ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/05

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 18 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στον Τοξότη από το πρωί μέχρι και τις 15.02 που περνά στο ζώδιο του Αιγόκερου. Μέχρι το μεσημέρι, λοιπόν, ίσως έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας «πετάει» από το ένα θέμα στο άλλο και η μέρα μοιάζει ακατάλληλη για σοβαρές αποφάσεις και νέα ξεκινήματα.

Ο Άρης σήμερα συναντά τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων «θολώνοντας» ακόμα περισσότερο το τοπίο. Από το μεσημέρι και μετά η Σελήνη στον Αιγόκερο, μας βοηθά να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι ως προς τις επιθυμίες μας, αλλά και πιο παραγωγικοί.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη κάποιος φίλος ή συνεργάτης ίσως σας προτείνει κάτι να διαβάσετε ή να δείτε που θα ανανεώσει τα ενδιαφέροντά σας. Ίσως επίσης ψάχνετε μόνοι σας τι μπορείτε να κάνετε για να διευρύνετε τις γνώσεις σας. Ο κυβερνήτης σας Άρης συναντά τον Ποσειδώνα και δημιουργεί σύγχυση και ίσως τάσεις φυγής. Η Σελήνη μετά το μεσημέρι θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας σας κι ίσως έρθει μία ανταμοιβή σε θέματα επαγγελματικά.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Όσο η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη σε φάση κενής πορείας ίσως νιώθετε ανόρεκτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα. Μπορεί να έχετε συναισθηματικές μεταπτώσεις σήμερα, ή να προβληματίζεστε για οικονομικά θέματα. Αργότερα που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα που αφορούν το μέλλον σπουδών και καριέρα αλλά θα νιώσετε ότι έχετε βοήθεια, από τους κατάλληλους ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως νιώθετε εγκλωβισμένοι σήμερα, καθώς έχετε επωμιστεί υποχρεώσεις από τις οποίες δεν ξέρετε πώς να απεμπλακείτε. Αλλά ίσως πρέπει να θυμηθείτε τους λόγους για τους οποίους αποφασίσατε με ενθουσιασμό να τις αναλάβετε. Η Σελήνη μέχρι το μεσημέρι που προχωρά στον Αιγόκερω δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα. Από τη στιγμή που η Σελήνη θα περάσει στον Αιγόκερω θα νιώσετε περισσότερο προσγειωμένοι και θα κάνετε περισσότερη δουλειά.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα μπορεί να ξεκινά χαλαρά αλλά η ένταση μοιάζει να «χτίζεται» ώρα με την ώρα, ειδικά στον χώρο εργασίας. Είναι μία από τις μέρες που ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. Η μέρα απαιτεί καλή διαχείριση στις σχέσεις ειδικά τις απογευματινές ώρες που η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω και φορτίζει λίγο περισσότερο το κλίμα στις επαφές σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω, ίσως να καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας πιο άνετα. Σήμερα ολοκληρώνεται η σύνοδος Άρη- Ποσειδώνα που δημιουργεί σύγχυση, ενώ η Σελήνη από τον Αιγόκερω στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα εργασίας, οικονομικών αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με πίεση και άγχος για θέματα που αφορούν τη δουλειά και το σπίτι ξεκινά η μέρα σας. Ίσως νομίζετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων κι αυτό να σας προκαλεί ένταση, που δεν πρέπει να βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Η Σελήνη προχωρά το μεσημέρι στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερουκαι φτιάχνει τη διάθεση σας, βοηθώντας σας παράλληλα να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και στα πρακτικά ζητήματα που έχετε να διαχειριστείτε.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα ξεκινά με έλλειψη συγκέντρωσης ή με τόσες υποχρεώσεις που θα είναι δύσκολο να τις βάλετε σε μία τάξη. Επιπλέον είναι πιθανό να σημειώνονται μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω και θα φέρει μεγαλύτερη ένταση στην ατμόσφαιρα. Ίσως η καλύτερη διέξοδος αν βρεθείτε σε μια φάση έντασης να είναι η αποστασιοποίηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα ξεκινά σχετικά χαλαρά αλλά δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε. Η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας κι αυτό δεν βοηθά να γίνονται τα πράγματα συγκεκριμένα. Το απόγευμα προχωρώντας η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δημιουργεί μεγαλύτερη πνευματική φόρτιση. Ίσως νιώσετε ανασφάλεια στις σχέσεις σας και να πιέσετε τα πράγματα δυναμιτίζοντας το κλίμα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέχρι το μεσημέρι που η Σελήνη βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στο ζώδιο ίσως νιώθετε αρκετά ζορισμένοι από το πρόγραμμά σας κι αυτό να σας κάνει νευρικούς. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι καθώς σήμερα ολοκληρώνεται και η όψη συνόδου Άρη- Ποσειδώνα που επιβαρύνει τα πράγματα. Περνώντας στον Αιγόκερω η Σελήνη ίσως φέρει μια θετική είδηση για θέματα οικονομικά, που σας απασχολούν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα σας βρίσκει με μία πιο εσωστρεφή διάθεση καθώς ίσως σας απασχολούν θέματα που δεν θέλετε να συζητήσετε. Επιπλέον χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία καθώς ολοκληρώνεται η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα. Καθώς η Σελήνη προχωρά στο ζώδιό σας θα γίνει δύσκολο να ελέγξετε τα συναισθήματά σας. Μια σχέση ή μια συνεργασία μπορεί να σας ζορίσει τόσο πολύ που θα σας βγει συσσωρευμένος θυμός ή ένταση.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως σήμερα νιώθετε πιο χαμηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας πιο πολύ. Η Σελήνη σε κενή πορεία στον Τοξότη και ο ανάδρομος Ερμής σε συνδυασμό με τη σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα, ίσως σας προκαλούν άγχος, όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα θέλετε. Από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω, φροντίστε τον εαυτό σας, την ξεκούρασή σας και τη φυσική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ

Με πίεση στον τομέα των επαγγελματικών σας ξεκινά η μέρα αλλά το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις σας. Οι βραδινές ώρες προβλέπονται πιο ουσιαστικές και σταθερές για τη συγκέντρωσή σας, ενώ θα σας απασχολήσουν περισσότερο θέματα συνεργατών, φίλων ή οι προσωπικοί σας στόχοι.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Γεννημένοι ανάμεσα στον Ταύρο και στους Διδύμους: Το μεταίχμιο της ενεργητικότητας