ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 2 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Δευτέρα ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου . Αυτό μπορεί να επηρεαάσει τις μετακινήσεις στους δρόμους λόγω της σημερινής αργίας, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Το βράδυ, η Αφροδίτη θα πάει στον Κριό, πράγμα που θα μας κάνει όλους λίγο πιο αισιόδοξους και δραστήριους. Αυτό θα κρατήσει μέχρι τις 28/5 που θα παραμείνει σε αυτό το ζωδιακό περιβάλλον. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα επωφεληθούν από αυτή την επιρροή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ίσως να μην έχετε φοβερή όρεξη να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές και φιλικές προσκλήσεις. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας όμως, μόνο θετικό μπορεί να είναι. Θα ενισχύσει τις σχέσεις σας και μπορεί να είναι σας βοηθήσει στην ερωτική σας ζωή. Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα. Η Δευτέρα είναι σούπερ επικοινωνιακή μέρα με τη Σελήνη να προχωρά στους Διδύμους από το μεσημέρι κι έπειτα και η πρώτη της όψη να είναι η σύνοδος με τον Ερμή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα ίσως να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μην πιέζεστε όμως και προσπαθείστε να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Το μεσημέρι η Σελήνη θα περάσει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας και ίσως αυτό σας δημιουργήσει άγχος. Επίσης, από σήμερα θα «ξυπνήσει» η διαισθητική, συναισθηματική και δημιουργική σας πλευρά μέχρι τις 28/5 που θα περάσει στο ζώδιο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τελευταία σας απασχολεί κυρίως η καριέρα και τα επαγγελματικά σας κι αυτό βγαίνει και στις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 24/5 θα σας πιέζει αυτό το κομμάτι, αλλά από σήμερα που περνά η Αφροδίτη στον Κριό  θα βοηθήσει πολύ την διάθεση αλλά και τις φιλικές σας σχέσεις. Μπορεί μια φιλική σχέση να γίνει ερωτική, οπότε προσπαθείστε να είστε πιο κοινωνικοί. 

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το να είστε ειλικρινείς σήμερα θα σας βοηθήσει στον χώρο της δουλειάς σας. Ακόμα κι αν στου άλλους δεν αρέσουν αυτά που λέτε μην προσπαθήσετε να ωραιοποιήσετε τα πράγματα. Σήμερα κάποιος από τη δουλειά ή το σπίτι μπορεί να σας πιέσει, και αυτό να μην σας αρέσει. Από σήμερα η Αφροδίτη περνά στον τομέα της δουλειάς και σας κάνει πιο «ορατούς». Αξιοποιήστε το προς όφελος σας. 

.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, είναι η μέρα που νιώθετε έτοιμοι να προχωρήσετε στη ζωή σας και να αφήσετε πίσω σας σχέσεις και ανθρώπους που δεν σας κάνουν, γιατί αυτό σας πάει «πίσω». Μην ακούτε τις ίδιες δικαιολογίες και τα «θα αλλάξω» από φίλους, συντρόφους ή συναδέλφους. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σας βοηθήσει να ελευθερωθείτε με τον καλύτερο τρόπο. Η επιθυμία σας να κάνετε αλλαγές ακόμη και στον φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο θα είναι πιο έντονη από σήμερα. 

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα σας απασχολήσουν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και τυχόν διλήμματα που έχετε. Μη βιαστείτε και περιμένετε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που έχετε αυτή τη στιγμή στο κεφάλι σας πριν πάρετε μια σοβαρή απόφαση. Από σήμερα περνά στον Κριό και η Αφροδίτη φέρνοντας στο προσκήνιο τα οικονομικά σας θέματα. Πιθανώς μέχρι τις 28/5 να έχετε κάποιο κέρδος. 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, ίσως η δράση και ο λόγος σας να μη συμβαδίζουν. Ίσως λοιπόν να πρέπει να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας και να δείτε τι πρέπει να αλλάξετε, ώστε να μη μπερδεύετε και τους άλλους στη ζωή σας. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο ανάλαφρες σε σχέση με το πρωί. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Κριό και θα είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα εστιάζει σε πρακτικά και οικονομικά ζητήματα. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι σπαταλάτε χρήματα με βάση στη διάθεσή σας. Όσο όμως πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι είστε στη διάρκεια της μέρας τόσο καλύτερα θα ολοκληρώσετε αυτά που έχετε να κάνετε. Επίσης, η σημερινη μέρα, ευνοεί τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και την ίδια τη δουλειά. Μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάστημα για σας μέχρι τις 28/5.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορεί να κάνετε κάποιες διαπιστώσεις στον τρόπο που διαχειρίζεστε τη ζωή σας και να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε και άλλες αλλαγές στις σχέσεις σας με τους άλλους. Η σημερινή μέρα επίσης, ευνοεί τον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της χαράς, της διασκέδασης, της δημιουργίας και των παιδιών. Σε όλα αυτά θα έχετε ένα σύμμαχο για να περνάτε πιο όμορφα τις μέρες του Μαΐου μέχρι τις 28/5. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, είναι από τις μέρες που πρέπει να προσέξετε τα λόγια σας και τι λέτε γιατί μπορεί να ακουστείτε «κάπως» στους άλλους. Από σήμερα παίρνει θέση η Αφροδίτη στον Κριό και θα επηρεαστούν με θετικό τρόπο οι οικογενειακές σας σχέσεις αλλά και ό,τι σχετίζεται με το σπίτι. 

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, είναι μια καλή μέρα γιατί νιώθετε καλύτερα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να έχετε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών στο μυαλό σας. Το βράδυ όμως, μπορεί να επιστρέψει η πιο χαλαρή σας διάθεση και να έχετε κάπως πιο θετική διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε και τις σκέψεις σας με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά και τις υλικές συνθήκες στη ζωή σας και αν μπορείτε να υποστηρίξετε τον ως τώρα τρόπο ζωής σας. Είναι σημαντικό να σας αρέσει η δουλειά σας αλλά και να σας προσφέρει τα υλικά που χρειάζεστε. Η Αφροδίτη φεύγει σήμερα από το ζώδιο σας και περνά στον τομέα των οικονομικών προσφέροντάς σας ασφάλεια. 

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Η τάση του μήνα για όλα τα ζώδια

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 02/05/2022 – 08/05/2022