ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 19 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ένα σύνθετο Σαββατοκύριακο μάς περιμένει με την Αφροδίτη να σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό.  Το Σάββατο δημιουργεί αστάθειες, ξαφνικά γεγονότα, ένταση και εκπλήξεις στις σχέσεις και μια παρόρμηση σε οικονομικά θέματα.

Από το Σάββατο μέχρι την Τρίτη βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή των τετραγώνων της Αφροδίτης και του Άρη με τον Ουρανό. Δημιουργείται εκρηκτικό κλίμα και σίγουρα τα απρόοπτα δεν θα λείψουν.

ΚΡΙΟΣ

Ένα έντονο Σαββατοκύριακο με την ένταση να επεκτείνεται μέχρι την Τρίτη όπου ο κυβερνήτης σας Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Άρη. Μια κατάσταση είτε στο σπίτι, σε μια σχέση, είτε στην δουλειά ενδεχομένως να σας πιέσει υπερβολικά και να νιώσετε απογοήτευση. Φυσικά πρόκειται για κάτι περαστικό αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αναστατώνεστε. Δώστε μία προσοχή σήμερα στις φιλικές και επαγγελματικές σας σχέσεις. Καλό είναι επίσης να αποφύγετε τις παρορμητικές αγορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πιο απαιτητικό σαββατοκύριακο κυρίως σε θέματα που άπτονται των επαγγελματικών σας αλλά και γενικότερα των υποχρεώσεων σας. Μπορεί να χρειάζεται τώρα να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού ή επαγγελματικά projects και να πρέπει να προλάβετε προθεσμίες. Χρειάζεται επίσης να είστε προσεκτικοί και σε ότι σχετίζεται με την υγεία και την φυσική σας κατάσταση ειδικά οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη η Αφροδίτη και ο Άρης κονταροχτυπιούνται με τον Ουρανό στο ζώδιο σας φέρνοντας απρόοπτα.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Για το δικό σας ζώδιο αυτό το Σαββατοκύριακο είναι αρκετά επεισοδιακό. Χρειάζεται προσοχή σε φιλικές σχέσεις και κυρίως να μην αναμείξετε οικονομικά θέματα σε προσωπικές σχέσεις. Από την άλλη, αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έλθετε σε ρήξη με κάποιο άτομο για οικονομικούς λόγους ή μπορεί να υπάρχει φορτισμένη ατμόσφαιρα και σε μια ερωτική σας σχέση ή στην σχέση με ένα σας παιδί αν είστε γονείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τα πιο απαιτητικά Σαββατοκύριακα του Μαρτίου και θα ήθελα να σας εφιστήσω την προσοχή, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Μπορεί να αντιμετωπίζετε περισσότερες αντιξοότητες σε θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα, στην επικοινωνία στις σχέσεις σας ή μπορεί να βλέπετε μια αντίσταση στα σχέδια σας εξαιτίας οικονομικών παραγόντων. Σε κάθε περίπτωση αν βλέπετε ότι δεν εξελίσσονται τα πράγματα όπως θα θέλατε αφήστε το χρόνο να δουλέψει υπέρ σας. Μην αντιδράτε παρορμητικά και συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ

