ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/06

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 18 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας θα βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου σήμερα ενώ αύριο θα περάσει στους Ιχθύς. Από τις δυο μέρες η πιο απαιτητική και με δυσκολίες ή τάση για απαισιόδοξη διάθεση είναι η σημερινή καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο ενώ παράλληλα την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει από τον Ταύρο επίσης τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργώντας ένταση και προβλήματα στις σχέσεις ή τα οικονομικά. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος επηρεάζονται περισσότερο και θα έχουν μια πιο κουραστική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους. Ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δε σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό. Μπορεί επίσης να υπάρχουν διάφορα απρόοπτα. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια νοητική υπερδιέγερση, ή μια ανησυχία που δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε. Ίσως η κουβέντα με ένα φιλικό σας πρόσωπο να σας κάνει καλό αν δεν ανακυκλώνετε φυσικά τα ίδια και τα ίδια. Προσπαθήστε να βρείτε κάτι άλλο που θα τραβήξει την προσοχή σας από τα συνήθη προβλήματα. Ακόμη προσέξτε τις δοσοληψίες σας αλλά και τις σχέσεις με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο γιατί μπορεί εύκολα να δημιουργηθεί μια παρεξήγηση.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχοντας περάσει από χθες στον Υδροχόο και στον τομέα της καριέρας αλλά και των «πρέπει» στη ζωή σας συναντά τον Κρόνο. Το γεγονός αυτό κάνει τη σημερινή μέρα πιο αγχωτική για σας. Όλα τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς. Ταυτόχρονα συμβαίνουν και αρκετά απρόοπτα που χαλάνε τη ροή. Άρα εσείς πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε. Είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή. Είτε για να βρείτε ένα διαφορετικό τρόπο να το κάνετε. Γενικά θα πρέπει να έχετε ένα πολύ ευέλικτο πρόγραμμα. Ένα εναλλακτικό πλάνο ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Το τετράγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο δείχνει ότι δε συνεννοείστε εύκολα. Ή δεν υπάρχει η συναίνεση που θέλετε. Τουλάχιστον στα θέματα δουλειάς αλλά αυτό θα μπορούσε να αφορά και τις προσωπικές σας σχέσεις όπου υπάρχει κάτι πιεστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όποια υπομονή μπορεί να δείξετε σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι μόνο για το καλό σας θα είναι, καθώς το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου αλλά και η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνομπορεί να δείξει προβλήματα είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε σε θέματα μετακινήσεων. Γενικά είναι από τις μέρες που οι άνθρωποι δύσκολα συνεννοούνται μεταξύ τους ενώ η μέρα μπορεί να έχει και απρόοπτα που απειλούν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Μπορεί να υπάρχουν και παρεξηγήσεις ή θέματα στη δουλειά με συνεργάτες αλλά η προσαρμοστική σας ικανότητα και το σπινθηροβόλο πνεύμα σας θα βρει τρόπους για να κάνετε αυτό που θέλετε με τα λιγότερα προβλήματα. Σε σχέση με άλλους εσείς επηρεάζεστε λιγότερο αρνητικά και με λίγη προσπάθεια θα ξεπεράσετε τα όποια απρόοπτα ή εμπόδια.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εκκεντρική Σελήνη στον Υδροχόο με τη σύνοδο προς τον Κρόνο μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιο εκνευρισμό σήμερα, ειδικά αν κάποιος στο περιβάλλον σας είναι ιδιαίτερα εγωκεντρικός και δε δείχνει να τον ενδιαφέρει τίποτε άλλο πέραν του εαυτού του. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μη δώσετε πολλή σημασία και κοιτάξτε το δικό σας πρόγραμμα. Απρόοπτα και δυσκολίες στην επικοινωνία είναι από τα πιθανά σενάρια της ημέρας αλλά στο τέλος θα βρείτε λύσεις. Ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Αλλά προσέξτε ιδιαίτερα και τις αγορές που κάνετε. Προσπαθήστε να συγκρατείστε με τα πολλά έξοδα. Μια φιλική σχέση ή μια σχέση με ένα συνεργάτη μπορεί να φτάσει σε ένα οριακό σημείο με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε σύνοδο με τον Κρόνο στον τομέα των σχέσεων και παράλληλα το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, κάνει αρκετά απαιτητική τη μέρα για σας. Θα πρέπει να προσέξετε αρκετά στην επικοινωνία σας με τους άλλους καθώς τείνουν να βγαίνουν στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα. Μπορεί να είχατε στο παρελθόν μια δύσκολη συζήτηση. Ή να ειπώθηκαν λόγια που δεν έπρεπε με το σύντροφό σας. Ή το ευρύτερο περιβάλλον σας ακόμη και της δουλειάς. Ίσως πρέπει να κάνετε εσείς ένα βήμα επαναπροσέγγισης αφήνοντας στην άκρη τους εγωισμούς. Ακόμη σήμερα καλά θα κάνετε να μην πιστέψετε φήμες ή κουτσομπολιά που μπορεί να σας μεταφέρουν άλλοι. Έχετε ένα εναλλακτικό σχέδιο για το πρόγραμμα σας καθώς το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτα. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες μπορεί να ρίξει λίγο τη διάθεση σας. Ωστόσο, θα είναι προσωρινό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα εργασίας – υγείας απαιτεί να ασχοληθείτε κυρίως με τα θέματα της δουλειάς, της διατροφής και της φυσικής σας κατάστασης αλλά και με τις τρέχουσες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ενδελεχώς. Ωστόσο, οι όψεις που σχηματίζονται σήμερα φαίνεται ότι δεν σας αφήνουν να αφιερωθείτε εντελώς στις υποχρεώσεις σας. Μπορεί να σας έρχονται μηνύματα, μέιλς, να σας καλούν στο τηλέφωνο, να σας ζητάνε ο καθένας ό,τι του έρχεται στο μυαλό και να χάνετε με αυτό τον τρόπο την προσοχή σας και την αφοσίωση σας σε αυτά που έχετε υπολογίσει να κάνετε. Προσπαθήστε να είστε λίγο πιο αυστηροί. Εν ανάγκη βάλτε τα πάντα στο αθόρυβο για λίγες ώρες. Συγκεντρωθείτε στα πράγματα που έχετε να κάνετε και το βράδυ ασχολείστε και με τους άλλους. Ακόμη προσέξτε περισσότερο και στις μετακινήσεις σας αλλά και στην επικοινωνία με τους άλλους. Βεβαιωθείτε ειδικά αν πρόκειται για δουλειά ότι έχουν κατανοήσει ακριβώς αυτά που τους λέτε.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε μια πιο ευνοϊκή θέση προς το ζώδιο σας σήμερα αγαπητοί μου Ζυγοί αλλά προσέξτε σε τι δεσμεύεστε και τι υπόσχεστε επειδή μπορεί να έχετε καλύτερη διάθεση. Αυτό αφορά κυρίως σε οικονομικά ζητήματα και σε θέματα συνεργασιών και καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται μέσα στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο να μετανιώσετε για τις αποφάσεις σας ή να έχετε κάποιες απρόοπτες εξελίξεις. Θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούνστην προσωπική σας ζωή, τον σύντροφο σας, τα παιδιά σας. Προκειμένου να τους φτιάξετε το κέφι μπορεί να υποσχεθείτε κάτι που δεν μπορείτε να εκπληρώσετε στο τέλος κι αυτό θα είναι όπως καταλαβαίνετε πιο απογοητευτικό για εκείνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της σημερινής μέρας, σε τετράγωνο με Ουρανό και σύνοδο με Κρόνο ίσως σας κάνει πιο συναισθηματικούς ή ανήσυχους σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια και το σπίτι σας. Σχηματίζεται, επίσης, και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Έτσι δεν είναι απίθανο να έχετε μια διαφωνία με το σύντροφό σας ή κάποιο συνεργάτη. Κι επειδή η κρίση σας μπορεί να είναι κάπως θολωμένη να υπερβάλλετε στην κριτική σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να υπάρχουν απρόοπτα στο πρόγραμμα σας. Γι’ αυτό κρατήστε το κάπως ευέλικτο για να μην νιώσετε πιεσμένοι. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε να αντιμετωπίσετε μια πιο πιεστική κατάσταση και σε ψυχολογικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο μεσ’ τον τομέα επικοινωνίας αγαπητοί Τοξότες κάνει ιδιαίτερα απαιτητική τη μέρα σε νοητικό επίπεδο. Θα σας κουράσει αρκετά, ειδικά αν έχετε ένα πρόγραμμα γεμάτο με επαφές με κόσμο. Ή αν κάνετε το λάθος να πάρετε σοβαρά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρχίσετε να απαντάτε ή να σχολιάζετε. Καλύτερα να μην παίξετε αυτό το παιχνίδι καθώς διακινδυνεύετε την πνευματική σας ισορροπία και το νευρικό σας σύστημα. Αντιθέτως ασχοληθείτε με όλα όσα έχετε να κάνετε και είναι η δουλειά σας. Χωρίς να χάνετε καθόλου χρόνο από τη ζωή σας. Από την άλλη μπορεί να μην έχετε διάθεση με το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο να είστε ειλικρινείς ή πολύ ανοιχτοί σε σχέση με το τι νιώθετε με κάποια άτομα που είναι πιεστικά. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να νιώθετε περίεργα. Προβλήματα ή μπλοκαρίσματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας είναι πιθανά σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Ζώδια Σήμερα – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, με τις όψεις της Σελήνης προς τον Ουρανό και τον Κρόνο μπορεί  να μπερδευτείτε αρκετά, αν επηρεαστείτε από απόψεις άλλων είτε είναι φίλοι, είτε ο σύντροφός σας είτε οι συνεργάτες σας. Θα ακούσετε φυσικά τι έχουν να σας πουν αλλά δεν είναι απαραίτητο να υποχωρήσετε στις δικές σας θέσεις ειδικά αν το ένστικτό σας λέει ότι είναι σωστές. Προσέξτε ακόμη τα ευτράπελα στην επικοινωνία αλλά και τα θέματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Φανείτε πιο προσεκτικοί με τα έξοδα σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να οδηγήσει σε μια ασυμφωνία ή και ρήξη ακόμη σε μια προσωπική σχέση ενώ μπορεί να νιώθετε ότι παίρνετε το συναίσθημα που θέλετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη την διάρκεια της σημερινής μέρας, κάνοντας σας πιο ευαίσθητους σε αυτά που μπορεί να ακούσετε. Είτε στο περιβάλλον εργασίας είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό και η σύνοδος στο τέλος της μέρας με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να αντιδράσετε κάπως υπερβολικά σε ένα σχόλιο, μια κριτική ακριβώς επειδή η τάση θα είναι να μεγεθύνετε αυτά που ακούτε μέσα σας. Για να μην ξεφύγει η κατάσταση προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Να βάλετε τα όρια σας. Από την άλλη μπορεί να υπάρχουν κάποια απρόοπτα που σας βγάζουν εκτός προγράμματος και πρέπει να δείξετε ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο πιθανώς να σας βρίσκει σε μια πιο απαισιόδοξη διάθεση ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ή πιο πιεσμένους από οικογενειακές ευθύνες.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα μάλλον «ατονίας» για το δικό σας ζώδιο αγαπητοί μου Ιχθύες. Κι αυτό γιατί η Σελήνη θα περιδιαβαίνει τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας και θα σας κάνει πιο ράθυμους ή απρόθυμους να συμμετέχετε στους υψηλούς ρυθμούς των άλλων. Από την άλλη με το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανόμπορεί να νιώθετε ανήσυχοι ή νευρικοί σε σχέση με κάποιες πληροφορίες που μπορείτε να παίρνετε σήμερα. Προσέξτε όμως και τις πληροφορίες που προωθείτε εσείς στους άλλους για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις ή προβλήματα. Καλά θα κάνετε να μεριμνήσετε και για την ασφάλεια των δεδομένων σας και να φροντίσετε τα μέσα επικοινωνίας και μετακινήσεως σας. Πιθανώς να υπάρχει μια εξέλιξη με κάποιο στενό συγγενικό σας πρόσωποή ένα συνεργάτη σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας βρίσκει πιεσμένους αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερό.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου στις 18/06/2022. Σε ποιους φέρνει περιορισμούς και εμπόδια;

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Ιουνίου 2022