ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τρίτη, 19 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η μοναδική κύρια όψη της Σελήνης σε όλη τη διάρκεια της ημέρας είναι το τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς που μπορεί να μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς κι ανυπόμονους τις πρωινές ώρες. Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα γενεθλίων των Κριών αφού αύριο τα ξημερώματα ο Ήλιος προχωρά στον Ταύρο.

Η Σελήνη δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας περνά τα ξημερώματα στον Τοξότη, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας. Μολονότι εξακολουθεί η επιρροή των χθεσινών όψεων ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό που μας δίνει έμπνευση και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον ίδιο πλανήτη που βοηθά στις επαφές μας και σε νέες γνωριμίες η σημερινή μέρα δεν έχει σε καμία περίπτωση το βάρος των προηγούμενων ημερών που επηρέαζε και η Πανσέληνος.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρωινές ώρες δεν προσφέρονται για οικονομικές διαπραγματεύσεις γιατί μπορεί να χαθείτε στις λεπτομέρειες και να μην βρείτε κοινό τόπο συμφωνίας, οπότε αν βλέπετε ότι δεν «τραβάει» το πράγμα αφήστε το και επανέρχεστε. Όμως προσέξτε και τις φιλικές ή ερωτικές σας σχέσεις εκτός από αυτές με τους συνεργάτες σας καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη, γιατί η διάσταση απόψεων μπορεί να αφορά κι αυτές.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις πρωινές ώρες τις διαφορές με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς, γιατί μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας. Μην αποφεύγετε το θέμα αντιθέτως αντιμετωπίστε την όποια δυσκολία με σθένος και θα ανακαλύψετε ότι στο μυαλό σας κάνατε βουνό κάτι που ήθελε απλώς επιμονή για να επιλυθεί.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επειδή στη συνέχεια της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. Πάντως θα είστε λαλίστατοι κι αυτό θα σας κάνει αρκετά δημοφιλείς στους κύκλους που κινείστε επαγγελματικά ή κοινωνικά.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Θα έχετε περισσότερη ενέργεια, καλύτερη διάθεση και οι συνθήκες τόσο στη δουλειά όσο και στις υπόλοιπες δραστηριότητες σας δεν θα σας ζορίσουν ιδιαίτερα. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων. Τις πρωινές ώρες μόνο αποφύγετε τις οικονομικές συζητήσεις γιατί μπορεί να μην βρείτε άκρη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετά πιεστική η Μεγάλη Τρίτη καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη από τον Τοξότη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη στους Ιχθύς ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε την δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς. Επειδή από τη Μεγάλη Πέμπτη κι έπειτα θα ζοριστείτε περισσότερο μην αναβάλλετε για το τέλος της εβδομάδας σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και την λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Δείξτε συγκαταβατικότητα σε κάποια πράγματα ακόμη και υποχωρητική διάθεση σε μια σχέση προκειμένου να μην ανέβουν οι τόνοι. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα η μέρα προσφέρεται για να παρασυρθείτε από το συναίσθημα σας περισσότερο κι όχι τόσο από τη λογική. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα αγνοήσετε τα γεγονότα. Απλά κάποιες φορές μπορεί να υπάρχουν περισσότερες από μία σωστές απαντήσεις σε πολλά πράγματα και χρειάζεται να αξιοποιήσετε τη διαίσθηση σας περισσότερο να σας οδηγήσει στη σωστή λύση και απάντηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν τα καταφέρετε εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε είτε είναι μια ώρα γυμναστικής, λίγου περισσότερου ύπνου ή και λίγης «ταβανοθεραπείας» δηλαδή να μην κάνετε απολύτως τίποτε και να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας. Οι επόμενες μέρες αρχής γενομένης από την Πέμπτη θα είναι πολύ πιο απαιτητικές και κουραστικές. Προσπαθήστε να ελευθερώσετε το πρόγραμμα σας από ό,τι δεν είναι προτεραιότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε την μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια ή και τις σχέσεις σας με την οικογένεια σας. Απλά αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις και ακούστε περισσότερο σε σχέση με το να μιλάτε εσείς οι ίδιοι. Προσοχή τις πρωινές ώρες και σε σπατάλες ή αχρείαστα έξοδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα θέματα της δουλειάς σας απασχολούν περισσότερο σήμερα καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Φυσικά μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι πιο έντονα καθώς θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη και να ομονοείτε με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Βρείτε σε ποιο ζώδιο έχετε τον Κλήρο της τύχης

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 18/04/2022 – 24/04/2022