ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αφροδίτη και Ουρανός θα συναντηθούν αύριο σε όψη τριγώνου κι η επιρροή ξεκινά από σήμερα. Φυσικά η Σελήνη σχηματίζει κι ένα τετράγωνο με τον Χείρωνα γιατί πάντα πρέπει να υπάρχει κι ένα αγκαθάκι να μας κρατάει σε εγρήγορση.

Το να ολοκληρώσουμε ό,τι βρίσκεται σε εκκρεμότητα και να προωθήσουμε τα σχέδια μας είναι μέσα στα σενάρια της ημέρας αρκεί να είμαστε κάπως πιο υπομονετικοί και να σχεδιάζουμε κάθε βήμα μας στη λεπτομέρεια του και βέβαια απαιτεί να λαμβάνουμε υπόψη μας τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες των άλλων. Η αντίθεση του ανάδρομου Ερμή με τον Δία από τη μια δίνει ενθουσιασμό στις επαφές μας, από την άλλη όμως, χρειάζεται προσοχή να μη δώσουμε υποσχέσεις που δεν θα τηρήσουμε.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη είναι ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται σήμερα η επιτυχία. Μην αφήσετε τίποτε να σας διαφύγει που αν το προσπεράσετε τώρα θα έρθει στο μέλλον να σας ταλαιπωρήσει. Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία μπορεί να σας φέρει σε αντιπαράθεση με κάποιο άτομο σε σχέση με ένα θέμα που έχει προκύψει από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Μην είστε παρορμητικοί και δώστε χρόνο τόσο στον εαυτό σας όσο και την άλλη πλευρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αισιοδοξία μπορεί να πηγάζει σήμερα από μια επιτυχία σε θέματα σπουδών, από μια συμφωνία, μια αγοραπωλησία, ένα καλό νέο από το επαγγελματικό μέτωπο. Από την άλλη είναι μια μέρα που σας «τρώει» να πείτε αλήθειες και καλά θα κάνετε να μην κάνετε πίσω ανεξάρτητα από το πως θα το πάρουν οι άλλοι. Άλλωστε η ειλικρίνεια σας είναι αυτή που ο κόσμος αγαπά σε σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρειάζεται προσοχή στις σπατάλες γιατί θα έχετε μια τέτοια τάση με τα εξάγωνα της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Ουρανό. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει μια πρόταση με ένα οικονομικό δέλεαρ, αλλά θα πρέπει να διευκρινίσετε όρους και λεπτομέρειες. Δεν χρειάζονται βιασύνες όταν μιλάμε για οικονομικές δοσοληψίες ειδικά όταν έχουμε ανάδρομο Ερμή.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα η καλύτερη αντιμετώπιση είναι το χιούμορ και το γέλιο. Μιλήστε με τους φίλους σας, με τους ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας ηρεμούν. Μοιραστείτε μαζί τους τις ανησυχίες σας και επίσης πάρτε απόσταση από εστίες έντασης. Ενδεχομένως να σας απασχολήσουν και θέματα οικογενειακά ή ενός ακινήτου. Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, υπόσχεται να σας ανταμείψει για την όποια ταλαιπωρία.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε το παρασκήνιο σε επαγγελματικές καταστάσεις και να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς. Χαλαρώστε και αντιμετωπίστε τις υποχρεώσεις σας χωρίς άγχος και ξεκλέψτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε λίγο παραπάνω. Η αντίθεση του Ερμή με τον Δία που επαναλαμβάνεται σήμερα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σας απασχόλησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου για να τα ξαναδείτε ή να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα με την Σελήνη στον Καρκίνο και τις θετικές της όψεις προς την Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο είναι ιδιαίτερα παραγωγική για σας και με έμφαση στους στόχους σας. Σήμερα ολοκληρώνεται για δεύτερη φορά η αντίθεση του Ερμή με τον Δία που επαναφέρει κάποιους προβληματισμούς σχετικά με οικονομικά θέματα που ξεκίνησαν στις αρχές Σεπτεμβρίου.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε ψυχολογικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σας κάνει κάπως πιο κλειστούς στην διάθεση σας και να δείχνετε λίγο πιο αποστασιοποιημένοι προς τα έξω. Αυτό κυρίως στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε όμως κόντρες και μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά αν υπάρχουν επικρίσεις. Επίσης προσπαθήστε λίγο να καταλάβετε και την θέση των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός να αξιοποιήσετε τον μοναδικό τρόπο που έχετε εσείς οι Σκορπιοί να επινοείτε λύσεις εκεί που δεν φτάνουν οι άλλοι και μάλιστα με ένα αθόρυβο κι αποτελεσματικό τρόπο. Οι συνεργάτες σας θα είναι αρκετά υποχωρητικοί με αποτέλεσμα να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε τα πράγματα περισσότερο από ό,τι συνήθως. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να προσέχετε και να κάνετε κατάχρηση των δικαιωμάτων σας, παραμερίζοντας τις υποχρεώσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, σάς δίνει το ελεύθερο στην έκφραση των αισθημάτων και των επιθυμιών σας όπως θα το θέλατε αλλά και θετική ανταπόκριση από το περιβάλλον σας απέναντι σε κάθε σας πρωτοβουλία. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μέρα αυτή θα περιέχει συνταρακτικά γεγονότα, αλλά μάλλον προσφέρει μία ομαλή και μάλλον ευχάριστη έκβαση των ήδη υπαρχουσών εξελίξεων στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την αντίθεση Ερμή – Δία ίσως νιώθετε ότι διαδραματίζεται μια μάχη αυτή τη στιγμή σε θέματα επαγγελματικά ανάμεσα σε σας και ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας ή δεν υπάρχει ομογνωμία. Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει πολλές συνειδητοποιήσεις που σχετίζονται με σημαντικές σχέσεις ή συνεργασίες. Τώρα διαφαίνονται ίσως οι αδυναμίες τους και αποφασίζετε να τις ξεκαθαρίσετε. Όμως η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο αφού μπορεί να μην είστε αντικειμενικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συνάδελφοι σας μπορεί σήμερα να σας εκνευρίσουν λίγο αλλά μη δίνετε σημασία. Από την άλλη είναι μια θετική μέρα για να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη για την πρόοδο σας σε θέματα δουλειάς. Θετική μέρα η Δευτέρα και για θέματα φυσικής κατάστασης. Μικρές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματα της υγείας από τη διατροφή μέχρι τη σωματική άσκηση μπορεί να φέρουν μεγάλες βελτιώσεις. Δείτε και εναλλακτικές προτάσεις καθώς ευνοούνται από την όψη της Σελήνης με τον Ουρανό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αμεσότητα θα είναι η κυρίαρχη ιδιότητα της ημέρας καθώς θα αισθανθείτε πιο άνετα να είστε ο εαυτός σας και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας – όποια κι αν είναι αυτά – προς τις κατευθύνσεις που θέλετε. Ο έρωτας θα έχει κι αυτός ιδιαίτερη σημασία σήμερα αν και δεν αποκλείεται να μείνει σε ορισμένες περιπτώσεις, σε καθαρά θεωρητικό επίπεδο. Προφανώς θα έχετε πολλά να σκεφτείτε πάνω στις διαπροσωπικές σας σχέσεις αφού είναι ένας σημαντικός τομέας και για το υπόλοιπο του Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 19/09/2022 – 25/09/2022

Γεννημένοι ανάμεσα στην Παρθένο και στον Ζυγό: Το μεταίχμιο της ομορφιάς