ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/3

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 19 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες της εβδομάδας και να προετοιμαστούμε για τη νέα εβδομάδα που θα είναι πιο έντονη, καθώς θα σχηματιστεί η νέα Σελήνη στον Κριό. Ο Ερμής θα περάσει στον Κριό τα ξημερώματα της Κυριακής, και  θα μείνει εκεί μέχρι τις 04/04. Αυτή είναι μια καλύτερη θέση σε σχέση με άλλες φορές που έφερε σύγχυση και στασιμότητα. Κάπως έτσι, θα έχουμε περισσότερες εξελίξεις σε καθημερινό επίπεδο. Σήμερα, η Σελήνη μόλις περάσει στους Ιχθύς θα έρθει για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον Κρόνο που βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο από τις 07/03. Αυτό θα κάνει τις βραδινές ώρες της μέρας πιο απαιτητικές για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και τους Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ

Το μεσημέρι της Κυριακής είναι αρκετά ευχάριστο με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον κυβερνήτη σας Άρη που περνά τις τελευταίες του ημέρες στους Διδύμους. Η μέρα καλεί για βόλτες, για επαφές με φίλους, για συζητήσεις και εκδρομές. Το βράδυ θα είναι λίγο πιο συναισθηματικά φορτωμένο καθώς αναλογίζεστε όλα αυτά που σας περιμένουν τη νέα εβδομάδα να κάνετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Από την Κυριακή ο Ερμής που περνά στον Κριό θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να ασχοληθείτε τόσο με τον εαυτό σας αλλά και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Μέχρι τις 04/04 που θα περάσει στο δικό σας ζώδιο, θα βρείτε διεξόδους όταν πιέζεστε από τις ευθύνες. Είναι σημαντικό να βρείτε τρόπους να χαλαρώνετε το μυαλό σας από την διαρκή πνευματική κούραση και προετοιμάστε καλύτερα τις κινήσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Κριό και αυτό σας κάνει πιο ενεργούς κοινωνικά και σας κάνει να θέλετε να περάσετε με ένα διασκεδαστικό τρόπο τον χρόνο σας. Την Κυριακή το πρωί θα μπορείτε να το αξιοποιήσετε για να έχετε άρτιο αποτέλεσμα σε ό,τι επιδιώκετε και θα είναι πιο ευχάριστο αυτό για εσάς. Προσέξτε όμως πόσο εξιδανικεύετε μια κατάσταση ή προτιμάτε να βλέπετε μια δική σας εκδοχή της αλήθειας σε μια κατάσταση γιατί έτσι σας βολεύει. Ίσως όμως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να διαχειριστείτε μέσα σας μια κατάσταση πρώτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα συναντηθεί με τον Κρόνο στους Ιχθύς και αυτό μπορεί να σας κάνει για λίγο να νιώθετε προσωρινά απογοήτευση για κάποιο μελλοντικό σας σχέδιο ή να νιώθετε ένα μπλοκάρισμα. Την Κυριακή, ο Ερμής περνά στον τομέα της καριέρας και αυτό αυξάνει τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες μέχρι τις 04/04. Το επόμενο διάστημα θα έχετε αρκετές εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα. 

ΛΕΩΝ

Την Κυριακή θα πρέπει να προσέξετε να μην κουτσομπολέψετε για τα θέματα της δουλειάς, γιατί δεν ξέρετε που θα ακουστούν αυτά. Είναι σημαντικό να μην μπερδέψετε την προσωπική σας με την επαγγελματική σας ζωή ακόμη περισσότερο αν σχετίζεστε με κάποιο άτομο από το εργασιακό σας περιβάλλον. Η είσοδος του Ερμή στον φιλικό σας Κριό την Κυριακή θα σας βοηθήσει μέχρι τις 04/04 να ψάξετε κάτι που θα σας ενθουσιάσει και θα αποτελέσει την επόμενη περιπέτεια σας είτε σε θέματα δουλειάς, σπουδών είτε και σε επίπεδο εξερεύνησης νέων οριζόντων για την ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την Κυριακή το πρωί που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Άρη και αυτό κάνει τη μέρα πιο απαιτητική από πλευράς διάθεσης, ενώ το απόγευμα με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο, ενδεχομένως κάποιο άτομο από το περιβάλλον της οικογένειας ή ακόμη και ένας συνεργάτης να σας ζορίζει. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Κριό την Κυριακή θα βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη τα οικονομικά σας θέματα και μέχρι τις 04/04 μπορεί να προκύψουν και μικρές ενισχύσεις για το πορτοφόλι σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνης προς τον Άρη στους Διδύμους έχει θετική όψη και μπορείτε να το αξιοποιήσετε με σκοπό να περάσετε όμορφα ή ακόμα και να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά σας για τη νέα εβδομάδα. Την Κυριακή ο Ερμής θα πάρει θέση στον Κριό δίνοντας έμφαση μέχρι τις 04/04 στα θέματα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Μπορεί μέχρι τον Απρίλιο να δρομολογήσετε εξελίξεις σε κάποια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Κριό και αυτό σας κάνει να θέλετε να βάλετε μια τάξη το σπίτι και το περιβάλλον σας και να συμμαζέψετε τόσο εκκρεμότητες στο σπίτι όσο και στην δουλειά. Τις επόμενες 15 μέρες αξιοποιήστε το χρόνο σας στον χώρο εργασίας με σκοπό να έχετε θετικότερα αποτελέσματα αλλά και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Μήπως να ξεκινήσετε επιτέλους εκείνη τι διατροφή που θέλατε ή να προπονήστε πιο συστηματικά;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον Κριό θα αρχίσει να σας βάζει σε πειρασμούς να το ρίξετε λίγο έξω. Το πρωινό της Κυριακής είναι πιο ευχάριστο και με τη θετική όψη Σελήνης – Άρη μπορεί θα έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα. Το απόγευμα της είναι πιο απαιτητικό καθώς η Σελήνη προχωρά στους Ιχθύς και συναντά τον Κρόνο σε σύνοδο για πρώτη φορά από τότε που ο πλανήτης πήρε θέση σε αυτό το ζώδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την Κυριακή μέχρι τις 04/04 ο Ερμής θα περάσει στον Κριό και αυτό θα στρέψει την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια. Πιθανώς να δείτε και τα θέματα της ακίνητης περιουσίας σας και να πάρετε κάποια απόφαση για την αξιοποίησή της σε αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Την Κυριακή παίρνει θέση ο Ερμής στον Κριό στον τομέα της επικοινωνίας και πιο σας φτάνει! Θα θέλετε να συζητάτε, να διαπραγματεύεστε, να κάνετε συσκέψεις, να ψάχνετε ιδέες, να διαβάζετε, να οργανώνεστε για μελλοντικές επαγγελματικές ενάρξεις ή και ταξιδάκια. 

ΙΧΘΥΕΣ

Την Κυριακή ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιο σας και περνά στον Κριό και αυτό θα βοηθήσει να ενισχύσετε τα έσοδα σας αλλά θα σας κάνει πολύ παρορμητικούς με τα έξοδα και τις αγορές. Προσέξετε να κάνετε οικονομία, γιατί οι υποχρεώσεις σας γίνονται όλο και πιο πιεστικές. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο το απόγευμα της Κυριακής στο ζώδιο σας θα σας πιέσει με υποχρεώσεις πιθανώς για να προετοιμαστείτε επαγγελματικά για τη νέα εβδομάδα.