ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στην Παρθένο διευκολύνοντας την καθημερινότητά μας. Ο ανάδρομος Ερμής συναντά την Αφροδίτη στον Κριό επιτρέποντας τις εγκάρδιες συζητήσεις. Ο Άρης σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία ευνοώντας την αποφασιστικότητα. Το απόγευμα, ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και το επόμενο διάστημα θα μας απασχολήσουν έντονα τα θέματα της οικονομίας, του περιβάλλοντος, η ασφάλεια, αλλά και οι επενδύσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Μια από τις θετικές μέρες της εβδομάδας είναι η Παρασκευή που θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε και κάποιες πιο χαλαρές ή ευχάριστες στιγμές παρά τις όποιες υποχρεώσεις σας. Θα έχετε καλύτερη διάθεση, καθώς ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Το απόγευμα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο κάνοντας προτεραιότητα μέχρι τις 20/05 τα οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή ξεκινά πιεστικά με σκέψεις ή ανησυχία για κάποια οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα ή μπορεί να προκύπτει ένα μεγαλύτερο άγχος για το μέλλον. Πιθανώς να έχετε να έχετε και αρκετές οικονομικές δοσοληψίες σήμερα. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας και ξεκινά η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά με νέα σχέδια, νέες υποσχέσεις προς τον εαυτό σας και νέες δραστηριότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής συναντά σήμερα την Αφροδίτη. Προσπαθήστε με διάλογο να βγάλετε άκρη και ακόμη γίνετε όσο πιο διπλωμάτες μπορείτε. Γενικά θα είναι μια αρκετά εξωστρεφής μέρα για σας με έμφαση στις σχέσεις σας, αλλά και μεγαλύτερη πίεση ίσως από τα θέματα της οικογένειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας στην Παρθένο κάνοντας προτεραιότητα θέματα δουλειάς ή τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Όμως το μυαλό σας θα τρέχει σε πολλές και διαφορετικές κατευθύνσεις κάνοντας δύσκολο να συγκεντρωθείτε και να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Γι’ αυτό καλύτερα μην έχετε τεράστιες προσδοκίες παραγωγικότητας.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Παρασκευή έρχεται με περισσότερη ανακούφιση μετά από ένα έντονο ξεκίνημα εβδομάδας που σας πίεσε πολύ και σίγουρα θα πρέπει να βρείτε διαφυγή σε πιο ευχάριστες και χαλαρές διεξόδους. Η σύνοδος Ερμή – Αφροδίτης σας χαροποιεί και σας κάνει πιο ενεργητικούς και τολμηρούς στη δράση σας. Ακόμη δίνει μια πιο ερωτική διάσταση στη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πίεση σε θέματα δουλειάς και απαιτεί συγκέντρωση και καλό αυτοέλεγχο κι αυτό είναι το στοίχημά σας για σήμερα καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή θα αποσπά την προσοχή σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα προσωπικά σας θέματα, την οικογένειά σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα σχηματίζεται η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή απέναντι σας στον Κριό οδηγώντας σε κάποιες υπερβολές στην επικοινωνία. Από την άλλη μπορεί να μην είστε συγκεντρωμένοι, όπως θα επιθυμούσατε στις υποχρεώσεις σας . Θα θέλετε να κάνετε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία σας είτε στον φιλικό σας κύκλο, είτε στα μέσα που ακολουθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στην Παρθένο θα νιώθετε αρκετά πιο ανάλαφρα σήμερα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό είναι μια θετική όψη και πιθανώς να σκέφτεστε κάποια επαγγελματικά θέματα ή μπορεί να σκέφτεστε κάποιες αγορές που θέλετε να κάνετε. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην κάνετε υπερβολικά έξοδα τα οποία μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Αφροδίτης στον Κριό δημιουργεί από την μια μεγάλες προσδοκίες στις επαφές σας με τους άλλους κι από την άλλη σας κάνει κάπως πιο ενθουσιώδεις και παρορμητικούς και μπορεί να μην ελέγχετε αυτά που λέτε. Αυτό θέλει ιδιαίτερη προσοχή κυρίως όταν συμμετέχετε σε συζητήσεις ή εκφράζετε τις απόψεις σας στο διαδίκτυο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο της Παρθένου και στο μυαλό σας θα έχετε τα σχέδια σας για το μέλλον. Από την άλλη θα πρέπει να αφιερώσετε και χρόνο στον εαυτό σας. Καλό είναι να φροντίσετε την ξεκούρασή σας. Σήμερα προσέξτε επίσης ποιον εμπιστεύεστε. Επειδή θα έχετε διάθεση να μοιραστείτε τις σκέψεις σας θα πρέπει να είστε και επιλεκτικοί με αυτούς που ανοίγετε την καρδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το απόγευμα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο σε ένα πιο κλειστό, πιο συναισθηματικό τομέα που αφορά κυρίως την προσωπική σας ζωή αλλά και τα οικογενειακά σας θέματα. Κάποιοι τις επόμενες 4 εβδομάδες μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με ένα χώρο πιθανώς του σπιτιού. Η σύνοδος ανάδρομου Ερμή – Αφροδίτης, σήμερα, δημιουργεί έντονη επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενδεχομένως σήμερα να μην καταφέρετε να είστε χαλαροί με τη Σελήνη στην Παρθένο, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές ανάλογα και με την ηλικία ή την φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν χαλαρούς ρυθμούς. Απλά προσπαθήστε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να καταφέρετε να ξεκλέψετε και λίγο χρόνο για να ασχοληθείτε με ό,τι αγαπάτε.