ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/3

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 18 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

To Σαββατοκύριακο αυτό είναι πιο πρακτικό αλλά και ξεκάθαρο, μετά από αρκετές ημέρες με δυσκολίες, μπερδέματα, απογοήτευση και προβληματισμούς. Όλα ξεκινάνε από την Σελήνη η οποία θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου όλο το Σάββατο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Η κύρια όψη της θα είναι ένα τετράγωνο με τον Ουρανό που σημαίνει ότι φέρει απρόοπτα (από το απόγευμα του Σαββάτου) και κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα μας. Την Κυριακή η τελευταία της όψη θα είναι ένα τρίγωνο με τον Άρη στους Διδύμους, κάνοντας το πρωινό ιδιαίτερα παραγωγικό αλλά κι ευχάριστο. Έπειτα, θα περάσει στους Ιχθύς θα είναι σε φάση κενής πορείας.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής έρχεται στο ζώδιο σας  και σας κάνει πιο επικοινωνιακούς, αλλά και πιο αποφασιστικούς και διεκδικητικούς. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο δίνοντας έμφαση σε σχέσεις φιλικές και επαγγελματικές αλλά και στους στόχους σας. Καλό θα ήταν λοιπόν, να βρείτε λίγο χρόνο κυρίως το Σάββατο να συναντήσετε φίλους που εξαιτίας των υποχρεώσεων σας δεν βλέπετε συχνά. Το μεσημέρι της Κυριακής είναι πιο ευχάριστο με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον κυβερνήτη σας Άρη που περνά τις τελευταίες του ημέρες στους Διδύμους.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να μην είναι το πιο ξεκούραστο Σαββατοκύριακο αυτό, και να έχετε αρκετές υποχρεώσεις αλλά θα είναι σημαντικό για να έχει καλή ροή η επόμενη εβδομάδα. Η Σελήνη στον Υδροχόο το Σάββατο παραπέμπει σε πρακτικές ασχολίες που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού. Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής θα έχετε διάφορα στο κεφάλι σας και πιθανώς και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα σας της τελευταίας στιγμής. Η Σελήνη θα περάσει το απόγευμα στους Ιχθύς, κάνοντάς σας πιο εξωστρεφείς και θα δώσει έμφαση στις φιλικές σας σχέσεις. Εξαιρετική μέρα για να κανονίσετε εξόδους, συναντήσεις με φίλους. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ερμής θα σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα όμως, προσέξτε τις εμμονές και τα κολλήματα ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στη δουλειά. Έπειτα, ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Κριό και αυτό θα σας κάνει πιο ενεργούς με τις επαφές σας με φίλους, συνεργάτες, σας κάνει πιο ενεργούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυξάνει το ενδιαφέρον σας να βρείτε ένα διασκεδαστικό τρόπο να περνάτε το χρόνο σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει καλύτερα και με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκρίνεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί το Σάββατο να βρίσκεται στον Υδροχόο, και ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια ζητήματα που αφορούν οικονομικά θέματα που μπορεί να σας αγχώσουν. Για κάποιες-ους μπορεί αυτό το άγχος να συνδέεται και με κάτι πιο προσωπικό, αλλά μην το κρατάτε μέσα σας. Οι φίλοι, ο σύντροφος κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο θα σας καταλάβουν αν είστε ειλικρινείς μαζί του και δεν προσπαθήσετε να κρύψετε αυτό που νιώθετε.

ΛΕΩΝ

Το Σάββατο βρίσκει τη Σελήνη, στο ζώδιο του Υδροχόου ακριβώς απέναντι σας στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών. Ενδεχομένως να συζητήσετε αρκετά για τα φιλόδοξα σχέδια σας με συνεργάτες, να έχετε μια πιο έντονη μέρα με επαφές και εξόδους. Το απόγευμα μπορεί να υπάρχει μια ξαφνική εξέλιξη ή να πρέπει να προσαρμοστείτε σε μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο κάνει το Σάββατο πιο πιεστικό κυρίως σε θέματα υποχρεώσεων είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Μπορεί ακόμη να αποφασίσετε να ασχοληθείτε πιο σοβαρά και με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση αυτές τις μέρες, να ξεκινάτε κάποια διατροφή ή να οργανώνετε καλύτερα το πρόγραμμα σας για να χωρέσετε τις πολλές υποχρεώσεις αλλά και τις ανάγκες του σώματος σας για άσκηση και ξεκούραση. Δεν είναι πολύ εύκολες αυτές οι ισορροπίες αλλά πρέπει να τις βρείτε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο είναι ένα που πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να διασκεδάσετε όσο μπορείτε, να είστε κοντά στα παιδιά σας αν είστε γονείς. Το Σάββατο το απόγευμα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό και πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις ερωτικές σας σχέσεις. Ίσως να σας βγαίνει ζήλια ή καχυποψία για το σύντροφο σας ή να γίνεστε ιδιαίτερα επικριτικοί μαζί του για λεπτομέρειες. Καλύτερα να μην παρασυρθείτε από κάτι τέτοιο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Υδροχόος για σας, αφορά θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή με την οικογένεια σας. Μπορεί να έχετε κανονίσει κάποια πράγματα για το περιβάλλον του σπιτιού που θέλετε να φροντίσετε ή απλώς να απολαύσετε κάποιες ώρες με τους αγαπημένους σας. Το βράδυ του Σαββάτου όμως θέλει προσοχή καθώς μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση από κάποιο πρόσωπο μέσα στο περιβάλλον της οικογένειας. Καθώς οι διαθέσεις θα είναι ασταθείς μην επιτρέπετε σε κανένα να σας πιέζει σε κάτι που μπορεί να μην θέλετε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Υδροχόο, πιθανώς να αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή έξοδο, μια βόλτα ή να συναντήσετε κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Προσέξτε τις μεγάλες προσδοκίες σας το βράδυ του Σαββάτου με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό καθώς πιθανώς να έχετε κάποια διαφωνία με ένα πρόσωπο που εμπλέκεστε επαγγελματικά ή μπορεί να προκύπτει και κάτι απρόοπτο που αφορά στη δουλειά. Προσοχή και στην υγεία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη κι αν δεν εργάζεστε όλο και κάποια «πρέπει» είστε υποχρεωμένοι να εξυπηρετήσετε τις ανάγκες των άλλων. Από την άλλη μπορεί να έχετε μεγαλύτερη αγωνία για θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Καλύτερα να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις υποχρεώσεις σας το Σάββατο για να ελευθερώσετε το πρόγραμμα σας την Κυριακή όσο γίνεται που σας ευνοεί και η Σελήνη που θα περάσει στους Ιχθύς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια του Σαββάτου, αλλά δεν θα είναι ένα εντελώς χαλαρό και διασκεδαστικό Σάββατο. Θα έχετε κάποιες υποχρεώσεις απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια που σημαίνει ότι δεν θα έχετε τον απαραίτητο χρόνο ίσως και διάθεση να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Από τη μια αν κάνετε αυτό που θέλετε εσείς θα στενοχωρήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα κι από την άλλη αν ευχαριστήσετε εκείνους θα δυσαρεστήσετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία. 

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο με τη Σελήνη στον Υδροχόο θα κάνετε προετοιμασίες για την επόμενη εβδομάδα, για μια κατάσταση που μάλλον θέλετε είναι τρομερά κοινωνική αλλά θα σας επιτρέψει να αφιερώσετε χρόνο μόνο με τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι να μην είστε βιαστικοί. Το βράδυ του Σαββάτου πιθανώς να υπάρξει μια αλλαγή στα πλάνα σας της τελευταίας στιγμής καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό.