ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 18 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας από τις 09:43 το πρωί μέχρι τις 14:17. Στις ώρες αυτές συνεχίζουμε τις δραστηριότητες που κάνουμε αλλά προσπαθούμε να μην εγκαινιάσουμε καινούρια πράγματα. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει ένα αρμονικό τρίγωνο με τον Ποσειδώνα δίνοντας μια πιο ρομαντική ή πιο φευγάτη διάσταση στη μέρα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Ιχθύς μέχρι τις 14:17 που θα περάσει στον Κριό κάνοντας μας λίγο πιο ευαίσθητους από τη μια και φευγάτους από την άλλη σε μια μέρα που το ένστικτο και η διαίσθηση φαίνεται να δουλεύουν περισσότερο σε σχέση με τη λογική.

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα είναι από αυτές τις μέρες που πιθανώς προτιμάτε να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα κι ακόμη κι αν δεν είναι εφικτό να φύγετε διακοπές έστω να μείνετε σπίτι ή να πάτε στην πιο κοντινή παραλία για να χαλαρώσετε. Από το μεσημέρι που η Σελήνη θα βρεθεί στο ζώδιο σας θα είστε πιο ενεργητικοί και θα θέλετε να μπείτε σε δράση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας δημιουργεί μια μικρή σύγχυση σε σχέση με το πως πρέπει να προσεγγίσετε ένα μελλοντικό σας στόχο ή μπορεί να αναζητάτε τους ιδανικούς συνοδοιπόρους στο στόχο σας αυτό και να μην είστε ευχαριστημένοι με τίποτε. Η είσοδος της Αφροδίτης στον συναισθηματικό κι ευαίσθητο Καρκίνο επαναφέρει την πιο εξωστρεφή και χαλαρή σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς ωθεί τη σκέψη και τη δράση σας σε θέματα της δουλειάς και της καριέρας σας. Το προηγούμενο διάστημα ήσασταν πιο εστιασμένοι στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας και θέλατε να νιώθετε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνετε. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά και τις υλικές συνθήκες στη ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να μπορείτε να στηρίζετε το lifestyle που επιδιώκετε.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας σήμερα για να βοηθήσει τη διάθεση, την εμφάνιση αλλά και την προσωπική σας ζωή. Μέσα σε ένα αρκετά ρευστό και ανασφαλές πλαίσιο που πολλά κινούνται υπογείως και που δεν έχετε ίσως κι εσείς τη φοβερή όρεξη να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές και φιλικές προσκλήσεις το να φιλοξενείτε από σήμερα την Αφροδίτη μόνο θετικό μπορεί να είναι.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύς μέχρι το μεσημέρι και πιθανώς να χρειαστεί να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μην πιέζεστε όμως σε αυτή τη φάση, ειδικά τις ώρες κενής πορείας της Σελήνης και σαφώς μην παρασύρεστε στις αποφάσεις σας από τους άλλους ακόμη κι αν είναι φίλοι σας ή συγγενείς σας. Είναι καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και να αφήσετε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας να σας οδηγήσουν στις αποφάσεις σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είσαστε πιο εστιασμένοι στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας με αποτέλεσμα αυτό το άγχος να βγαίνει και στις προσωπικές σας σχέσεις που πιθανώς δεν χαιρόσασταν όπως θα θέλατε. Μολονότι το άγχος δεν φεύγει εν μια νυκτί και όπως σας έχω ήδη προειδοποιήσει ο Ιούλιος εξακολουθεί να σας πιέζει σε αυτό το κομμάτι από σήμερα που περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση αλλά και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η ειλικρίνεια θα είναι το όπλο σας σήμερα σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίσετε στο χώρο της δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Ακόμη κι αν αυτό που έχετε να πείτε είναι δυσάρεστο για τους άλλους δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρουσιάσετε πασπαλισμένο με χρυσόσκονη για να αρέσει. Σήμερα μπορεί κάποιος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή το σπίτι να σας πιέσει να κάνετε κάτι με τον δικό του τρόπο τις απογευματινές ώρες κι εσείς να έχετε τις αντιρρήσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τόσο η Σελήνη στους Ιχθύς, όσο κι η Αφροδίτη που προχωρά από σήμερα στον φιλικό σας Καρκίνο, δείχνουν ότι είστε με κάποιο τρόπο έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας, αφήνοντας πίσω σας σχέσεις και ανθρώπους που δεν σας κάνουν. Ίσως έχετε μάλιστα αντιληφθεί ότι εξαιτίας τους δεν σημειώνετε τη πρόοδο που θα θέλατε στη ζωή σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και θα είστε απορροφημένοι ίσως από τις σκέψεις και τα διλήμματα που έχετε. Να επιλέξετε με βάση την καρδιά ή το μυαλό; Αν δεν ξέρετε την απάντηση τότε καλύτερα να περιμένετε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που επικρατεί με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα και μην βιαστείτε να πάρετε μια δεσμευτική απόφαση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σήμερα μπορεί να σας βοηθήσει να λειάνετε διαφορές ή να επιλύσετε και κάποια παρεξήγηση. Σήμερα είναι μια μέρα που πιθανώς η δράση και ο λόγος σας να μη συμβαδίζουν. Άλλα μπορεί να λέτε και άλλα μπορεί να κάνετε και μάλιστα είναι πιθανόν να μην το συνειδητοποιείτε κιόλας. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα είναι πολύ βοηθητική σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήλιος και Ποσειδώνας συναντιούνται σε μια όψη τριγώνου που σας ενθαρρύνει να σκεφτείτε καλύτερα τα θέματα της δουλειάς αλλά και τα οικονομικά σας θέματα. Αν αυτά που κερδίζετε δεν είναι αυτά τα οποία επιθυμείτε ή καλύπτουν τις ανάγκες σας πρέπει ίσως να δείτε πως μπορείτε να το αλλάξετε όλο αυτό. Αν από την άλλη είστε οικονομικά ικανοποιημένοι, αλλά η δουλειά δεν έχει τα στοιχεία που επιθυμείτε, επίσης είναι ένα ζήτημα που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι δημιουργεί μεγαλύτερη ψυχολογική αναστάτωση. Μπορεί να κάνετε λοιπόν κάποιες διαπιστώσεις στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα ή μπορεί ακόμη και τώρα να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε και άλλες αλλαγές στη στάση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους. Η σημερινή μέρα πάντως έχει και μια πιο ρομαντική διάσταση για σας καθώς ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερμής στον Λέοντα: Από 19/07/2022 έως 04/08/2022 ο λόγος μας έχει δύναμη

Πώς θα μας επηρεάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18/07/2022 έως τις 11/08/2022 σε σχέσεις και οικονομικά;

Άρης στον Ταύρο 05/07/2022 – 20/08/2022: Τι συμβολίζει και πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια