ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 19 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό σχηματίζοντας σύνοδο με τον Χείρωνα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κατά μέτωπο τους φόβους και τις ανασφάλειες που μας κρατούν δέσμιους του παρελθόντος και δεν μας επιτρέπουν να ανοίξουμε ελεύθεροι τα φτερά μας.

Σήμερα έχουμε τη δεύτερη πλανητική αλλαγή της εβδομάδας καθώς ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και δίνει δύναμη στη φωνή και την έκφρασή μας.

ΚΡΙΟΣ

Νιώθετε ότι κάνετε αυτό που θέλετε επαγγελματικά; Σας ικανοποιεί η προσωπική σας ζωή ως τώρα; Μπορεί να μην είναι εύκολες οι απαντήσεις και πολλές φορές προτιμάτε να τις αγνοείτε γιατί ακριβώς ξέρετε πόσο επώδυνο είναι να συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αλλάξεις τα πράγματα γύρω σου αλλά όσο το κάνετε τόσο αναβάλλετε την ευτυχία σας για αργότερα. Κάποιοι μπορεί να φοβάστε μια αλλαγή εξαιτίας μιας παρελθοντικής αποτυχίας. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Μέχρι τις 23/12 το διάστημα είναι ιδανικό για ψυχοθεραπεία ή για να βρείτε τρόπους να διαχειριστείτε ό,τι σας έχει πονέσει ή έχει αφήσει το αποτύπωμα του στην ψυχή σας πιο αποτελεσματικά. Είναι ακόμη ένα διάστημα που πρέπει να κάνετε προτεραιότητα τα θέματα της υγείας σας και να νοιαστείτε περισσότερο για τον εαυτό σας. Από σήμερα ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα στρέφοντας την προσοχή σας στο σπίτι και την οικογένεια αλλά και στα νέα σας ξεκινήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ανάδρομη φαινομενικά πορεία του Χείρωνα από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο σας βάζει σε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με τους φίλους, τις ομάδες στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε με κάποιο τρόπο και πιθανώς να χρειάζεται να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις ή και καλύτερες επιλογές ατόμων που να μιλάτε την ίδια γλώσσα και να έχετε κοινό όραμα. Από σήμερα θα έχετε περισσότερες βοήθειες κυρίως στην επικοινωνία καθώς ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα και ευνοεί τις επαφές, τις διαπραγματεύσεις, τις συνομιλίες αλλά και τα ταξίδια.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια δυσκολία με κάποιον στη δουλειά μπορεί να σας κάνει να χάνετε λίγο την αυτοπεποίθηση σας ή μπορεί να φέρνει αναμνήσεις από μια προηγούμενη κατάσταση που τα πράγματα δεν είχαν εξελιχθεί όπως θα θέλατε. Όμως μην μπερδεύεστε με το παρελθόν. Δεν είναι ίδια κάθε μέρα ούτε κι εσείς είστε ίδιοι με αυτό που είσαστε χρόνια πριν. Οπότε μην ανησυχείτε και κυρίως μη φοβάστε, γιατί τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ καλύτερα τώρα πια.

ΛΕΩΝ

Καθώς από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο ο Χείρωνας θα είναι ανάδρομος, κάποιες εμπειρίες που θα βιώσετε ενδεχομένως και αρκετά ζόρικες θα σας οδηγήσουν σε αλλαγές στην κοσμοθεωρία σας και στις προτεραιότητες σας. Από την άλλη όποιες φοβίες ή ανασφάλειες έχετε σε θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, επαγγελματικά ρίσκα θα έρθουν στο προσκήνιο για να τις αντιμετωπίσετε και θα το κάνετε με τον καλύτερο τρόπο.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τόσο τα θέματα μιας σχέσης όσο και τα οικονομικά μπορεί να σας δημιουργήσουν ένα μικρό πονοκέφαλο αυτές τις μέρες καθώς στο ίδιο ζώδιο που βρίσκεται ο Χείρωνας βρίσκεται σήμερα και η Σελήνη. Θέση αλλάζει σήμερα όμως και ο κυβερνήτης του ζωδίου σας ο Ερμής που προχωρά στον Λέοντα. Από τη νέα του θέση μπορεί να νιώθετε λίγο περισσότερο στρες στην καθημερινότητα σας ενώ μπορεί να κάνετε και μυστικές επαφές και συζητήσεις ή ακόμη και οικονομικές συμφωνίες.

