ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αστρολογικά θεωρείται μια ακατάλληλη μέρα για λήψη σοβαρών αποφάσεων, καθώς είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα και τείνουμε γενικώς να είμαστε πιο αφηρημένοι και πιο «χαμένοι» στις σκέψεις μας.

Η κυρίαρχη όψη της Τρίτης είναι η αντίθεση Ήλιου – Ποσειδώνα. Είναι μια όψη που συμβαίνει τέτοια περίοδο μια φορά το χρόνο, όσο τουλάχιστον ο Ποσειδώνας παραμένει στο ζώδιο των Ιχθύων. Η όψη αυτή κάποιες φορές δημιουργεί μια αίσθηση ατονίας και πιο βαριά διάθεση. Πολλές φορές υπάρχει μια διάχυτη αίσθηση απογοήτευσης ενώ έχουμε την τάση να απαισιοδοξούμε. Ευτυχώς βέβαια είναι κάτι παροδικό.

ΚΡΙΟΣ

Με κάποιο τρόπο μπορεί να σας αποκρύπτονται στοιχεία ή να σας λένε άλλα και να εννοούν άλλα. Αυτό πρέπει να το προσέξετε κυρίως στον χώρο της δουλειάς. Αν κάτι δεν σας «κολλάει» σε αυτά που ακούτε, δεν είναι κακό να αφουγκραστείτε εκείνη τη στιγμή το συναίσθημά σας και να εμπιστευθείτε ίσως λιγότερο τα αυτιά σας. Η μέρα προσφέρεται για ήπια καταπόνηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Μεγαλύτερη σύγχυση μπορεί να έχετε σε θέματα που αφορούν μια ομάδα ανθρώπων που μοιράζεστε κοινές απόψεις, στόχους, δραστηριότητες. Εκεί, επειδή ίσως είναι δύσκολο να βρείτε την αλήθεια, ας είστε κάπως επιφυλακτικοί. Ακόμη ίσως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να συζητήσετε επαγγελματικά θέματα αν θέλετε να λύσετε προβλήματα. Μάλλον θα μπερδευτείτε περισσότερο ακούγοντας πολλές και διαφορετικές απόψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιοι μπορεί εξαιτίας των συνθηκών, να προβληματίζεστε για το πώς θα δουλεύετε, άλλοι μπορεί να ψάχνετε μια πιο σταθερή δουλειά που να σας συντηρεί καλύτερα αν κάνατε ας πούμε μια εποχική εργασία ή μια δουλειά που να σας εμπνέει περισσότερο και να αξιοποιεί τα ταλέντα σας. Από την άλλη κάποιοι ίσως δεν σέβονται τα όριά σας και γίνονται ιδιαίτερα πιεστικοί. Επειδή είναι περίεργες μέρες, μην αποθαρρύνεστε και μην απογοητεύεστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, δεν είναι τόσο αρνητικός για το ζώδιο σας. Σας προτρέπει να κάνετε όνειρα και σχέδια για το μέλλον, όχι όμως ουτοπικά. Μην χάνετε την ενέργειά σας σε αδιέξοδες καταστάσεις. Μείνετε σταθεροί στα πλάνα που έχετε ήδη εκπονήσει είτε αναφέρονται στις σπουδές, είτε στη δουλειά σας και μην παίρνετε ρίσκο σε αδοκίμαστο έδαφος.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια μέρα που δεν προσφέρεται για σημαντικές πρακτικές αποφάσεις κυρίως αν αφορούν δουλειά ή χρήμα. Προσφέρεται βέβαια για ένα σωρό δραστηριότητες, καθώς ο Ποσειδώνας κυβερνά σχεδόν το 1/3 των δραστηριοτήτων μας. Είναι σημαντικό πάντως αυτές τις μέρες να έχετε μια αντικειμενική και σωστή εικόνα των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε τις συναισθηματικές ή επαγγελματικές σας επενδύσεις, μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, μην πιέζετε τα πράγματα σε μια σχέση. Κρατήστε κάποια θέματα μυστικά. Ακόμη μην υπογράφετε συμβόλαια και σημαντικές δεσμεύσεις, χωρίς να έχετε κάνει έναν εξονυχιστικό έλεγχο. Μέχρι το μεσημέρι θα είναι πιο έντονη η μέρα και πιθανώς να έχετε μεγαλύτερη νευρικότητα κι ένταση.

ΖΥΓΟΣ

Αν πρέπει να πάρετε μια σοβαρή απόφαση, καλά θα κάνετε να αφήσετε να περάσει η σημερινή και η αυριανή μέρα και να το πράξετε μετά. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια αίσθηση καταπόνησης, ατονίας ή το στρες να σας δημιουργεί ψυχοσωματικά προβλήματα. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας αλλά το πρωί καθώς έρχεται σε κόντρα με τον Δία μπορεί να υπάρχουν παρεξηγήσεις, παρανοήσεις ή και κλίμα σύγχυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι πολύ σημαντικό σήμερα να μην αναλαμβάνετε τα πάντα εσείς και να μοιράσετε τις ευθύνες. Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια και να μην φορτώνετε τόσο πολύ τον εαυτό σας. Αντίθετα βρείτε λίγο χρόνο έστω τις βραδινές ώρες για να σας «νταντέψετε». Η μέρα δεν προσφέρεται για εκκινήσεις και τις μεσημεριανές ώρες προσέξτε περισσότερο τις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους γιατί τα πνεύματα μπορεί να είναι οξυμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα πρέπει να διατηρήστε τα όρια όσο κι αν είναι δύσκολο, είτε σε προσωπικές, είτε σε επαγγελματικές σχέσεις. Δευτερευόντως, θα πρέπει να είστε αρκετά φειδωλοί σε αυτά που μοιράζεστε με ανθρώπους, που τώρα γνωρίζετε. Πόσο μάλλον αν πρέπει να διατηρηθούν μυστικά που σας έχουν εκμυστηρευτεί άλλοι. Μην βιάζεστε να ενθουσιαστείτε με καινούρια πρόσωπα ή με προτάσεις που μπορεί να σας γίνονται σήμερα και μην υποκύπτετε σε χειρισμούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι από τις μέρες που το μυαλό ακόμη και του πιο τεχνοκράτη και λογικού Αιγόκερου μπορεί να παίξει παιχνίδια μαζί του. Αυτό είναι ένα από τα εφέ της επιρροής του Ποσειδώνα. Η Σελήνη θα παραμείνει στον Σκορπιό δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στο συναίσθημά σας και στις σχέσεις σας με συνεργάτες και φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα αποφύγετε ρίσκο στον οικονομικό τομέα και προσέξτε πώς διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας. Αν σας έρθει ένας φουσκωμένος λογαριασμός, μην διστάσετε να ελέγξετε σε βάθος τι συμβαίνει, γιατί μπορεί κάποιο στοιχείο να είναι λάθος. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα να υπογράψετε συμβόλαια, να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την δουλειά ή τα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα, συγκαταλέγεται σίγουρα στις μέρες που πρέπει να αποφύγετε επαγγελματικές ή οικονομικές συμφωνίες, αλλά και να ρίξετε ευθύνες στον εαυτό σας ή άλλους χωρίς να έχετε όλα τα δεδομένα. Μερικές φορές νομίζουμε ότι ξέρουμε κάτι αλλά είμαστε επηρεασμένοι είτε από άλλους είτε από αυτό που εμείς οι ίδιοι θέλουμε να πιστέψουμε. Αυτό ισχύει και για τις σχέσεις.