ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/2

Annie Spratt/Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή 18 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα παραμείνει στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια του σαββατοκύριακου ευνοώντας την επικοινωνία και τις επαφές μας με τους άλλους. Το βράδυ της Κυριακής θα σχηματίσει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα και θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας που θα περάσει στον Καρκίνο.

Η Κυριακή με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή προσφέρεται για βόλτες, για να έχουμε καλή κρίση και να επιθυμούμε τις συναντήσεις με τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Εκμεταλλευτείτε την Κυριακή που είναι πιο χαλαρή μέρα και προσφέρεται για να δείτε αγαπημένους φίλους και να κάνετε δραστηριότητες που σας διασκεδάζουν μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι πιο άνετη σχετικά μέρα σε σχέση με το Σάββατο. Σας βοηθάει για να ξεδώσετε λίγο και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας ευχαριστούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία πιο άνετη μέρα και για εσάς τους Διδύμους καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή. Αν θέλετε να κάνετε μια εκδρομή, να συναντηθείτε με φίλους και να περάσετε χρόνο βγαίνοντας και συζητώντας για όλα αυτά που σας ενδιαφέρουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο άνετη μέρα αλλά μην τη φορτώσετε με υποχρεώσεις. Αξιοποιήστε την για να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε και επιδοθείτε μόνο στις δραστηριότητες που αγαπά η καρδιά σας.

ΛΕΩΝ

Εκτός από τον χώρο εργασίας ένταση μπορεί να προκύψει και με τον σύντροφο σας, ένα φίλο ή ένα συνεργάτη. Προσπαθήστε να μην είστε απόλυτοι στην προσέγγιση σας. Αξιοποιείστε τη σημερινή ημέρα για να δείτε φίλους που σας λείπουν από την καθημερινότητα σας λόγω υποχρεώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν και δεν μπορείτε να αποφύγετε κάποιες υποχρεώσεις η Κυριακή είναι μια πιο άνετη και χαλαρή ημέρα. Μπορεί να είναι στο μυαλό σας τα επαγγελματικά σας ή να έχετε κοινωνικές υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή είναι πολύ άνετη μέρα και μάλιστα αν μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε κάνοντας μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι θα περάσετε υπέροχα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολύ πιο άνετη η Κυριακή και μπορείτε να την αξιοποιήσετε είτε για να ξεκουραστείτε σπίτι σας ή για να κάνετε χαλαρές βόλτες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσέξτε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία γενικότερα αλλά και στις μετακινήσεις σας. Ίσως χρειαστεί να γίνει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα σας. Η Κυριακή είναι σχετικά πιο ήπιων τόνων ημέρα μολονότι δεν θα είναι ένα ξεκούραστο Σαββατοκύριακο για σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενδεχομένως να υπάρχει μια αλλαγή στο πρόγραμμα σας ειδικά αν έχετε να κάνετε με κάποιο θέμα που αφορά στα παιδιά αν είστε γονείς. Η Κυριακή είναι μέρα που μπορεί να έχετε κάποιες υποχρεώσεις αλλά καλά θα κάνετε να βρείτε και χρόνο για ξεκούραση καθώς η άλλη εβδομάδα θα σας τρέξει αρκετά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει κάπως αιχμηρούς σε αυτά που λέτε στους άλλους και να μην πολυπροσέχετε το τρόπο σας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση. Σήμερα, ωστόσο, είναι μια μέρα πιο ευχάριστη από όλες τις απόψεις και μπορείτε να την αξιοποιήσετε στην προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή είναι σχετικά πιο βατή αλλά και τις δυο μέρες φαίνεται ότι θα ασχοληθείτε με την οικογένεια σας και τον χώρο του σπιτιού.