ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 19 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι η κύρια όψη του Σαββατοκύριακου η οποία θα είναι πιο έντονη κυρίως σήμερα. Συνήθως αυτή η όψη συνδέεται με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, τάση για εξαπατήσεις ή μεγάλες προσδοκίες, ψέματα και ψευδείς ειδήσεις, σκάνδαλα. Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης.

ΚΡΙΟΣ

Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα σε όψη τετραγώνου και μπορεί να είστε κάπως επιθετικοί στον
τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους πιθανώς γιατί μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που επαναλαμβάνεται σήμερα, μπορεί κάπως να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έντονη όψη τετραγώνου με τον Άρη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας ή ακόμη και σχέσεων. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Από την άλλη, μπορεί να προκύψουν ένα σωρό ευτράπελα στην επικοινωνία σας κυρίως σήμερα…email που δεν πηγαίνουν στην ώρα τους, καθυστερήσεις, ασάφειες, λάθος απαντήσεις. Απέναντι σε όλο αυτό προτάξτε υπομονή και ψυχραιμία και μην πιέζεστε ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη Άρη – Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται σήμερα και επηρεάζει όλο το γουηκέντ παίζει πολύ με το μυαλό σας και δίνει άλλη διάσταση στη φαντασία και τα σενάρια που μπορείτε να κάνετε. Πριν όμως τα δείτε όλα ως βουνό και υπερβάλλετε στις αντιδράσεις σας φτάνοντας στην «παράνοια» κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα επηρεάζει όλη τη γκάμα των σχέσεων σας αυτό αυτό το ΣΚ, όμως, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε ακόμη και αν προέρχεται. Ακόμα και από άτομα τα οποία θεωρείτε ότι είναι άξια εμπιστοσύνης ή δείχνουν ότι ξέρουν τι λένε. Προστατέψτε τα μυστικά σας και γενικώς φανείτε αρκετά καχύποπτοι. Εμπιστευθείτε πιο πολύ το ένστικτο σας και τη διαίσθηση σας κι όχι τόσο πολύ τα αυτιά σας. Αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις σήμερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα πιθανώς να νιώθετε ότι οι άλλοι είναι πιο δύσκολοι στην
επικοινωνία, δεν δείχνουν πνεύμα συνεργασίας ή γενικώς έχουν νεύρα ή είναι απρόσιτοι. Από την άλλη, μπορεί μια σχέση να φτάνει σε μια κρίσιμη καμπή και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις. Γενικότερα, αυτές τις ημέρες ο τομέας σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως σήμερα, δεν είναι κατάλληλη μέρα για σημαντικές αποφάσεις ή δεσμεύσεις και καλά θα κάνετε πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία σε επαγγελματικό επίπεδο που χρειάζεται και την έγκριση των άλλων πρώτα να την λάβετε και μετά να προχωρήσετε για να μην χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια και κυρίως για να μην απογοητευτείτε.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα δημιουργεί διάφορες μικροπαγίδες -κυρίως στον χώρο εργασίας και
πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στις λεπτομέρειες για να μην πέσετε σε κάποια από αυτές. Πιθανώς να
χρειαστεί να αναλάβετε κάποιες ευθύνες ή ένα άλλο πόστο ή μπορεί ακόμη να υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σας με κάποιο συνεργάτη ή πελάτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σαββατοκύριακο σας προσκαλεί να εστιάσετε στις προσωπικές σας ανάγκες, να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να ξεκουραστείτε. Όμως, το τετράγωνο του Άρη που είναι ο παραδοσιακός σας
κυβερνήτης με τον Ποσειδώνα προσδίδει μια αοριστία στις μέρες αυτές, μια αίσθηση σύγχυσης και κάνει πολύ δύσκολο να πάρετε μια ξεκάθαρη απάντηση σε θέματα που σας απασχολούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης από τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών κοντράρει ανοιχτά τον Ποσειδώνα και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματα σας σήμερα κυρίως, που η όψη είναι ακριβείας. Καθώς όλοι γύρω σας θα είναι πιο ευαίσθητοι αλλά και ευέξαπτοι ίσως πρέπει να προσέξετε τι λέτε και πως το λέτε αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η ασάφεια, η αοριστία και η σύγχυση σε ό,τι αφορά μια σχέση ή μια συνεργασία θα κυριαρχούν γι’ αυτό μην πιέζετε τα πράγματα. Γενικώς είναι μια άβολη μέρα και ίσως νιώσετε κάποιες ανασφάλειες ή δύσκολες μνήμες να ξυπνούν από το παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τόσο έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα από το τετράγωνο που δέχεται από τον ανάδρομο Άρη σήμερα, για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο δίμηνο έχει να κάνει περισσότερο με την καθημερινότητα της δουλειάς αλλά και το κομμάτι της επικοινωνίας και πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ή αίσθηση πίεσης ανάμεσα σε σας και τους συνεργάτες σας ή τους πελάτες σας αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

Πιθανώς, ακόμη να υπάρχει μια έντονη αύξηση στους ρυθμούς της ημέρας σας πιθανώς όμως και κάποια ασάφεια ή σύγχυση που αφορά συζητήσεις, μετακινήσεις, το μεταφορικό σας μέσο, συμφωνίες ή σχέδια για το μέλλον. Σαφώς δεν είναι μια θετική μέρα για δεσμεύσεις και συμφωνίες αλλά ούτε και πολύ σοβαρές συζητήσεις. Ακόμη μην φορτώνετε το πρόγραμμα σας με πολλά και διαφορετικά πράγματα και νιώθετε έτσι πιεσμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι μέρες αυτές, δεν πατάνε σε γερό υπόβαθρο και είναι λίγο ασαφείς και ρευστές ως προς τα αποτελέσματα
τους. Αυτό μπορεί να το συνειδητοποιήσετε κυρίως σε δύο τομείς στα ερωτικά και τα οικονομικά. Μάλλον είναι
οι δύο τομείς που δεν μπορείτε να σχεδιάσετε τις παρακάτω κινήσεις σας με ευκολία αφού κάποιος παράγοντας θα τροποποιεί την κατάσταση κάθε φορά. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ιδιαίτερα μετά τη Δευτέρα γι’ αυτό αν έχετε διαπραγματεύσεις και οικονομικές συζητήσεις να κάνετε, δείτε μήπως τις πάτε από την επόμενη εβδομάδα. Ακόμη προσέξτε τις αυξημένες προσδοκίες αλλά και τα μεγάλα έξοδα που μπορεί να τα βασίζετε σε αυτές και όχι σε ρεαλιστικά δεδομένα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τετράγωνο του Άρη με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με κάποιο τρόπο σας υποχρεώνει να δείτε τα τρωτά σας σημεία ή και τα λάθη ή τις παραλείψεις σας. Καταρχάς, οφείλετε να προσέχετε τα θέματα υγείας. Η διαίσθηση σας θα είναι ανεπτυγμένη ενώ μπορεί να έχετε και πολύ ζωντανά όνειρα αυτές τις μέρες. Από την άλλη θα πρέπει να είστε πολύ προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σας και να μην ονειροβατείτε για να μην σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.