ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη έρχεται με δυο κύριες όψεις που όμως εξισορροπούν η μία την άλλη. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη εντείνει την ανάγκη μας για επαφές, έρωτα, φλερτ και ψυχαγωγία. Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα το απόγευμα είναι κάπως πιο «βαρύ» καθώς παραπέμπει σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας.

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη είναι μια από τις πιο όμορφες όψεις για ερωτικά ραντεβού αλλά για να ενισχύσουμε και τις φιλίες μας. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει περισσότερο Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου.

Το καλύτερο αντίδοτο για μια τέτοια όψη είναι να συγκεντρωθούμε σε κάτι σημαντικό που έχουμε να κάνουμε και να μην αφήνουμε το μυαλό μας να τρέχει σε αρνητικά σενάρια. Προσοχή σε συζητήσεις το απόγευμα της Τετάρτης γιατί με την αντίθεση Σελήνης – Κρόνου εύκολα μπορεί να δημιουργηθεί ψυχρότητα στις σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη παραπέμπει σε μια ωραία συνάντηση σε ερωτικό ή φιλικό επίπεδο κι από την άλλη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σάς ζορίζει σε θέματα που αφορούν την δουλειά. Μην αρχίσετε να σκέφτεστε αρνητικά αν κάτι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε στην δουλειά σας. Σαφώς οι αγωνίες είναι μεγάλες αλλά το να επιβαρύνετε την ψυχολογία σας με αρνητικές σκέψεις δεν βοηθά. Συγκεντρωθείτε στην ίδια την δουλειά, κοιτάξτε να είστε παραγωγικοί και όλα τα άλλα θα έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα με τις όψεις της Σελήνης προς τον Ουρανό και τον Κρόνο μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι. Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη ίσως δείχνει μια θετική επαγγελματική πρόταση ή καλές εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα επηρεάζει όσους έχουν Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 26 μοίρες του Ταύρου και μπορεί να σας δυσκολέψει κάπως σε μια επαγγελματική σχέση. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη ενδεχομένως να έρθει μια θετική εξέλιξη στα ερωτικά ή σε θέματα παιδιών, σε θέματα σπουδών ή δουλειάς. Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την όψη μέχρι το απόγευμα. Το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο κοντά στις 26 μοίρες των Διδύμων ίσως ωθεί σε μία σοβαρή συζήτηση για οικονομικά θέματα η οποία μπορεί να συνοδευτεί από ένταση. Καλύτερα να αφήσετε στην άκρη μια τέτοια κουβέντα και επανέρχεστε αργότερα.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει μια ευχάριστη είδηση για το σπίτι, την οικογένεια ή τη δουλειά σας. Οι απογευματινές ώρες είναι πιο απαιτητικές κι αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στον Καρκίνο κοντά στις 26 μοίρες ενδεχομένως να υπάρχει ένταση με ένα άτομο είτε στο σπίτι είτε στην εργασία σας. Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείτε να μπείτε σε αντιπαραθέσεις. Βρείτε χρόνο μέσα στη μέρα να ασχοληθείτε με κάτι που σας ξεκουράζει για να απομακρυνθείτε από απαισιόδοξα σενάρια.

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε την Τετάρτη που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας για να ρίξετε το βάρος σας στα προσωπικά σας θέματα, να ξεκουραστείτε και να κάνετε αυτά που επιθυμείτε. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη μπορεί να φέρει μια θετική έκβαση σε μια σχέση, να φέρει ένα νέο ερωτικό ενδιαφέρον ή κάποιες στιγμές διασκέδασης. Από την άλλη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα μπορεί να σας κάνει να πείτε πράγματα που να τα μετανιώσετε και να βλάψετε μια σχέση. Καλύτερα να σκεφτείτε πριν απαντήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Τετάρτη είναι σύνθετη μέρα. Από τη μια έχουμε το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη που παραπέμπει σε καλή διάθεση, όμορφες στιγμές στη σχέση σας και θετικές εξελίξεις σε ζητήματα εργασίας. Από την άλλη έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα που απαιτεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τα θέματα των οικονομικών. Προσπαθήστε να έχετε τον έλεγχο του πορτοφολιού σας. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας είναι κοντά στις 26 μοίρες της Παρθένου αποφύγετε συζητήσεις σε θέματα που άπτονται των οικονομικών.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Τετάρτη έρχεται με το υπέροχο τρίγωνο που συνδέει την Αφροδίτη από το ζώδιο σας με τον Άρη στους Διδύμους και φέρνει μια πιο διασκεδαστική κι ερωτική διάσταση στη μέρα. Από την άλλη υπάρχει και το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα που αν έχετε Ήλιο ή ωροσκόπο στον Ζυγό κοντά στις 26 μοίρες, θα σας ζορίσει περισσότερο. Το καλύτερο αντίδοτο είναι να ασχοληθείτε με ένα συγκεκριμένο έργο και να αποφύγετε αντιπαραθέσεις και διαμάχες είτε με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον είτε από τη δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Τετάρτη είναι αρκετά πιο απαιτητική λόγω των δυσαρμονικών όψεων της Σελήνης από τον Λέοντα με τον Ουρανό και τον Κρόνο αλλά και το τετράγωνο του Ήλιου, κυβερνήτη στον τομέα της καριέρας σας με τον Πλούτωνα. Αυτό μπορεί να σημαίνει πνευματική κόπωση για σας ή πολλές ευθύνες ή κάποιο πρόβλημα που μπορεί να προκύπτει. Μην κλειστείτε στις σκέψεις σας. Αν κάτι σας απασχολεί καλό είναι να το συζητήσετε με όσους εμπιστεύεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη είναι πιο άνετη μέρα ειδικά τις πρωινές ώρεςμε τη Σελήνη στον Λέοντα και το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη. Αν ο Ήλιος ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται κοντά στις 26 μοίρες από το μεσημέρι κι έπειτα ίσως τα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών να σας απασχολούν ασταμάτητα. Σε κάθε περίπτωση η Τετάρτη είναι πιο διασκεδαστική μέρα ενώ μπορεί να προκύψει για σας και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή συμφωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τη μια το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη μπορεί να φέρει κάτι θετικό σε επίπεδο επαγγελματικό. Αν σκεφτόσασταν να κάνετε μια κουβέντα για ένα οικονομικό θέμα προτιμήστε τις πρωινές ώρες. Το απόγευμα θα κουραστείτε νοητικά. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες εργασίες, ή μπορεί να υπάρχουν κάποια θέματα με στενούς συγγενείς, συνεργάτες ή φίλους τα οποία σας επιβαρύνουν. Μην πάρετε προσωπικά τα προβλήματα των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη στα ζώδια του αέρα την Τετάρτη μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά αν το εκμεταλλευτείτε συναντώντας έναν φίλο που είχατε καιρό να δείτε ή αν κανονίσετε μια δραστηριότητα με το σύντροφο σας. Κάποιο οικονομικό θέμα ίσως σας απασχολεί και ψάχνετε να βρείτε λύση. Οι απογευματινές ώρες είναι λίγο πιο μελαγχολικές. Αντί να αφήνετε ανεξέλεγκτο το μυαλό σας προσπαθήστε να βρείτε ένα δημιουργικό κανάλι για να διοχετεύσετε την ενέργεια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Άρη ευνοεί σε οικονομικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Οι πρωινές ώρες είναι πιο ευχάριστες και πιο παραγωγικές. Στην πορεία της μέρας ο Ήλιος θα έρθει σε κόντρα με τον Πλούτωνα και θα εστιάσετε την προσοχή σας σε κάποιο φίλο ή συνεργάτη. Αν υπάρχει ένταση μεταξύ σας θα χρειαστεί προσοχή. Πρέπει να δείτε αν αυτή η σχέση σας ικανοποιεί ή αν πρέπει να συζητήσετε τις διαφορές σας. Ίσως επίσης νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε θέματα δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: