτη βρίσκεται μπροστά σας. Η Σελήνη στον Υδροχόο δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις και σίγουρα δεν είναι ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε. Η κενή φάση της Σελήνης ίσως φέρει εμπόδια στη δράση σας, ένταση με την οικογένεια ή μπορεί κι ένα άτομο μεγαλύτερης ηλικίας να χρειάζεται στήριξη από εσάς. Με την είσοδο της Σελήνης στους Ιχθύς θα νιώσετε μέσα στο σκοτάδι να ανάβει ένα φως.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σε ιδανικές συνθήκες η Σελήνη στον Υδροχόο, θα έκανε τη σημερινή μέρα να φαντάζει υπέροχη. Όμως οι όψεις της τα ξημερώματα και το τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο σας το πρωί δεν προϊδεάζει για πολλές χαρούμενες στιγμές. Ίσως έχετε αγωνία για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων αλλά και στα θέματα της υγείας. Η είσοδος της Σελήνης το βράδυ στους Ιχθύς θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα της καριέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο σε όλη την διάρκεια της μέρας δημιουργώντας εντάσεις στις σχέσεις, στα οικονομικά και σε θέματα υγείας. Οι όψεις των ημερών δημιουργούν μια αίσθηση στασιμότητας και δεν επιτρέπουν αισιοδοξία. Είναι μια περαστική φάση αν και κάποιες μέρες η απογοήτευση θα είναι έντονη. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς θα στρέψει την προσοχή σας σε πιο ευχάριστες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Η μέρα είναι έντονη με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη από τον Υδροχόο πριν βγει σε φάση κενής πορείας και αργότερα περάσει στους Ιχθύς. Προσέξτε την υγεία σας και αποφύγετε τις κοπιαστικές δραστηριότητες. Ακόμα μπορεί στο σπίτι, σε μια σχέση, είτε στη δουλειά να νιώσετε υπερβολική πίεση και απογοήτευση. Πρόκειται για κάτι περαστικό. Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθύς σας κάνει πιο εσωστρεφείς αλλά τουλάχιστον χαλαρώνει η ένταση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική, σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και τις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να έχετε επαγγελματικές συσκέψεις ή πολλή δουλειά και να πρέπει να εργαστείτε πιο σκληρά. Προσέξτε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Η Σελήνη προχωρώντας το βράδυ στους Ιχθύς θα στρέψει την προσοχή σας στις στενές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Για το δικό σας ζώδιο η όποια ενόχληση αυτή την κουραστική Τετάρτη, έχει να κάνει με άλλα άτομα είτε φίλους, είτε τα παιδιά σας αν είστε γονείς και σας επηρεάζει έμμεσα. Χρειάζεται προσοχή σε ερωτικές σχέσεις και κυρίως να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα σε αυτές. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έλθετε σε διαφωνία με κάποιο άτομο για οικονομικούς λόγους ή μπορεί να υπάρχει φορτισμένη ατμόσφαιρα και σε μια ερωτική σας σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία απαιτητική μέρα είναι η Τετάρτη για εσάς, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Μπορεί να έχετε περισσότερες αντιξοότητες σε θέματα σπιτιού, οικογένειας ή να βλέπετε εμπόδια στα σχέδια σας. Μην αντιδράτε παρορμητικά και συναισθηματικά. Η είσοδος της Σελήνης στους φιλικούς σας Ιχθύς το βράδυ δημιουργεί καλύτερη ατμόσφαιρα και σταματά η ασφυκτική πίεση που νιώθετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη είναι απαιτητική καθώς σάς καλεί να καλύψετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Μην ξεχνάτε να φροντίζετε τον εαυτό σας, τη φυσική σας κατάσταση και υγεία για να μπορείτε να ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες. Αποφύγετε σήμερα να φτάσετε σε οριακό σημείο συζητήσεις με συνεργάτες. Προτιμήστε να επανέλθετε πιο νηφάλιοι αργότερα. Από το βράδυ και μετά θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα της οικογένειας και του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο διατηρώντας ένα κλίμα έντασης γύρω σας, του οποίου δεν πρέπει να γίνετε μέρος. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας μπορεί να σας προβληματίσουν. Ίσως ακόμα νιώθετε αμφισβήτηση για κάποια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην ξεκινάτε επιθέσεις. Η Σελήνη από το βράδυ περνά στους φιλικούς σας Ιχθύς και βοηθά να έχετε καλύτερη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας, δημιουργώντας άγχος σε θέματα καριέρας και σχέσεων. Ίσως νιώσετε προσωρινά απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν κυλάνε όπως θέλετε ή μπορεί να ξεκίνησε κάτι σε μια σχέση ή συνεργασία και στην πορεία τα πράγματα «πάγωσαν». Διατηρήστε μία στάση αναμονής και μην αντιδράτε σπασμωδικά. Από απόψε το βράδυ με τη Σελήνη στους Ιχθύς θα χαλαρώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται και δεν είναι άσχημη ιδέα είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια βόλτα ή να βρείτε λίγες ώρες για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Χρειάζεστε πάντα λίγο χρόνο και χώρο για σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από απόψε η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας και θα σχηματίσει εξαιρετικές όψεις με τους πλανήτες κάνοντας πιο θετική την καθημερινότητα σας τις επόμενες δυο ημέρες.