ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σάββατο ο Ερμής συναντά τον Δία σε όψη εξαγώνου και η μέρα γίνεται πιο επικοινωνιακή. Αυτή τη φορά φαίνεται πως λόγια, συναισθήματα και πράξεις μπορούν να συμβαδίσουν και να παράγουν κάτι ουσιαστικό. Σαφώς όπου συμμετέχει ο Δίας καλό είναι να προσπαθούμε να διατηρούμε μια ισορροπία και ένα μέτρο και να μην καταφεύγουμε σε υπερβολές.

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο προσέξτε σε ποιους αφιερώνετε χρόνο για να έχει ένα νόημα και για σας η επαφή με τους άλλους. Το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε μαζί με φίλους και να κοινωνικοποιηθείτε,  να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να κάνετε πιο βαθιές συζητήσεις από αυτές που σας αγγίζουν συναισθηματικά. Ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε και μην μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών! Σήμερα, είναι επίσης, μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να διασκεδάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην ασχοληθείτε με όσα «πρέπει» και υποσχεθείτε ότι τον ελεύθερο χρόνο σας θα τον αφιερώσετε στην οικογένεια, το σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας. Ακόμη το Σάββατο είναι μια μέρα που μπορεί να προκύψει ακόμη και μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια πρόταση που σας έγινε το προηγούμενο διάστημα. Μην νιώσετε πίεση να πάρετε μια απόφαση γιατί τον άλλο μήνα ο Κρόνος θα περάσει σε μια καλύτερη θέση προς το ζώδιο σας για να είστε σταθεροί και σίγουροι γι’ αυτό την επιλογή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αν έχετε προγραμματίσει να αλλάξετε παραστάσεις, αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι πολύ απολαυστικό. Αν όμως δεν έχετε τέτοια πλάνα προσπαθήσετε να βρείτε εναλλακτικές δραστηριότητες που θα σας ευχαριστήσουν. Σε κάθε περίπτωση απολαύστε μια μέρα χωρίς ιδιαίτερα θέματα. Σήμερα, είναι μια εξαιρετική μέρα για επικοινωνία, για να νιώθετε καλύτερα και με το σύντροφο σας ή να κάνετε πλάνα για το μέλλον μαζί του-ης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο, μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια περίεργα συναισθήματα σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη  που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, οπότε καλύτερα να αποφύγετε την επικριτική διάθεση και να ακούσετε με προσοχή και κατανόηση αυτά που σας λέει η άλλη πλευρά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα, αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας στο σύντροφο σας, στους κολλητούς σας κ.ο.κ., και δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στις υποχρεώσεις. Όχι ότι αυτό σημαίνει ότι θα το ρίξετε έξω, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να διαθέσετε το υπόλοιπο του ελεύθερου χρόνου στο ταίρι σας ή στους φίλους. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να πάρετε ένα φίλο ή το ταίρι σας και να κάνετε μια βόλτα με τα πόδια για να αλλάξετε παραστάσεις και γενικώς να δείτε νέα πράγματα που μπορεί να σας δώσουν έμπνευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο σε όλη την διάρκεια του Σαββατοκύριακου αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να κάνετε «καλό» στη φυσική σας κατάσταση. Ξεκλέψτε λίγη ώρα από το πρόγραμμα σας για να κάνετε κάποιες ασκήσεις ή ένα περπάτημα. Μαγειρέψτε ένα πιο υγιεινό δείπνο. Κάνετε μια μέρα αποχή από το αλκοόλ. Κοιμηθείτε περισσότερο, αφού αυτό και μόνο θα βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να δείχνετε πιο όμορφοι και ήρεμοι. Το Σάββατο μπορεί να σας απασχολούν πιο πολύ και τα θέματα της δουλειάς αλλά μη σας πιάνει βιασύνη και κάνετε απερίσκεπτες και παρορμητικές κινήσεις. Αν πρέπει να κάνετε μια κουβέντα προσπαθήστε να γίνει με ενσυναίσθηση.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα, είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει χαρά και σας διασκεδάζει. Μια επίσκεψη σε ένα κομμωτήριο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, ένα χαλαρό καφεδάκι με φίλους, ένα ερωτικό ραντεβού είναι ό,τι ευνοείται περισσότερο σε μια πιο ευχάριστη και επικοινωνιακή  κατάσταση για σας. Προσέξτε μόνο τις υπερβολές με το φαγητό και το αλκοόλ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, ίσως έχετε αποφασίσει να περάσετε κάποιες ώρες με τους δικούς σας ανθρώπους. Από την άλλη μπορεί να θέλετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού για να βελτιώσετε τη διάθεση στον χώρο σας. Μπορεί, επίσης, να σας απασχολούν και κάποια ζητήματα στενών συγγενών σας το Σάββατο ή και κάποια θέματα που αφορούν στην οικονομική διαχείριση. Δεν είναι και οι πιο χαλαρές μέρες, αυτές βέβαια και πιθανώς να υπάρχουν και επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο είναι μια πολύ δυνατή μέρα για να κυνηγήσετε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις με συνεργάτες ή μελλοντικούς συνεργάτες και προωθήσετε τη δουλειά σας. Είναι ακόμη μια καλή μέρα για να δείτε τους λογαριασμούς που έχετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αν τους χρησιμοποιείτε για επαγγελματικούς λόγους, να δείτε αν εκφράζουν σωστά τη δουλειά σας. Το Σάββατο είναι πιο ωραίο και για βόλτες, για χαλαρές επαφές με φίλους ή και σπορ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το Σάββατο είναι η κατάλληλη μέρα για να μιλήσετε με καινούρια άτομα και να ανοίξετε τους ορίζοντες σας. Ίσως ακόμη και να ασχοληθείτε με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Ακόμη είναι μέρα που μπορεί να ασχοληθείτε με κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε ρίσκο ή να είστε παρορμητικοί απλώς να έχετε πιο γρήγορες αντιδράσεις απ’ ό,τι συνήθως. Ούτως ή άλλως δεν γίνεται να μην δείτε τις λεπτομέρειες όσων συζητάτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο ζώδιο σας, σας κάνει υπερευαίσθητους σε σχόλια και αντιδράσεις ατόμων στο περιβάλλον σας. Και μπορεί να ξεσπαθώσετε επειδή κάποιος σας είπε κάτι που μπορεί να πάρετε προσωπικά. Κρατήστε την ψυχραιμία γιατί πιθανώς μπορεί να μην ήταν αυτή η πρόθεση του άλλου που το είπε κάτι. Η περίοδος των γενεθλίων σας επίσημα τελειώνει το βράδυ του Σαββάτου και σηματοδοτεί την έναρξη και τη λήξη των γενεθλίων μας που δεν περνά την ίδια χρονική στιγμή κάθε χρόνο σε ένα ζώδιο.

ΙΧΘΥΕΣ- ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο ίσως να έχετε λίγο πιο βαριά διάθεση ή κάτι μπορεί να σας δημιουργεί ψυχική αναστάτωση.Προσπαθήστε να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Μπορείτε να κάνετε διαλογισμό, γιόγκα, να περπατήσετε στη φύση, να ασχοληθείτε με ένα χόμπι, οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό αλλά βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας. Επίσης, μπορείτε να βρεθείτε με φίλους. Γι’ αυτό είναι οι φίλοι για να μοιραζόμαστε μαζί τους και τα καλά και τα κακά.