ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα και αύριο είναι ίσως οι πιο μπερδεμένες ημέρες της εβδομάδας, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγουμε να βγάλουμε εύκολα συμπεράσματα, αλλά και να πάρουμε αποφάσεις υπό το κράτος σύγχυσης.

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο της Παρθένου στη διάρκεια της ημέρας και πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ποσειδώνα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη σύγχυση που προκαλεί η αυριανή όψη Άρη τετράγωνο Ποσειδώνα που επαναλαμβάνεται για δεύτερη φορά στο τελευταίο δίμηνο.

ΚΡΙΟΣ

Είναι σημαντικό να μπορείτε να έχετε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με τη διατροφή σας, να κάνετε γυμναστική, να χαλαρώνετε. Παράλληλα η Σελήνη με τις όψεις της ενεργοποιεί το αυριανό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες για την πορεία της επαγγελματικής σας ζωής, για τα οικονομικά σας, ενώ μπορεί να επηρεάσει και την αυτοπεποίθηση σας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Καθώς η Σελήνη ενεργοποιεί από σήμερα το αυριανό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα με τις όψεις της, θα πρέπει σήμερα να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά θέματα. Καλό είναι να μην εμπιστευθείτε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά και σε βάθος χρόνου να διαχειριστούν οικονομικά θέματα δικά σας, ούτε επίσης να δανείσετε ή να δανειστείτε. Επενδύσεις, ρίσκο και αποφάσεις ελαφρά τη καρδία είναι απαγορευτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μοιράζετε την ενέργεια σας ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι ή την οικογένεια. Απλά μερικές ημέρες είναι πιο πιεστικές και στους δυο τομείς και η σημερινή είναι μία από αυτές. Επειδή η Σελήνη με τις όψεις της σήμερα ενεργοποιεί το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αύριο, προκαλείται σύγχυση και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς ελλοχεύουν κίνδυνοι παρεξηγήσεων, παρανοήσεων ή ακόμη και αυταπατών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τις μέρες αυτές θα υπάρχουν περισσότερα μπερδέματα στην επικοινωνία, καθυστερήσεις, σύγχυση, καθώς αύριο πραγματοποιείται το τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα που όμως ενεργοποιείται από τις όψεις της Σελήνης και τη σημερινή μέρα. Πιθανώς να νομίζετε ότι δεν θα βρείτε λύσεις εύκολα και η αίσθηση του χάους στο κεφάλι σας θα είναι αισθητή, ευτυχώς όμως θα είναι παροδικό.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο με τις όψεις της ενεργοποιεί από σήμερα το αυριανό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και πιθανώς φέρνει περισσότερη ανασφάλεια και αστάθεια σε σχέση με τα έσοδα σας. Καλό θα ήταν να μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις σε οικονομικά και επαγγελματικά και φυσικά να μην επηρεαστείτε από φίλους και γνωστούς. Το αντίδοτο στη σύγχυση είναι πάντα η πρακτικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Είναι μια καλή στιγμή να βάλετε κάποιες πρακτικές προτεραιότητες στην καθημερινότητα σας και να δεσμευτείτε απέναντι στον εαυτό σας ότι θα τις τηρήσετε. Τις απογευματινές ώρες με την κόντρα της Σελήνης προς τον Άρη μπορεί να είστε πολύ βιαστικοί κι ανυπόμονοι, ενώ θα είναι πιο εύκολο να εκνευρίζεστε και με τους άλλους για το παραμικρό.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί το άγχος είτε για τα επαγγελματικά ζητήματα είτε για την υγεία να σας καταβάλει περισσότερο. Δώστε λίγο περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, φροντίστε τον όσο μπορείτε και κυρίως κάντε την υγεία σας προτεραιότητα. Θέματα που σχετίζονται με τους συνεργάτες σας ή τη δουλειά αυτή καθαυτή μπορεί να σας παιδέψουν λίγο περισσότερο σήμερα και αύριο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια μέρα που δεν πρέπει να μπερδέψετε χρήματα κι αισθήματα, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν επικίνδυνο. Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για οικονομικές αποφάσεις με το τετράγωνο του Άρη προς τον Ποσειδώνα, που μολονότι είναι ακριβείας αύριο ενεργοποιείται από τις όψεις της Σελήνης από σήμερα. Από την άλλη, μπορεί οι στόχοι σας ή κάποιες σχέσεις σας να σας φαίνονται κάπως μπερδεμένες σε αυτή τη φάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας πρότεινα να μην λάβετε σοβαρές αποφάσεις, επηρεασμένοι από μια στιγμή αμφιβολίας ή από κάποια «σειρήνα» -δηλαδή ας πούμε μια πρόταση που μπορεί να προκύψει σήμερα ή αύριο. Ακόμη τις βραδινές ώρες προσέξτε λίγο περισσότερο στις σχέσεις με τους οικείους σας ή τους συγκατοίκους σας στο σπίτι, καθώς μπορεί να υπάρχει ένταση και τάση να εκνευρίζεστε με το παραμικρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη με τις όψεις της σήμερα ενεργοποιεί το αυριανό τετράγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σας αποπροσανατολίσει ή να σας κάνει πιο αφηρημένους γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις και να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Καλώς ή κακώς οι μέρες αυτές δεν προσφέρονται για πολύ σημαντική δράση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα παιχνίδια του Ποσειδώνα με το μυαλό και τη φαντασία είναι γνωστά και κάποιες φορές μπορεί να είναι και επικίνδυνα. Σήμερα αποφύγετε επίσης να κάνετε παρορμητικά έξοδα ιδίως σε πράγματα που δεν τα έχετε άμεση ανάγκη. Ίσως υπάρχουν θέματα που αφορούν στην προσωπική σας ζωή και νιώθετε ότι σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα, ίσως από την άλλη υπάρχει μεγαλύτερο άγχος για κάποιο οικονομικό θέμα που δεν είναι ξεκάθαρο.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τη μια οι άλλοι είναι πιο απαιτητικοί από εσάς ή προσφεύγουν σε σας για να τους βοηθήσετε να λύσουν τα δικά τους προβλήματα, κι από την άλλη είναι μια μέρα που κι εσείς νιώθετε την ανάγκη για περισσότερη αλληλεπίδραση με φίλους, συνεργάτες, τον σύντροφο σας. Μπορεί να νιώθετε αβεβαιότητα για κάποια πράγματα κι αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερο εκνευρισμό.