ΖΩΔΙΑ

Πανσέληνος στην Παρθένο: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο με φόντο την Πανσέληνο του Μαρτίου, που πραγματοποιείται την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο ζώδιο της Παρθένου.

Πανσέληνος στην Παρθένο: Οι προβλέψεις για το ζώδιο σου από την Άση Μπήλιου

Πανσέληνος στην Παρθένο: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου Unsplash

Η τελευταία εβδομάδα των Ιχθύων φιλοξενεί την Πανσέληνο του Μαρτίου στον άξονα Παρθένου-Ιχθύων στις 18/3 και μας προσκαλεί να είμαστε πιο πρακτικοί στην καθημερινότητα μας. Το ζώδιο της Παρθένου αναφέρεται τόσο στα επαγγελματικά θέματα όσο και στα θέματα της υγείας, αλλά και στην καθημερινότητα μας. Από την Πανσέληνο στις 18/3 θα επηρεαστούν περισσότερο Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σχηματίζει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς. Αυτή η όψη μπορεί να μας κάνει ονειροπόλους, γεμάτους φαντασία, αλλά και επιρρεπείς στα ψέματα. Θα είμαστε υπερευαίσθητοι, νευρικοί και ασυνεπείς στις υποσχέσεις μας. Επειδή θα επικρατεί η σύγχυση και το χάος στο μυαλό μας, ίσως δεν θα μπορούμε να λάβουμε ξεκάθαρες αποφάσεις. Θα αμφιταλαντευόμαστε συνεχώς δημιουργώντας περισσότερα διλήμματα στον εαυτό μας, ενώ παράλληλα δεν θα θέλουμε να αναλάβουμε τις ευθύνες μας σε ό,τι πρόβλημα προκύψει.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η Πανσέληνος σας ταρακουνά και σας καλεί να βρείτε την ισορροπία στην καθημερινότητα σας. Ίσως με αυτό το φεγγάρι συνειδητοποιήσετε ότι το μόνο που κάνετε είναι να προσπαθείτε να καλύψετε δουλειές και υποχρεώσεις, αλλά δεν κάνετε τίποτα που να σας γεμίζει και να σας τονώνει. Έτσι οι αλλαγές που θα πρέπει να κάνετε στο πρόγραμμα σας είναι περισσότερο από επιβεβλημένες. Η Πανσέληνος θα φέρει και πολλές αποκαλύψεις οι οποίες θα θολώσουν την κρίση σας και θα σας πιέσουν για αλλαγές. Μην βιάζεστε όμως να αντιδράσετε και να πάρετε αποφάσεις. Πριν προχωρήσετε στις αλλαγές να είστε σίγουροι ότι έχετε κρίνει σωστά και ότι δεν λειτουργείτε παρορμητικά.

Ταύρος

Η Πανσέληνος στην Παρθένο αναμοχλεύει την ερωτική σας ζωή και πυροδοτεί το πάθος σας. Θα σας βγει η ευαίσθητη και ρομαντική σας πλευρά και θέλετε να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε ένα με το ταίρι σας.  Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί το φεγγάρι να σας φέρει έναν-μια σύντροφό και ίσως προχωρήσετε σε μια νέα σχέση που θα σας ενθουσιάσει. Η Πανσέληνος σας παρέχει επίσης βοήθεια για να εκφραστείτε δημιουργικά, να δείξετε τα ταλέντα σας και να κάνετε πιο έντονη την επαγγελματική σας παρουσία. Προσέξτε μόνο να μην βάζετε απατηλούς στόχους.

Δίδυμοι

Με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα αισθάνεστε ότι μοιράζεστε στα δύο! Η Πανσέληνος σας ζητά να αποστασιοποιηθείτε λίγο από τις καταστάσεις και με νηφαλιότητα να δείτε πού βαδίζετε από εδώ και πέρα και τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα. Δώστε λίγο χρόνο, πάρτε μια βαθιά ανάσα και θέστε τα όρια σας, τόσο στη δουλεία όσο και στην οικογένεια. Το φεγγάρι μπορεί να φέρει εξελίξεις σε οικογενειακά θέματα και ίσως υπάρξουν αποκαλύψεις και κρυμμένα μυστικά και λάθη του παρελθόντος. Πάντως, η περίοδος της Πανσελήνου ενδείκνυται για αλλαγές στο σπίτι, ανακαίνιση ή μετακόμιση. Απομακρύνετε από το σπίτι και από τη ζωή σας ό,τι και όποιον δεν σας ευχαριστεί πλέον.

