ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ήλιος αφήνει πίσω του τον Υδροχόο και περνά στους Ιχθύες σημαίνοντας την έναρξη των γενεθλίων του τελευταίου ζωδίου του ζωδιακού. Ο Ήλιος δεν μπαίνει σε κάθε ζώδιο μια συγκεκριμένη μέρα και ώρα κάθε χρόνο.

ΚΡΙΟΣ

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ήλιος περνά στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού στους Ιχθύς, και όλα σιγά σιγά θα αρχίσουν να είναι πιο ξεκάθαρα στο μυαλό σας και καθώς θα αρχίσετε να κάνετε πιο σωστές επιλογές. Είναι μια εξαιρετική περίοδος για αποτοξίνωση, για να διώξετε από το σπίτι  ό,τι δεν σας είναι χρήσιμο και δεν σας ωφελεί πια. Δώστε μεγαλύτερη σημασία στο σώμα και τη φυσική σας κατάσταση αλλά και στο πνεύμα. Σ’ αυτή την περίοδο το υποσυνείδητο σας σάς μιλά πιο δυνατά και τα όνειρα σας είναι πιο έντονα. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι εξαιρετική για να ασχοληθείτε με τους στόχους σας, να πειραματιστείτε με πιο εξελιγμένους τεχνολογικά τρόπους δουλειάς, να συνεργαστείτε με τους άλλους καλύτερα. Είναι η στιγμή να στραφείτε στο δικό σας δίκτυο ανθρώπων, να αναθερμάνετε σχέσεις με φίλους και συνεργάτες ειδικά αν τους είχατε παραμελήσει το προηγούμενο διάστημα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ξημερώματα της Κυριακής η μέρα στρέφεται στα θέματα της καριέρας. Μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες μπορεί να κάνετε ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα για μια επαγγελματική κίνηση. Είναι ακόμη η περίοδος για να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ ή να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές ώστε να γίνετε πιο ανταγωνιστικοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ήλιος περνά στους Ιχθύς και για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες καλύτερα θα ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν την επικοινωνία, τα ταξίδια, τα μελλοντικά επαγγελματικά σας πλάνα μπορεί να πάνε πολύ καλύτερα και πρέπει να τα κυνηγήσετε δεόντως. Εξαιρετικό θα είναι αυτό το διάστημα για να δείτε και θέματα σπουδών, σεμιναρίων, 

ΛΕΩΝ

 Η μέρα σας ωθεί να κάνετε ένα καλύτερο έλεγχο και διαχείριση στα οικονομικά σας. Ίσως πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές ή να δείτε πως μπορείτε να έχετε καλύτερες αποδόσεις σε επενδύσεις. Είναι επίσης ένα έντονο διάστημα αυτό που εκτείνεται μέχρι τις 20/03 για να δείτε κατάματα τις στενές σας σχέσεις και να βγάλετε συμπεράσματα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι επόμενες τέσσερις εβδομάδες έχουν πολλές ευκαιρίες να κάνετε νέες γνωριμίες ή να έχετε εξελίξεις στις σχέσεις σας. Ο τομέας των σχέσεων θα είναι για τα επόμενα χρόνια ο πιο σημαντικός για σας τους Παρθένους.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα, η προτεραιότητα σας θα είναι κυρίως τα θέματα της φυσικής σας κατάστασης και υγείας αλλά και της δουλειάς. Είναι καλή στιγμή να μπείτε σε ένα πρόγραμμα πιο υγιεινής διατροφής, να γυμναστείτε ή να αρχίσετε να περπατάτε λίγο περισσότερο; Είναι μια καλή στιγμή ώστε να ετοιμαστείτε και για την παραλία που δεν θα αργήσει να σας καλέσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Ήλιος περνά στους φιλικούς σας Ιχθύς και αυτό θα είναι μια σημαντική ένδειξη ανακούφισης για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Θα γίνετε λίγο πιο αισιόδοξοι και δημιουργικοί και θα βάλει στο «κάδρο» και την ερωτική σας ζωή. 

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από τα ξημερώματα της Κυριακής θα σας απασχολήσουν τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σαν ακίνητο. Μάλιστα μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν στο σπίτι και την οικογένεια. Σε κάθε περίπτωση θα είναι μια πιο εσωτερική περίοδος για σας που θα σας ενδιαφέρουν περισσότερο οι προσωπικές σας υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από σήμερα και για τις επόμενες 4 εβδομάδες θα είναι μια περίοδος που μπορεί να παρουσιαστούν κάποιες προτάσεις συνεργασιών για το μέλλον ή να προχωρήσετε σε μια συμφωνία. Πολύ θετικά μπορεί να κυλήσουν και τα θέματα των σπουδών ενώ μπορεί να κάνετε και κάποια ταξιδάκια.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα, θα ασχοληθείτε με πιο πρακτικά ζητήματα, με την υλοποίηση των στόχων σας  και κυρίως με τα θέματα των οικονομικών σας. Ίσως μια καλή ιδέα σας να μπορέσει να σας δώσει κάτι θετικό και στον οικονομικό τομέα. 

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ξημερώματα της Κυριακής ξεκινούν τα γενέθλια σας τη στιγμή που ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας. Μέρα με τη μέρα θα ανακτάτε την αισιοδοξία και την πίστη στον εαυτό σας και θα νιώθετε καλύτερα και τα ενεργειακά σας επίπεδα. Τα γενέθλια μας είναι η προσωπική μας Πρωτοχρονιά και είναι η κατάλληλη στιγμή για να θέσουμε τους στόχους μας για το μέλλον.