ΖΩΔΙΑ

Τα 3 πιο οργανωτικά ζώδια: Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά

Pexels

Υπάρχουν τα άτομα που μέσα από το δικό τους δημιουργικό χάος, μπορούν να ανθίσουν και να επεξεργαστούν καταστάσεις καλύτερα από τον καθένα. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι, που η λέξη «οργανωτικότητα» είναι γραμμένη σε κάθε κύτταρο του οργανισμού τους. Δεν το κάνουν επίτηδες. Απλά τυχαίνει να είναι τα άτομα στα οποία στρέφεσαι, όποτε νιώθεις να πνίγεσαι.

Τα πιο οργανωτικά ζώδια ξέρουν πώς να βάλουν σε σειρά προτεραιότητες, δύσκολα χάνουν deadlines και ποτέ μα ποτέ δεν σταματάνε αν δεν φέρουν τα πράγματα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα 3 πιο οργανωτικά ζώδια: Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά Pexels

Τα πιο οργανωτικά ζώδια:

Παρθένος

Οι Παρθένοι συχνά χαρακτηρίζονται ως ο «πίνακας ελέγχου» του ζωδιακού κύκλου, αλλά δεν είναι τόσο απλό. Στην καρδιά, οι Παρθένοι είναι αφοσιωμένοι στο να βοηθάνε τους άλλους. Τροποποιούν μια συνταγή για να την κάνουν πιο υγιεινή, επεξεργάζονται τη συνοδευτική επιστολή στο βιογραφικό μιας φίλης και αναδιατάσσουν τα έπιπλα στο σπίτι σου, απλά και μόνο για καλύτερη ροή ενέργειας. Τα ζώδια της γης ρωτούν αιώνια: «Πώς μπορώ να το κάνω αυτό καλύτερο;» Και όσον αφορά την οργάνωση, οι παθιασμένοι με την λεπτομέρεια Παρθένοι, ξέρουν ότι το γραφείο τους θα μπορούσε να είναι πιο καθαρό και η δουλειά τους πιο προσεγμένη. Με οδηγό τον Ερμή, το κοσμικό σύμβολο της μάθησης, της σκέψης και της ανταλλαγής ιδεών, οι Παρθένοι έχουν σκεφτεί κάθε πιθανό αποτέλεσμα της ημέρας τους. Και δεν μπορούν να χαλαρώσουν στο μάθημα γιόγκα αν δεν το προγραμματίσουν, σωστά;

Αιγόκερως

Έκπληξη! Ένα άλλο ζώδιο της γης βρίσκεται στη λίστα με τα πιο οργανωτικά ζώδια. Η αποτελεσματικότητα είναι ο στόχος για κάθε Αιγόκερω και γνωρίζουν ότι η επιτυχία ξεκινά με ένα καλά οργανωμένο σχέδιο μεγάλης κλίμακας. Με κυβερνήτη του τον Κρόνο, τον πλανήτη της αυστηρής πειθαρχίας, ο Αιγόκερως λάμπει όταν σχεδιάζει μεθόδους και δημιουργεί χρονοδιαγράμματα, έχοντας πάντα υψηλά πρότυπα. Οι ακατάστατοι χώροι απειλούν να επιβραδύνουν τον ισόβιο μαραθώνιο ενός Αιγόκερου προς τους στόχους του. Όταν πρόκειται να επιτύχουν τις υψηλότερες φιλοδοξίες τους, οι τσαπατσουλιές δεν αποτελούν επιλογή.

Ιχθύες

Ως ονειροπόλοι δημιουργικοί του ζωδιακού κύκλου, μπορεί να αποτελεί έκπληξη ότι οι Ιχθύες κερδίζουν μια θέση στη λίστα με τα πιο οργανωτικά ζώδια. Κι όμως. Aυτά τα ζώδια του νερού χαρακτηρίζονται από ενσυναίσθηση, που σημαίνει ότι είναι πολύ ευαίσθητα στις αλλαγές στο περιβάλλον τους. Σε οποιονδήποτε τσακωμό, οι Ιχθύες αισθάνονται τη φλογερή ένταση μέσα στο δωμάτιο και μέσα τους, ώρες μετά. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει, όταν το περιβάλλον γύρω τους τους είναι ακατάστατο. Οι διαισθητικοί Ιχθύες, αισθάνονται συναισθηματικά εξαντλημένοι. Ως ένα από τα τέσσερα μεταβλητά ζώδια, ο Ιχθύς κινείται και αλλάζει συνεχώς. Χρειάζεται, ωστόσο, συγκεκριμένη δομή για να μην ξεχυθούν από μέσα τους όλα τους τα συναισθήματα. Η οργάνωση, δεν είναι ένα μέσο για την καθιέρωση ρουτίνας ή τον καθορισμό στόχων, αλλά μια απαραίτητη πρακτική για να καθαρίσουν το μυαλό τους.