Καρκίνος

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να επικοινωνήσετε τα ταλέντα σας, να εκφραστείτε, να έρθετε πιο κοντά  στον στενό σας κύκλο. Επίσης, ίσως γίνετε και πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού θα έχετε έντονη την επιθυμία να επικοινωνήσετε με φίλους και γνωστούς. Βέβαια η Πανσέληνος θα σας κάνει και πιο συναισθηματικούς και ίσως θα πρέπει να προσέξετε καλά τις κουβέντες που θα πείτε όταν εκφράζεστε με πάθος και ένταση. Μμπορεί να πληγώσετε κάποιους ή να πληγωθείτε και εσείς. Επίσης μην πιστεύετε όσα σας λένε και σας υπόσχονται. Αυτό το φεγγάρι κρύβει παραπλάνηση και σύγχυση.

Λέων

Τα οικονομικά σας επηρεάζει η Πανσέληνος στην Παρθένο και φωτίζει τον τρόπο που κερδίζετε, ξοδεύετε και εξοικονομείτε χρήματα. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση τους και τα έξοδα θα είναι αρκετά με αυτό το φεγγάρι. Σε επαγγελματικό επίπεδο οι ευκαιρίες που θα σας δοθούν δεν θα είναι λίγες, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει και την ολοκλήρωση κάποιου κύκλου και να τελειώνει κάποια συνεργασία. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να προκύψει κάποια ευκαιρία από εκεί που δεν την περιμένατε και να έχετε κέρδη ή εξελίξεις σε θέματα καριέρας.

Παρθένος

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας σάς ζητά να κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες. Το φεγγάρι θα σας κάνει πιο ευαίσθητους και συναισθηματικούς. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν να σας κάνουν να συνειδητοποιείτε τα λάθη σας και να πέσετε ψυχολογικά. Όμως, αυτή τη φορά θα αναθεωρήσετε τα πεπραγμένα σας και θα βάλετε μια τελεία σε καταστάσεις, σχέσεις και συνεργασίες που σας κρατούν πίσω. Οι εντάσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο δεν θα λείψουν. Αλλά ίσως σας οδηγήσουν και σε αποφάσεις για το μέλλον σας. Όμως θα πρέπει να προσέξετε πολύ τις μάχες που θα δώσετε. Σκεφτείτε καλά πριν εξαπολύσετε τα βέλη σας. Το φεγγάρι όμως σας καλεί να προσέξετε και την υγεία σας, να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να βάλετε στην καθημερινότητα σας συνήθειες που θα σας ξεκουράζουν.

Πανσέληνος στην Παρθένο: Οι προβλέψεις από την  Άση Μπήλιου

Ζυγός

Θέματα δουλειάς και υγείας έρχονται στο προσκήνιο με την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στην Παρθένο. Προσπαθήστε να μην δίνετε δικαιώματα. Επίσης, επειδή διακυβεύονται τα μυστικά σας και μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση, αν κάποιο προσωπικό σας θέμα πρέπει να κρατηθεί κρυφό, αν έχετε εμπλακεί σε κάποια παράνομη σχέση, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Αφήστε το παρελθόν εκεί που ανήκει και μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας με σκέψεις που δεν βγάζουν πουθενά. Το φεγγάρι θα σας βοηθήσει να απαλλαχθείτε από κακές συνήθειες, από τοξικούς ανθρώπους και σχέσεις. Κρατήστε δίπλα σας μόνο αυτούς που σας αγαπούν πραγματικά.