ΖΥΓΟΣ

Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε ίσως πρέπει να δείτε κι εσείς το δικό σας μερίδιο ευθύνης. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται αρκετή εσωτερική δουλειά από σας τους ίδιους. Με το να δείχνετε με το δάχτυλο τους άλλους πιστεύοντας ότι εκείνοι κάνουν λάθη δεν κερδίζετε κάτι ουσιαστικό. Με τη Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Κριό η έμφαση θα είναι στις στενές σχέσεις και συνεργασίες σας και οι πιέσεις θα είναι αρκετά έντονες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Χείρωνας γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία από σήμερα μέχρι τον Δεκέμβριο. Σε αυτή την πιο εσωτερική περίοδο σας καλεί να δείτε κατάματα τα δικά σας λάθη, τις δικές σας επιλογές και προσεγγίσεις σε δύο σημαντικούς τομείς στη ζωή σας και να βρείτε τρόπο να διορθώσετε τα κακώς κείμενα. Ο ένας τομέας αφορά την καθημερινότητα της δουλειάς σας, τις σχέσεις με συνεργάτες, συναδέλφους, ανωτέρους και ο άλλος τον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια περίοδος εσωτερικών αλλαγών αλλά κυρίως αυτό που πρέπει να αλλάξετε είναι κάποιες από τις άμυνες σας. Ωραίο το χιούμορ, να είστε ευχάριστοι στους άλλους ή να τους κάνετε να γελούν αλλά δεν είναι ανάγκη να κρύβεστε πίσω από τέτοιες τεχνικές όταν δεν νιώθετε έτσι μέσα σας. Αν οι φίλοι, ή ο σύντροφος σας δεν κατανοούν ότι έχετε κι εσείς τις δικές σας ίσως λίγο πιο στενόχωρες πλευρές τότε είναι ο καιρός να δείτε κατάματα τις σχέσεις που δημιουργείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο όμως με αυτογνωσία, ψυχοθεραπεία ή όποιον άλλο τρόπο επιθυμείτε εσείς μπορεί να κάνετε πολλή δουλειά και να τα αφήσετε πίσω σας. Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι να αποδεχτείτε τον εαυτό σας και τις αλλαγές που παρατηρούν και οι άλλοι σε σας χωρίς να σας πιάνουν ανασφάλειες αν τις αποδέχονται οι άλλοι. Αν εσείς είστε σίγουροι για τον εαυτό σας οι άλλοι θα ακολουθήσουν.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα γυρίζει σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία ο Χείρωνας μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, της γνώσης αλλά και των στενών συγγενών. Από τώρα μέχρι το Δεκέμβριο μπορεί να σας απασχολήσουν τα παραπάνω θέματα. Κάποιες δυσκολίες σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους μπορεί να είναι πιο έντονες αυτό το διάστημα. Μπορεί οι άλλοι να παρερμηνεύουν τα λόγια ή τον τρόπο σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι εσείς θα εγκαταλείψετε τις απόψεις σας προκειμένου να γίνουν αποδεκτές από τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τώρα μέχρι τον Δεκέμβριο σας δίνει την ευκαιρία να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα που υπάρχουν και αφορούν το δικό σας αίσθημα ασφάλειας. Αν μονίμως νιώθετε φόβο και ανασφάλεια ότι δεν θα καταφέρετε, τότε έλκετε και τις ανάλογες καταστάσεις στη ζωή σας. Σκεφτείτε πότε γεννήθηκαν αυτές οι φοβίες και πως μπορείτε να τις καταπολεμήσετε. Ακόμη οι φόβοι αυτοί μπορεί να αναφέρονται στις σχέσεις σας κι όχι τόσο στα οικονομικά.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Χείρωνας: Τα τραύματα και η λύτρωση

Ερμής στον Λέοντα: Από 19/07/2022 έως 04/08/2022 ο λόγος μας έχει δύναμη

Άρης στον Ταύρο 05/07/2022 – 20/08/2022: Τι συμβολίζει και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια