ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο στους Ιχθύς δίνει μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα κι έτσι η Δευτέρα μπορεί να είναι παραγωγική. Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα για να βγάλετε περισσότερες υποχρεώσεις και μην φορτώνετε τις επόμενες δυο μέρες.

Aύριο ολοκληρώνεται μια πιο απατηλή όψη του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και καλά θα κάνουμε να αποφύγουμε τις μεγάλες αποφάσεις.

ΚΡΙΟΣ

Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή μέρα δεν είναι αρνητική για σας, αλλά θα πρέπει να πειθαρχήσετε λίγο περισσότερο σε θέματα οικονομικά. Mπορεί να οργανώνετε τώρα λίγο καλύτερα τα πράγματα σε θέματα οικονομικών υποχρεώσεων, να βάζετε σε μια σειρά οφειλές που έχετε ή να προγραμματίζετε τις οικονομικές σας ανάγκες για τους επόμενους μήνες. Ο Άρης απέναντι από το ζώδιο σας δημιουργεί συνέχεια έξοδα κι αυτή θα είναι η συνθήκη μέχρι τις 12/10.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάντε σωστό καταμερισμό του χρόνου σας μέσα στη μέρα, ώστε να προλάβετε να ασχοληθείτε με αυτά που «πρέπει» αλλά και αυτά που εσείς επιθυμείτε. Ακόμη αν έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν μπορείτε να σκεφτείτε μόνοι σας μια λύση, δεν είναι κακό να απευθυνθείτε σε κάποιο πρόσωπο που έχει περισσότερη εμπειρία ή είναι μεγαλύτερο σε ηλικία και μπορεί να σας «ανοίξει» με διαφορετικό τρόπο το μυαλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο σάς παρέχει την ευκαιρία να σχηματίσετε πρόοδο σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Αλλά μην τα περιμένετε όλα από το σύμπαν. Αξιοποιήστε τις πρωινές ώρες για να φρεσκάρετε το βιογραφικό σας, να ψάξετε ίσως μια δουλειά διαδικτυακά ή να μιλήσετε σε φίλους, γνωστούς και παλιότερους συνεργάτες να σας έχουν υπόψη στην περίπτωση που ψάχνετε για μια νέα δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν είναι ανάγκη να πιέζεστε και να πιέζετε και τους άλλους και να μην διασκεδάζετε ταυτόχρονα, αλλά χρειάζονται και όρια στην πλάκα για να καταφέρετε να είστε και παραγωγικοί. Από την άλλη, μπορεί τα θέματα της προσωπικής σας ζωής να σας απασχολούν περισσότερο και να μη νιώθετε ότι παίρνετε αυτά που θέλετε. Όταν σκέφτεστε και υπεραναλύετε τα πάντα, τότε δυσκολεύετε περισσότερο τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Υπάρχει αυτό το τρίγωνο με τον Κρόνο σήμερα, που λειτουργεί κάποιες φορές σαν φρένο στη διάθεσή μας. Από την άλλη μπορεί να σας απασχολούν σήμερα ζητήματα πρακτικά σχετικά με ένα ακίνητο ή την οικογένειά σας και δεν μπορείτε να χαρείτε εξ ολοκλήρου τη μέρα γιατί έχετε υποχρεώσεις. Ειδικά τις βραδινές ώρες μπορεί να νιώθετε πιο ζορισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν νιώθετε ότι σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική έχουν ατονήσει κάπως τα πράγματα, σήμερα σας δίνεται η δυνατότητα να αναλάβετε μια πρωτοβουλία και να ανανεώσετε αυτή την επαφή. Γενικά η Δευτέρα είναι μια ήπια μέρα για σας και η Σελήνη στον Σκορπιό, που θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας υποστηρίζοντας σας, θα σας βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας ή και μετακινήσεων.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μια καλή στιγμή να δείτε τις οφειλές, τις κάρτες, να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητά σας, να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς και γενικώς να ασχοληθείτε σοβαρά με το πορτοφόλι σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας. Μολονότι η όρεξη σας για έξοδα φαίνεται ότι δεν ανακόπτεται εύκολα με τον Άρη στο ζώδιο σας, τουλάχιστον να τα κάνετε λίγο πιο συνειδητοποιημένα και πειθαρχημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε, αλλά μπορεί κάποιος σήμερα να σας υπενθυμίζει κάποιες κακές στιγμές του παρελθόντος ή να προσπαθεί να σας μεταδώσει τη δική του αρνητική στάση. Καλύτερα να μην επιτρέψετε κάτι τέτοιο και να είστε πολύ ξεκάθαροι απέναντι σε οποιονδήποτε νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει την καλή σας διάθεση. Το θέμα δεν είναι να τα έχετε με όλους καλά κι εσείς απλά να συσσωρεύετε θυμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη. Από την άλλη πλευρά, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο μπορεί να συνειδητοποιείτε πόσο πολύ έχετε αλλάξει εσείς οι ίδιοι, πόσο διαφορετικά βλέπετε τα πράγματα πια κι ότι ίσως πλέον δεν σας ενθουσιάζουν οι ίδιες καταστάσεις ή και οι ίδιοι άνθρωποι, αλλά αυτό δεν είναι κακό. Είναι απλώς μέρος της εξέλιξής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα είναι θετική αν θέλετε να κάνετε κάποια προώθηση της δουλειάς ή των στόχων σας και να βρείτε υποστήριξη. Απλά να είστε ειλικρινείς με αυτό που κάνετε ή χρειάζεστε. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να σας πιάνει μανία να κάνετε περισσότερα πράγματα και να κλείσετε εκκρεμότητες στον διαθέσιμο χρόνο σας κι έτσι να καταπιέζετε τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχετε αρκετές εκκρεμότητες ή έχετε όρεξη να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα, καλύτερα να βάλετε στο αθόρυβο το τηλέφωνο και να μην είστε τόσο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να καταφέρετε να δουλέψετε απερίσπαστοι. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε και λίγο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας ή σε ό,τι αγαπάτε να κάνετε και σας δίνει χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα προσφέρεται να είστε δημιουργικοί, να αφήσετε τη φαντασία σας να σας ταξιδέψει και να μην δεσμευτείτε με πολλές υποχρεώσεις και ευθύνες. Φυσικά αυτό δε σημαίνει ότι αν εργάζεστε πρέπει να αφήσετε ακάλυπτες τις υποχρεώσεις σας. Και να το θέλετε θα σας το υπενθυμίσει ο Κρόνος στο ζώδιό σας που σχηματίζει τρίγωνο με τη Σελήνη.