ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 18 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Σκορπιό, σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης, δημιουργεί μια σχετική ένταση σε συναισθηματικό επίπεδο η οποία επιτείνεται από τη χιαστί όψη της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα. Έτσι ίσως δεν ξέρουμε πως να εκφράσουμε τις ανησυχίες ή το άγχος μας. Ευτυχώς το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Κρόνο βοηθά να γειωθούμε, να καλμάρει το νευρικό μας σύστημα και να συγκεντρωθούμε στις υποχρεώσεις μας. Συνολικά είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε ιδιαίτερα.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη ξεκινά κυρίως με πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστων έγνοιες και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς και οικονομικές υποχρεώσεις. Η όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Κρόνο είναι πολύ βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας και καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η Τρίτη με τη Σελήνη απέναντι σας να σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, να μοιράζεστε χρόνο με τους συνεργάτες σας ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη ξεκινά με μια Σελήνη στον Σκορπιό που σχηματίζει τρίγωνο με τον πλανήτη των «πρέπει» τον Κρόνο που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα, με έμφαση σε θέματα εργασίας, υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας και ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, είναι μια καλή μέρα για έρευνα. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας.

ΛΕΩΝ

Αν και η Σελήνη στον Σκορπιό είναι αρκετά ζόρικη για το ζώδιο σας σε ψυχολογικό επίπεδο η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη είναι μια μέρα που ευνοεί συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Θετική στο σύνολο της η Τρίτη και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, αλλά και επαφών. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και της δουλειάς φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα ιδιαίτερα προς το μεσημέρι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα όλη μέρα συναντά σε ευνοϊκή όψη τον Κρόνο δίνοντας ένα ξεχωριστό, αλλά και πιο σοβαρό και παραγωγικό τόνο στη μέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Μην τις αφήσετε για αργότερα μες την εβδομάδα και κυρίως όχι Πέμπτη. Ακόμη η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού είναι ευνοϊκή για το ζώδιό σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Με το τρίγωνο προς τον Κρόνο στο ζώδιό σας φαίνεται ότι λειτουργεί σωστά η κρίση σας. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να είστε πιο χαλαροί και στις προσωπικές σας σχέσεις.