ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/5

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 19 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή αν είστε γεννημένοι στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου αρχές του δευτέρου προσέξτε τα νεύρα και τις αντιπαραθέσεις με την αντίθεση της Σελήνης προς τον Άρη στο ζώδιο σας. Προσοχή και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τη Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού και σήμερα, θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα δουλειάς. Το πρόγραμμα σας να είναι φορτωμένο με υποχρεώσεις. Το απόγευμα μπορεί να εκνευριστείτε με κάτι που αφορά στη δουλειά ή σε μια επαγγελματική σχέση. Προσεκτικά και σε θέματα υγείας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας λειτουργεί υπερεντατικά και σήμερα κι έτσι θα καταφέρετε να πείσετε τους άλλους με πιο εύκολο τρόπο για αυτά που σας ενδιαφέρουν. Προσοχή τις απογευματινές ώρες σε εντάσεις είτε με τον σύντροφό σας είτε με κάποιο σας παιδί με την αντίθεση Σελήνης – Άρη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Και σήμερα η Σελήνη στον Ζυγό παραπέμπει σε θέματα οικογενειακά ή του σπιτιού. Ας είστε πιο προσεκτικοί τις απογευματινές ώρες σε εντάσεις ή σε παρορμητικές δράσεις

 

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ζυγό και τις δυο μέρες  του σαββατοκύριακου, παραπέμπει σε ένα ιδιαίτερα έντονο από πλευράς επαφών, συζητήσεων, μετακινήσεων γουηκέντ. Παρόλα αυτά καλό είναι την Κυριακή να απέχετε τις απογευματινές ώρες τις αντιπαραθέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχε περάσει από το ζώδιό σας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στα οικονομικά. Την Κυριακή προσέξτε όμως τα παρορμητικά έξοδα με την αντίθεση Σελήνης – Άρη.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο σας φέρνοντας σας στο προσκήνιο για πολλούς και ποικίλους λόγους προσδίδοντάς σας ταυτόχρονα και λίγο στρες. Το απόγευμα της Κυριακής ας είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις σας καθώς μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες και αντιπαραθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία που μπορεί να φέρει ένα μεγάλο έρωτα, την επισημοποίηση μιας σχέσης ή μια πολύ δυνατή συνεργασία. Την Κυριακή ας είστε πιο προσεκτικοί με συνεργάτες αλλά και με την υγεία σας με την αντίθεση της Σελήνης με τον Άρη στον Κριό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό παραπέμπει σε ένα ιδιαίτερα κοινωνικό γουηκέντ με αρκετές επαφές σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Την Κυριακή το απόγευμα παρόλα αυτά μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με τον σύντροφο ή ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από τον Ζυγό στρέφει κι αυτό το γουηκέντ το ενδιαφέρον σας στον τομέα της καριέρας. Την Κυριακή παρόλα αυτά προσέξτε λίγο περισσότερο τις εντάσεις με κάποιο άτομο είτε από την οικογένεια είτε από τη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να θέλετε κάποιες αλλαγές να γίνουν στο χώρο του σπιτιού ή στο χώρο της δουλειάς κι όταν αυτό δεν είναι εφικτό σας πιάνουν νεύρα ή έχετε ανησυχία. Είναι δύσκολο να ηρεμήσετε αν δεν είναι ακριβώς αυτό που θέλετε. Ευκαιρία να ψάξετε έμπνευση σε μια όχι και τόσο συνηθισμένη πηγή

ΙΧΘΥΕΣ

Ιδέες, σκέψεις έρχονται με καταιγιστική ταχύτητα στο μυαλό σας και κάποια από αυτές μπορεί να σας δώσει και μια απρόβλεπτη λύση σε ένα πιεστικό σας πρόβλημα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία μπορεί να γίνετε κάπως υπερβολικοί. Παρόλα αυτά η όψη αυτή μπορεί να ανοίγει ο κοινωνικός και επαγγελματικό σας κύκλος.