ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 2/04

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 2 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το πρώτο σαββατοκύριακο του Απριλίου είναι δυναμικό αφού η επιρροή της νέας Σελήνης στον Κριό εξακολουθεί να μας επηρεάζει.

Το Σάββατο έχουμε όψεις με τον Χείρωνα που μας οδηγούν σε συζητήσεις εκ βαθέων. Είναι ένα ιδιαίτερα κοινωνικό σαββατοκύριακο καθώς η σύνοδος Ήλιο και Ερμή στον Κριό ευνοεί τις επαφές, τις βόλτες και τις συζητήσεις. Από το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη περνά στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Ξεχειλίζετε από ενάργεια με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και το στοίχημα της ημέρας είναι να μην φτάσετε σε υπερβολές. Να έχετε έλεγχο στη μέρα και το πρόγραμμά σας, αφού από το πρωί θα έχετε όρεξη να επικοινωνήσετε με όλους. Καλό θα ήταν να μην το υποσχεθείτε σε όλους βέβαια, γιατί θα γεμίσετε το πρόγραμμα σας με πράγματα που στο τέλος θα εγκαταλείψετε αφού ο χρόνος δεν θα σας φτάνει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό το Σάββατο σας καλεί να ασχοληθείτε με όποια εκκρεμότητα έχει μείνει από όλη την εβδομάδα και να προσπαθήσετε έπειτα να χαλαρώσετε. Επειδή την Τρίτη σας περιμένει μία απαιτητική όψη Άρη – Κρόνου καλό είναι να βρείτε τώρα χρόνο να ξεκουραστείτε αλλά και να διασκεδάσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι φίλοι και η παρέα σας θα είναι το κλειδί για να περάσετε ένα όμορφο Σάββατο σε μία μέρα που ευνοεί τις εξόδους. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα είναι πιο ευχάριστη κι εσείς θα νιώσετε την αισιοδοξία να σας κατακλύζει. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα που βοηθά την εξωστρέφεια.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι ή τη δουλειά, που μάλλον δεν μπορείτε να αποφύγετε ξεκινά το Σάββατο. Η διάθεσή σας ωστόσο δεν κάμπτεται αφού ολοκληρώνοντας τις εκκρεμότητες έχετε χρόνο να κάνετε όσα σας ευχαριστούν χωρίς άγχος. Η ημέρα ίσως περιλαμβάνει και κοινωνικές, ευχάριστες υποχρεώσεις.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό είναι ευνοϊκή προς το ζώδιό σας και σας προσφέρει ευκαιρίες να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να βρείτε νέες δραστηριότητες και στόχους. Όσο πιο άγνωστο είναι κάτι τόσο περισσότερο θα εξάψει τη φαντασία σας και θα σας ιντριγκάρει. Αυτή είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με τους πιο μακρινούς στόχους σας, με ό,τι έχει να κάνει με θέματα σπουδών και για να οργανώσετε συναντήσεις με φίλους, ενώ μπορείτε να είστε και πιο ενεργοί στα social media.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με διάθεση να κλείσετε εκκρεμότητες ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα του σπιτιού, της δουλειάς και των οικονομικών σας σάς βρίσκει το Σάββατο. Ίσως δεν θέλετε πολλές κοινωνικές επαφές και τις περιορίζετε μόνο σε εκείνους με τους οποίους περνάτε καλά και νιώθετε εμπιστοσύνη. Θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ

Υποχρεώσεις αλλά και θετική ενέργεια φέρνει το Σάββατο για εσάς. Μία πρόταση για έξοδο μπορεί να σας ικανοποιήσει ιδιαίτερα, ή μία επαγγελματική πρόταση που σας ενδιαφέρει ίσως προκύψει τώρα. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, οι επαφές αλλά και οι μετακινήσεις οπότε είναι η ευκαιρία για μία εκδρομή που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε παραστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετές υποχρεώσεις σας περιμένουν στη δουλειά και στο σπίτι. Ίσως υπάρχουν τώρα διάφορες εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα, που πρέπει να ολοκληρώσετε για να μην συνεχίζουν να σας απασχολούν. Η ημέρα προσφέρεται για να κάνετε αλλαγές στον χώρο σας αν το επιθυμείτε ή και για να κανονίσετε μία έξοδο με τους συνεργάτες σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Από τις ωραιότερες ημέρες της εβδομάδας είναι για εσάς το Σάββατο, καθώς οι πλανήτες συνεργάζονται προς όφελός σας. Η μέρα μπορεί να κρύβει μία ευχάριστη εξέλιξη ή να λάβετε ξαφνικά ένα δώρο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την άνετη μέρα για να περάσετε όμορφα, να δείτε φίλους, να κανονίσετε μία έξοδο το βράδυ ή αν αυτό επιθυμείτε να χαλαρώσετε στο σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παράπονα από άτομα του στενού σας περιβάλλοντος ίσως ακούσετε το Σάββατο. Μπορεί αν πιστεύουν ότι τους θεωρείτε δεδομένους και δεν εκφράζετε τόση αγάπη ή προσοχή έχουν ανάγκη από εσάς. Όσες υποχρεώσεις κι αν έχετε προσπαθήστε να αφιερώσετε χρόνο στην οικογένεια, το σύντροφο, τα παιδιά ή τους φίλους σας. Ίσως δεν χρειάζονται περισσότερο από ένα τηλεφώνημα για να νιώσουν ότι τους σκέφτεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι λέξεις ξεκούραση και ανεμελιά δεν συμπεριλαμβάνονται στην ημέρα σας. Το ένα πράγμα μάλλον έρχεται μετά το άλλο που θα πρέπει να ασχοληθείτε και θα διαταράσσεται η ηρεμία σας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα περάσετε καλά. Απλά φροντίστε να μη χάνετε χρόνο επενδύοντας την ενέργειά σας σε καταστάσεις και ανθρώπους από τους οποίους δεν αποκομίζετε κάτι. Σίγουρα μπορεί να βοηθήσει στη διάθεσή σας μία έξοδος η συνάντηση με φίλους στο σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο ξεκινά με καλή διάθεση και αισιοδοξία που μπορεί να οδηγήσει σε απερισκεψίες στα οικονομικά το Σάββατο. Μπορεί να σας πιάνουν γενναιοδωρίες ή μπορεί ό,τι βλέπετε στις βιτρίνες να θέλετε να το αποκτήσετε. Ξανασκεφτείτε το πριν φερθείτε παρορμητικά με τις οικονομίες σας. Μπορείτε να περάσετε καλά και χωρίς να ρίξετε έξω τον προϋπολογισμό του μήνα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε Κάρμα (Βόρειος Δεσμός)

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Απριλίου 2022;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες