ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ένα έντονο Σαββατοκύριακο από πλευράς αστρολογικών όψεων ξεδιπλώνεται. Το Σάββατο ολοκληρώνεται η πρώτη όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον Υδροχόοο. Μία όψη που μεγεθύνει την επιθυμία να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε και την ανάγκη μας να βιώσουμε πιο έντονα ερωτικά συναισθήματα. Υπάρχει όμως και μια επικινδυνότητα στη συγκεκριμένη όψη καθώς δίνει χειριστικές τάσεις σε σχέσεις και ξυπνά ζήλιες και κτητικότητα.

Από την άλλη πολλές φορές συνδέεται και με προδοσία στις σχέσεις ή τάση για κακές επιλογές συντρόφων. Πιο προσεκτικοί στα δύσκολα παιχνίδια των σχέσεων πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι των πρώτων ημερών. Την ίδια μέρα σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Αυτή η όψη δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα μας ή μπορεί να αλλάζει το πρόγραμμα μας ξαφνικά. Προσέξτε την επικοινωνία και τις επαφές, θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο και τις μετακινήσεις σας. Η νευρικότητα θα είναι διάχυτη. Από τη θετική της πλευρά αυτή η όψη βοηθά να δούμε κάπως πιο διαφορετικά τα πράγματα.

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα παραπέμπει σε αναθεωρήσεις στον επαγγελματικό, φιλικό ή κοινωνικό σας κύκλο. Σας βάζει σε μια διαδικασία να δείτε ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Μάλιστα θα μπορούσε η όψη αυτή να δείξει ότι κάποιος άνθρωπος με δύναμη μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα στόχο σας. Είναι, επίσης, από τις μέρες που μπορεί να προκύψει κάποιο απρόοπτο ή ένας φίλος ή συνεργάτης να σας μεταφέρει μια είδηση και κάπως να σας ταράξει. Ενδεχομένως να υπάρχει και μια εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η κύρια όψη του Σαββάτου η σύνοδος ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα παραπέμπει κυρίως στις επαγγελματικές σας σχέσεις, την καριέρα, τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αλλά και στις σταθερές σχέσεις στη ζωή σας φέρνοντας αναθεωρήσεις αλλά και εντάσεις. Οι μέρες αυτές είναι πιο θετικές αν κάνετε τα πράγματα λίγο πιο διαφορετικά απ’ ότι συνήθως και έχετε παράλληλα ένα πιο ευέλικτο πρόγραμμα. Ίσως πρέπει να εκπλήξετε εσείς οι ίδιοι τους άλλους με μια διαφορετική προσέγγιση στα πράγματα. Μην τους αφήνετε να θεωρούν δεδομένη και συνηθισμένη τη δράση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, μια όψη που αναφέρεται στις αντιλήψεις και τις απόψεις που έχετε για τις σχέσεις, τους μελλοντικούς σας στόχους και τα σχέδια σας προσωπικά κι επαγγελματικά. Πολλοί από σας μπορεί να μπείτε στη διαδικασία αναθεωρήσεων και αλλαγών ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Την ίδια μέρα σχηματίζεταιτο τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ουρανό που μάλλον δεν σας αφήνει και πολύ να συγκεντρωθείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε. Προσοχή σε ό,τι αφορά επικοινωνία, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οδήγηση αλλά και τα μέσα που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα βαθιά νερά των ερωτικών σχέσεων και των συναισθηματικών σας εξαρτήσεων σας σπρώχνει η σύνοδος Αφροδίτης – Πλούτωνα που πραγματοποιείται το Σάββατο. Παθιασμένες σχέσεις, έντονα συναισθήματα αλλά και κάποιες αρνητικές πλευρές όπως ζήλιες και καχυποψία μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους. Η όψη αυτή επηρεάζει και τα οικονομικά σας με ποικίλους τρόπους αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό είναι μια όψη έντασης και νευρικότητας που εύκολα μπορεί να δημιουργήσει μπερδέματα και παρεξηγήσεις. Πάρτε το χρόνο σας επεξεργαστείτε αυτό που μπορεί να ειπωθεί και επανέρχεστε όταν τα πράγματα θα έχουν καλμάρει τουλάχιστον μέσα σας.

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας βάζει στη διαδικασία να εξετάσετε τις πιο βαθιές επιθυμίες σας στις σχέσεις και να δείτε την αλήθεια στο βάθος των σχέσεων που έχετε ή θέλετε να κάνετε. Η όψη αυτή φέρνει αναθεωρήσεις στις πιο στενές ερωτικές ή επαγγελματικές σας σχέσεις για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου τα θέματα της δουλειάς μπορεί να σας απασχολήσουν λίγο περισσότερο σε μια μέρα που είναι όμως πιο νευρική και υπάρχει η τάση να προκύπτουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για το δικό σας ωροσκόπιο αυτή η όψη αφορά τόσο σε σχέσεις με συνεργάτες και το αντικείμενο της δουλειάς σας όσο και σε θέματα που αφορούν τη φυσική σας κατάσταση και υγεία απαιτώντας να αλλάξετε τα κακώς κείμενα και να φέρετε περισσότερη ισορροπία και υγεία στην καθημερινότητα σας. Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου η δεύτερη κυρίαρχη όψη της ημέρας, το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα έντασης στο χώρο της δουλειάς σας και πιθανώς να υπάρξουν αντιπαραθέσεις αν έχετε διαφορετικό τρόπο σκέψης και δράσης με τους συνεργάτες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η κυρίαρχη όψη του Σαββάτου δημιουργεί μια γκάμα έντονων συναισθημάτων στην προσωπική σας ζωή που πιθανώς να μην έχετε ξανανιώσει ως τώρα. Εντάσεις, πάθη, ίντριγκες, ζήλιες όλα παίζουν μέσα στο επόμενο διάστημα αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου αλλά και πολλές ευκαιρίες να γίνετε πιο ορατοί για κάποιο ταλέντο σας. Το Σάββατο έχει μια τάση νευρικότητας και παρόρμησης την οποία αν δεν φρενάρετε μπορεί να έχετε αργότερα θέματα κυρίως στον οικονομικό τομέα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η κυρίαρχη όψη της ημέρας απλώνει την επιρροή της σχεδόν μέχρι την επόμενη εβδομάδα αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σας. Το Σάββατο είναι ίσως από αυτές τις ημέρες που είναι πολύ δύσκολο ίσως να συγκρατηθείτε και να ελέγξετε τα συναισθήματα σας ακόμη και μπροστά σε άλλους. Θα έχετε την τάση να παίρνετε τα πράγματα πιο προσωπικά και να είστε πιο επιθετικοί ή καυστικοί στην κριτική σας απέναντι στους άλλους είτε είναι άτομα του περιβάλλοντος σας στο σπίτι είτε στις υπόλοιπες σχέσεις σας. Ευτυχώς είναι προσωρινό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η κύρια όψη του Σαββάτου είναι η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στον τομέα της επικοινωνίας που από τη μια πλευρά κάνει πιο γοητευτικό το λόγο και την παρουσία σας κι από την άλλη όμως χρειάζεται προσοχή πως διαχειρίζεστε τις αντιδράσεις σας κι αυτά που λέτε για να μην πληγώσετε άθελά σας κάποιον. Ο λόγος σας έχει δύναμη γι’ αυτό κοιτάξτε να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Αν τώρα είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές τρίτου δεκαημέρου, καλά θα κάνετε να μετρήσετε πολύ καλά τα λόγια σας ιδιαίτερα με τους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί ή αυτούς που είναι στο καθημερινό σας περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μέσα στον τομέα των οικονομικών είναι μια επιρροή που δέχεστε πρώτη φορά και αφορά τόσο σε αναθεωρήσεις στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά όσο και σε θέματα αυτοπεποίθησης και αυταξίας. Έχετε πολλά να μάθετε ώστε να πιστέψετε ακόμη περισσότερο στον εαυτό σας και τις δυνατότητες σας. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου είναι μια μέρα που θα είστε λίγο ξεμυαλισμένοι ή μπορεί η προσοχή σας να μην είναι συγκεντρωμένη σε αυτά που πρέπει να κάνετε. Προσπαθήστε να τελειώνετε πρώτα με τις υποχρεώσεις σας και κερδίστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας στην πρώτη στενή επαφή τους δημιουργώντας ένα πλαίσιο μεγάλων αλλαγών από τις πιο επιφανειακές μέχρι τις πιο βαθιές στον τομέα των σχέσεων σας αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου σας. Αν θέλετε να κάνετε αλλαγές ή αναθεωρήσεις, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή αυτή. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου το μυαλό σας δουλεύει σε υπερεντατικούς ρυθμούς την σημερινή μέρα, σκέφτεστε πολλά, οι ιδέες έρχονται η μια μετά την άλλη αλλά αυτό όπως καταλαβαίνετε αγαπητοί μου Υδροχόοι ίσως δεν σας αφήνει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά θέματα που πρέπει να βγάλετε εις πέρας.

ΙΧΘΥΕΣ

Το Σάββατο βάζει φωτιά στη φαντασία σας καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Πλούτωνα στον Υδροχόο για πρώτη φορά και σας κάνει πρωταγωνιστές μιας κινηματογραφικής ταινίας σε θέματα σχέσεων. Τώρα αν θα είναι αισθηματική κομεντί ή θρίλερ έχει να κάνει πολύ με τον τρόπο που διαχειριστείτε τα πράγματα αλλά και τις επιλογές που θα κάνετε. Η επιρροή της όψης αυτής εκτείνεται και στην άλλη εβδομάδα αν είστε γεννημένοι αρχές του ζωδίου. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου αρχές του τρίτου δεκαημέρου η δεύτερη κυρίαρχη όψη της ημέρας το τετράγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει να χάνεστε λίγο στο δικό σας φανταστικό κόσμο και πιθανώς και τα όρια ανάμεσα στην πραγματικότητα και τη φαντασία να μην είναι πολύ ευδιάκριτα.