Σκορπιός

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί τον τομέα των στόχων, των φίλων και των συνεργατών. Γενικά θα είστε σε μια φάση που θα θέλετε να απεγκλωβιστείτε από πιέσεις, θα ψάχνετε την ουσία των πραγμάτων και θα πάρετε αποφάσεις ώστε να διορθώσετε τα πράγματα. Μπορεί να υπάρξει και κάποιο θέμα με μια φιλική σχέση και να έρθει στο φως μια αλήθεια, για την οποία είχατε μεν τις υποψίες, αλλά τώρα θα έχετε και τις αποδείξεις. Ό,τι και αν προκύψει με αυτό το φεγγάρι, εσείς να θυμάστε ότι πρέπει να παραμείνετε ρεαλιστές, να μην κάνετε σενάρια στο μυαλό σας. Προσπαθήστε να βλέπετε καθαρά τόσο τους στόχους σας όσο και τις συνέπειες των αποφάσεων σας.

Τοξότης

Η Πανσέληνος έρχεται με εκπλήξεις και αλλαγές στον τομέα της καριέρας.Το φεγγάρι θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και τις φιλοδοξίες σας και ίσως σας φέρει και κάποιες ευκαιρίες να ανελιχθείτε. Ίσως κληθείτε να αναλάβετε έναν πιο υπεύθυνο ρόλο στη δουλειά σας, ίσως έρθει πρόταση δελεαστική. Σίγουρα δεν είναι καλό να χάνουμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά πριν υπογράψετε και δεσμευτείτε, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε όλες τις λεπτομέρειες. Αν κάτι μοιάζει πολύ καλό για να είναι αληθινό, μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Επίσης, το φεγγάρι μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις. Προσοχή σε θέματα υγείας και σχέσεων.

Πανσέληνος στην Παρθένο: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Η Πανσέληνος στην Παρθένο σας δημιουργεί σύγχυση και άγχος για τα μελλοντικά σας σχέδια. Γενικά στο μυαλό σας θα έχετε συνεχώς το αύριο και πώς θα κατακτήσετε τους υψηλούς στόχους σας. Ηρεμίστε, γίνετε πιο δεκτικοί στις αλλαγές και επιτρέψτε στον εαυτό σας να πιστέψει στις δυνατότητες του. Το φεγγάρι θα κάνει τη σκέψη σας πιο δημιουργική και θα κατακλυστείτε από νέες ιδέες. Ίσως σας δοθούν οι ευκαιρίες για επαφές, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις με άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν. Παράλληλα, ίσως σας πιάσουν και τάσης φυγής με αυτό το φεγγάρι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βρείτε λίγο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε.

Υδροχόος

Τα οικονομικά θα έχετε συνεχώς στο μυαλό σας με αυτή την Πανσέληνο. Η προσοχή σας θα στραφεί σε αυτά και θα μπείτε στη διαδικασία να εξετάσετε τι κερδίζετε και τι σας βάζει μέσα. Αν παρουσιαστεί τώρα κάποια πρόταση που υπόσχεται πολλά, μην γλυκαθείτε από το εύκολο κέρδος. Οι ανάγκες και τα έξοδα θα είναι αυξημένα αυτή την περίοδο, γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί και να μην σπαταλάτε χρήματα.  Από την άλλη, αυτό το φεγγάρι μπορεί να αναμοχλεύει και την ερωτική σας ζωή και ίσως φέρει στην επιφάνεια βαθύτερα συναισθηματικά ζητήματα.

Ιχθύες

Ο τομέας των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου επηρεάζεται από την Πανσέληνο στην Παρθένο. Ωστόσο μπορεί να πέσετε στη παγίδα του Ποσειδώνα και να βάλετε πάλι μπροστά τις ανασφάλειες, διαιωνίζοντας καταστάσεις που δεν σας κάνουν καλό. Όσο και να θέλετε να δείχνετε ότι είστε καλά, βαθιά μέσα σας υποφέρετε. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να βρείτε ξανά την ισορροπία και την ελπίδα. Αν όμως είστε χαρούμενοι και ευτυχισμένοι, τότε ίσως προχωρήσετε στο επόμενο βήμα ή μπορεί να δεσμευτείτε σε μια δουλειά. Οι ευκαιρίες δεν θα λείψουν. Θα είστε πιο ευαίσθητοι και θα θέλετε να διασφαλίσετε ότι στις σχέσεις σας υπάρχει ουσία και νόημα. Είναι σημαντικό όμως να μάθετε να ακούτε τι σας λένε οι άλλοι και να μην απαντάτε με το θυμικό σας.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.