ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/6

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Οι κυρίαρχες όψεις της ημέρας είναι τα τετράγωνα της Αφροδίτης και του Ερμή από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα, που μας κάνουν να βλέπουμε τα πράγματα μέσα από παραμορφωτικούς φακούς. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι παρούσα όταν υπάρχουν θέματα εμπιστοσύνης στα ζευγάρια και αποκαλύπτονται συμπεριφορές που δεν περιμέναμε. Φυσικά η μέρα είναι ακατάλληλη για δεσμεύσεις και υπογραφές. Η μέρα θα έχει στην πορεία της αρκετή ένταση καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει αμέσως τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη τετραγώνου  ης Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα κάνει τη Δευτέρα μια σύνθετη μέρα που χρειάζεται ιδιαίτερους χειρισμούς κυρίως στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Τις πρωινές ώρες μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα στην επικοινωνία  και μια τάση για παρεξηγήσεις ή απρόοπτα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν προσφέρεται για να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις. Στην πορεία Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση στο συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως άβολα με τον Ερμή σε απαιτητική όψη τετραγώνου προς τον Ποσειδώνα, δημιουργώντας μια σχετική σύγχυση σε θέματα πρακτικά επαγγελματικά και οικονομικά. Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα, υπερτονίζει τις τάσεις φυγής. Σήμερα αποφύγετε συζητήσεις για τα οικονομικά ή να λάβετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με αυτά. Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν μες τη μέρα στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζοντας μια περίοδο με μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή όψη τετραγώνου ανάμεσα στην Αφροδίτη στο ζώδιο σας και τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει μεγαλύτερη ένταση στην ημέρα σας και να σας κάνει ίσως και ευάλωτους και κυκλοθυμικούς. Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Στην πορεία η μέρα εξελίσσεται πιο βατά και με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό θα καταφέρετε να βγάλετε εις πέρας το όποιο πρόγραμμα σας. Η είσοδος Ερμή και Αφροδίτης στον Καρκίνο θα δώσει έμφαση το επόμενο διάστημα σε οικονομικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα σαφώς σας κάνει πιο επιρρεπείς σε συναισθηματισμούς και μερικές στιγμές σε έντονες αντιδράσεις ή ξεσπάσματα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα φέρνει κάπως στην επιφάνεια περίεργα συναισθήματα για σχέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος. Το πρωί επιτείνει τη σύγχυση και νιώθετε κάπως σαν χαμένοι μη ξέροντας κι εσείς οι ίδιοι τι ακριβώς θέλετε να κάνετε. Ερμής και Αφροδίτη στο ζώδιο σας από σήμερα θα δώσουν έμφαση στις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

ΛΕΩΝ

Περίεργη, σύνθετη και χωρίς μεγάλες διευκολύνσεις η σημερινή μέρα καθώς επηρεαζόμαστε από το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα που παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Η σύγχυση επιτείνεται μέσα στη μέρα, καθώς ο Ερμής σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα αναφορικά με τους στόχους σας αλλά και τα άτομα που σας πλαισιώνουν στη δουλειά. Η είσοδος τόσο του Ερμή όσο και της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα βοηθήσει να τα βρείτε λίγο καλύτερα με τον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα στις αληθινές σας ανάγκες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με το τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα γίνεστε κι εσείς υπερευαίσθητοι στις επιρροές από το περιβάλλον σας και μερικές φορές κάνετε τα προβλήματα των άλλων δικά σας. Η σημερινή μέρα δεν βοηθά ιδιαίτερα σε πρακτικές κινήσεις, αλλά ούτε και σε σοβαρές αποφάσεις. Η Δευτέρα δεν είναι μια καλή μέρα για αντιπαραθέσεις και σίγουρα δεν προσφέρεται για να πιέσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους.

 

 

ΖΥΓΟΣ

Πολύ πιο συναισθηματικοί θα είστε σήμερα αναπολώντας ίσως το παρελθόν και ψάχνοντας στο περιβάλλον σας οτιδήποτε σας θυμίζει κάτι ή σας κάνει να νοσταλγείτε το παρελθόν. Προσέξτε λίγο στις επαφές σας με άλλους γιατί μια επαγγελματική συζήτηση μπορεί να κοστίσει αν δεν την προσέξετε. Η μέρα ξεκινά κάπως πιεστικά με τη Σελήνη στο ζώδιο σας και μπορεί να υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσετε. Μην σας πιάνει όμως απογοήτευση και φυσικά μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια να βρείτε λύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευαίσθητες όψεις της Αφροδίτης και του Ερμή με τον Ποσειδώνα κάνουν τη σημερινή μέρα ιδανική αν είστε άνθρωποι που έχετε ανάγκη να εμπνευστείτε για να παράγετε έργο. Προσπαθήστε να μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα ειδικά αν κάτι δεν το κατανοείτε όπως πρέπει. Αν κάτι σας θυμώνει προσπαθήστε να βρείτε την πηγή αυτού του συναισθήματος παρά να το προσωποποιείτε σε κάποιο άτομο ιδιαίτερα από το επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με διάθεση γιο γιο πότε πάνω πότε κάτω έρχεται η σημερινή μέρα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα ίσως φέρνει στην επιφάνεια κάποια άλυτα θέματα σε μια σχέση κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα προσέξτε γιατί μπορεί να λαμβάνετε μπερδεμένα μηνύματα από τους ανθρώπους σας και όλο αυτό να σας δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Με τις όψεις της Σελήνης στην πορεία της μέρας με τον Πλούτωνα και τον Άρη μπορεί να αποκαλύπτονται πράγματα για θέματα της δουλειάς ή ακόμη να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε σχέση ένα επαγγελματικό σχέδιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια αίσθηση ανασφάλειας ή αβεβαιότητας μπορεί να πλανάται σήμερα αγαπητοί μου με τις όψεις Ερμή και Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι κατάλληλη μέρα για πολύ σοβαρές συζητήσεις. Από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί πιο εύκολα να ενδώσετε σε υπερβολές. Τις πρωινές ώρες της Δευτέρας μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι ή εξαντλημένοι. Δεν χρειάζεται να υπεραναλύετε τα πάντα ή να βλέπετε συνέχεια ότι κάτι κρύβεται πίσω από την επιφάνεια. Αφήστε το χρόνο να σας δείξει πως θα πάνε τα πράγματα και δείξτε υπομονή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά με κάποια αίσθηση ασάφειας και μπερδεμένα συναισθήματα είτε στις προσωπικές σας σχέσεις είτε ακόμη και στους στόχους. Πολύ προσοχή αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου σε ερωτικές σχέσεις ή ακόμη και σε φιλικές. Στην πορεία η ασάφεια γίνεται εκνευρισμός καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Άρη κι έτσι ακόμη και μικροπράγματα μπορεί να ζορίσουν το νευρικό σας σύστημα. Σήμερα ο Ερμής και η Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον Καρκίνο δίνοντας έμφαση το επόμενο διάστημα σε θέματα υγείας και εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι όψεις του Ερμή και της Αφροδίτης από τους Διδύμους δημιουργούν μια αίσθηση σύγχυσης σήμερα κι από την άλλη σας κάνουν πιο υπερευαίσθητους σε αντιδράσεις. Ας είστε λίγο πιο καχύποπτοι με όσους σας πλησιάζουν και σας λούζουν κομπλιμέντα. Τις πρωινές ώρες μπορεί κάποιο άτομο που συγκατοικείτε ή κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας εκνευρίσει. Στην πορεία της μέρας με το τετράγωνο της Σελήνης από τον Σκορπιό με τον Πλούτωνα και την αντίθεση με τον Άρη κάτι που αφορά στη δουλειά να σας ταράξει ή να υπάρχει ένα πρόβλημα στην επικοινωνία. Σήμερα Ερμής και Αφροδίτη θα προχωρήσουν στον φιλικό σας Καρκίνο και το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ πιο άνετο και τυχερό.