Το Σαββατοκύριακο είναι πιο κουραστικό καθώς από ότι φαίνεται έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες. Μην ξεχνάτε όμως να φροντίζετε τον εαυτό σας, την φυσική σας κατάσταση και υγεία για να έχετε την ζωτικότητα και την ενέργεια να ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες. Καλό θα ήταν τις επόμενες μέρες να να αποφύγετε να φτάσετε σε οριακό σημείο συζητήσεις με συνεργάτες ή και με το σύντροφό σας, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν ομονοείτε. Προτιμήστε να επανέλθετε πιο νηφάλιοι και χωρίς ένταση για να έχετε και πιο σωστές λύσεις από την Τετάρτη κι έπειτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό το Σάββατο δημιουργεί αστάθεια στη μέρα αλλά και απρόοπτα. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και γενικά με οικονομικές εκκρεμότητες μπορεί κάπως να σας προβληματίσουν αυτό το Σαββατοκύριακο. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε αμφισβήτηση για κάποια ερωτική ή επαγγελματική σχέση που μπορεί να ξεκίνησε με ενθουσιασμό και τώρα ίσως σας έχει δείξει ένα άλλο πρόσωπο.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Το Σάββατο το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις. Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιο σας μέχρι το απόγευμα της Κυριακής και αυτό προκαλεί μεγαλύτερο άγχος σε θέματα σπιτιού, οικογένειας αλλά και σχέσεων. Ίσως νιώσετε προσωρινά απογοήτευση επειδή τα πράγματα δεν κυλάνε όπως επιθυμείτε ή μπορεί να ξεκίνησε κάτι σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία και στην πορεία τα πράγματα έχουν μια πιο αρνητική φόρτιση ή έχουν παγώσει. Μην βιάζεστε. Προτιμήστε να έχετε στάση αναμονής και μην αντιδράτε σπασμωδικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς οι Σκορπιοί χρειάζεστε πάντα λίγο χρόνο και χώρο για τον εαυτό σας ακόμη κι αν είστε στην πιο επιτυχημένη σχέση. Είναι ο ιερός σας χώρος που πρέπει να μην παραβιάζεται από κανέναν. Το Σαββατοκύριακο οι τάσεις φυγής μεγεθύνονται. Δεν θα είναι άσχημη ιδέα, λοιπόν, είτε να προσπαθήσετε να κάνετε μια εκδρομή, είτε ακόμη αν δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιο, να βρείτε λίγες ώρες να απομονωθείτε λίγο για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Το Σάββατο το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας βρει σε μια εσωτερική ένταση ή μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα στο πρόγραμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα σούπερ κοινωνικό Σαββατοκύριακο για σας, με τη Σελήνη να διατρέχει τον Ζυγό. Η κύρια όψη του Σαββάτου όμως, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας προβληματίσει λίγο σε σχέσεις με φίλους ή και με συνεργάτες. Ίσως νιώσετε ότι κάποιος φίλος ή συνεργάτης δεν είναι στο πλευρό σας όπως πιστεύατε. Μπορεί ακόμη να αισθάνεστε ότι δεν σημειώνετε την πρόοδο που θα θέλατε στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Για κάποιους η αιτία του προβλήματος μπορεί να είναι και ένας οικονομικός λόγος.

Ζώδια Σήμερα – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό δημιουργεί ευθύνες και υποχρεώσεις έναντι του σπιτιού ή της καριέρας και φυσικά δεν αποτελεί το ιδανικό Σαββατοκύριακο χαλάρωσης. Η όψη τετραγώνου της Αφροδίτης από τον Υδροχόο με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Προσέξτε ιδιαίτερα και τα παρορμητικά σας έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ιδανικές συνθήκες η Σελήνη στον Ζυγό, θα έκανε αυτό το Σαββατοκύριακο να φαντάζει υπέροχο και ξένοιαστο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο το Σάββατο και η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Πλούτωνα την Κυριακή, ωστόσο, δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας και χαράς. Ενδεχομένως να έχετε αγωνία για την εξέλιξη των μελλοντικών σας σχεδίων είτε στις σπουδές είτε στην δουλειά. Δεν είναι απαραίτητο ότι κάτι θα προκύψει και θα σας ζορίσει. Φτάνει μόνο να σκεφτείτε την αστάθεια και εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν για να αγχωθείτε από μόνοι σας στο πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Βέβαια σε σχέση με άλλους κάπως καλύτερα θα περάσετε εσείς.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στο μεγαλύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, δημιουργώντας εντάσεις σε θέματα που αφορούν σχέσεις, οικονομικά ίσως και για κάποιους και σε θέματα υγείας. Συγκριτικά με άλλους, ίσως εσείς οι Ιχθύες περνάτε κάπως πιο «απαλά» τις περίεργες αυτές μέρες. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο το Σάββατο μπορεί να φέρει απρόοπτα και εκπλήξεις στην επικοινωνία με συγγενείς, φίλους ή συνεργάτες. Πρόκειται για μια περαστική φάση αν και για κάποιες μέρες θα είναι έντονη η νευρικότητα στο περιβάλλον σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Αφροδίτη και Άρης σε τετράγωνο με τον Ουρανό από τις 19/03/2022 έως τις 22/03/2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Κάνετε το επάγγελμα που ταιριάζει στο ζώδιό σας; Ευνοούνται οι αλλαγές κατεύθυνσης το 2022 για εσάς;

Πώς να κερδίσετε την καρδιά των Ιχθύων