ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/03

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 18 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι κύριες όψεις της μέρας εκτός της Πανσελήνου είναι το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και της Αφροδίτης με τον Χείρωνα. Εξαιρετική μέρα για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις.
Τα ζώδια του αέρα θα έχουν μια θετικότερη μέρα από το μεσημέρι κι έπειτα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Καλή μέρα για να διαπραγματευτείτε ή να προχωρήσετε σε μια συμφωνία έστω και προφορική.

ΤΑΥΡΟΣ

Πιθανώς να υπάρχει νωρίς το πρωί κάποια επαγγελματική ένταση ή διαφωνία που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο αλλά μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα ξεκινά κάπως άκεφα αλλά στην πορεία διορθώνεται η κατάσταση, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Ζυγό ξυπνά μέσα σας τις επιθυμίες καλοπέρασης, την ανάγκη να μοιραστείτε με τους άλλους όχι μόνο τα προβλήματα, τα άγχη και τις υποχρεώσεις αλλά και κάποιες ώρες πιο χαλαρές που θα σας δώσουν έμπνευση μάλιστα να προχωρήσετε με όλα τα υπόλοιπα που «πρέπει» στην καθημερινότητα σας. Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιο οικογενειακό θέμα μπορεί να σας προβληματίσει. Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή να είστε σε φάση επιδιορθώσεων ή ανακαίνισης στο σπίτι ή ένα εξοχικό. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ευχάριστη είδηση σε οικονομικά θέματα.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Aπό το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη διατρέχει τον Ζυγό έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Ζυγό, στην πορεία της μέρας από το μεσημέρι κι έπειτα τα πρακτικά θέματα μιας συνεργασίας ή μιας σχέσης μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο. Ακόμη τα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας.

ΖΥΓΟΣ

Κάπως ράθυμα ξεκινά η μέρα και ίσως να μην έχετε πολλά κέφια το πρωί, σκεπτόμενοι όλες τις υποχρεώσεις που έχετε. Στην πορεία, η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα ξεκινά με λίγο περισσότερο άγχος και ίσως χρειαστεί να είστε λίγο πιο ψύχραιμοι κι ευέλικτοι για να διαχειριστείτε ό,τι προκύπτει. Στην πορεία της περνώντας στον Ζυγό σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με την δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Ούτως η άλλως είστε από την φύση σας πιο καχύποπτοι με νέα άτομα αλλά ίσως πρέπει σήμερα να είστε απλώς πιο παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των άλλων.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και υποχρεώσεις στη δουλειά. Στην πορεία η Σελήνη περνά στον Ζυγό και χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα την διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πιο άνετο απόγευμα για σας και μπορείτε να το αξιοποιήσετε για όλα όσα χρειάζεστε λίγη εύνοια από την τύχη και κυρίως στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί ίσως είναι δύσκολο να εγκαταλείψετε το κρεβάτι σας για να πάτε στην δουλειά ή να φέρετε εις πέρας τις πολλές υποχρεώσεις σας. Στην πορεία όμως, θα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε πως θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από το μεσημέρι κι έπειτα η ατμόσφαιρα αλλάζει και καθώς η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό σε ένα περιβάλλον φιλικό προς το ζώδιο σας και ιδιαίτερα δυναμικό, η μέρα γίνεται πιο εποικοδομητική για επαγγελματικά, σπουδές, οικονομικά. Ενδεχομένως να έχετε κι εσείς διάθεση πειραματισμού ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες, που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με διάφορες σκέψεις ίσως και μια αγωνία γιατί δεν βρίσκετε μια αποτελεσματική λύση σε κάτι που σας απασχολεί. Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για την δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως γιατί στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη από τον Ζυγό, μετά το μεσημέρι στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στα ζώδια: Ερωτική διεκδίκηση και σεξουαλικότητα

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερμής στους Ιχθύς 2022: Ισορροπώντας ανάμεσα σε ψευδείς ειδήσεις κι ελπίδες