ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ο Ερμής «ξεκολλάει» από τον Σκορπιό και προχωρά στον Τοξότη. Η ανάγκη για επικοινωνία και εξωστρέφεια θα είναι πιο έντονη ενώ θα βλέπουμε ευκολότερα την πλήρη εικόνα και δεν θα χρονοτριβούμε στις λεπτομέρειες.

Η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο της Παρθένου δίνοντας έμφαση σε θέματα που αφορούν την υγεία, τη φυσική μας κατάσταση, τα θέματα εργασίας και παιδείας. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε φάση επιρροής του τετραγώνου του Άρη με τον Ποσειδώνα που πραγματοποιείται το Σάββατο.

ΚΡΙΟΣ

Περνώντας ο Ερμής στον Τοξότη αρχίζει η εποχή της εξωστρέφειας. Συζητήσεις, επαφές, εξερεύνηση των δυνατοτήτων σας τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και σπουδών θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Ίσως συζητήσετε για ένα επιχειρηματικό σχέδιο που σκεφτόσαστε καιρό. Η Σελήνη στην Παρθένο ωθεί την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς σας αλλά και της φυσικής σας κατάστασης.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα μπαίνει με οικονομικές ανησυχίες και εξελίξεις. Η νέα θέση του Ερμή βοηθά σε τακτοποιήσεις, πληρωμές, εξερεύνηση των οικονομικών δυνατοτήτων που μπορεί να σας παρέχει το δημόσιο, διακανονισμούς χρεών και ανακάλυψη πηγών εισοδήματος. Η Σελήνη στην Παρθένο ευνοεί τις επαφές σας με τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Από σήμερα περνά ο κυβερνήτης σας Ερμής στο ζώδιο του Τοξότη, απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων. Τώρα θα ψάξετε όλες τις πιθανότητες συνεργασίας με άλλους για να πετύχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Ο Ερμής στον Τοξότη φέρνει την ανάγκη να μοιραστείτε σκέψεις, ελπίδες, φόβους Η Σελήνη στην Παρθένο στον τομέα της οικογένειας, στρέφει την προσοχή σας στα προσωπικά σας ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής περνά στον Τοξότη και τα πράγματα πρέπει να μπουν σε ένα πρόγραμμα: τα θέματα της διατροφής, της άσκησης, των εξετάσεων υγείας, τα οργανωτικά θέματα του σπιτιού ή της δουλειάς. Έχοντας τακτοποιημένα τα βασικά θα νιώθετε πολύ καλύτερα για να ασχοληθείτε με τα όλα τα υπόλοιπα. Η Σελήνη στην Παρθένο κάνει τη μέρα πιο επικοινωνιακή για σας με αρκετές επαφές και συζητήσεις.

ΛΕΩΝ

Είναι μία επικοινωνιακή μέρα που θα γεμίσει με επαφές με φίλους ή με συνεργάτες προκειμένου να ανταλλάξετε απόψεις και σκέψεις. Ο Ερμής στον Τοξότη δίνει φτερά στον δημιουργικό σας οίστρο και σας ωθεί να ασχοληθείτε με όσα σας δίνουν ικανοποίηση είτε είναι τα προσωπικά σας σχέδια, τα παιδιά σας και η ερωτική σας ζωή με πιο αισιόδοξη διάθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας δημιουργώντας μεγαλύτερη «φασαρία» σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά ή τα οικογενειακά σας. Ο κυβερνήτης σας Ερμής περνά στον Τοξότη και ίσως είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα λόγια σας αν κάτι σας ενοχλεί. Μπορεί να γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας κι αυτό είναι το μόνο σημείο που πρέπει να προσέξετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο δημιουργεί ένα μικρό κομφούζιο στην εισροή πληροφοριών, οπότε πρέπει να τις αξιολογείτε προσεκτικά. Με το πέρασμα του Ερμή στον Τοξότη, θα διευκολυνθείτε σε θέματα επικοινωνίας, στις δοσοληψίες σας και γενικότερα στις επαφές σας. Οι ρυθμοί θα γίνουν αναπόφευκτα πιο εντατικοί. Σε κάθε περίπτωση όμως θα μπορείτε να ανταποκρίνεστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο σάς αναστατώνει και αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας και θέματα που αφορούν σχέσεις στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Ο Ερμής φεύγει από το ζώδιο σας κι αυτό είναι σας βοηθά καθώς θα σταματήσει το μεγάλο άγχος στην καθημερινότητα. Ο Ερμής περνά στον Τοξότη κάνοντας επιτακτική την ανάγκη να ασχοληθείτε άμεσα με την τακτοποίηση των οικονομικών σας θεμάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα περνά στο ζώδιο σας ο Ερμής για να οξύνει ακόμη περισσότερο το πνεύμα σας και να δυναμώσει τη φωνή σας. Αν θέλετε να πείτε κάτι σημαντικό, θέλετε η αλήθεια σας να ακουστεί από αυτούς που την απευθύνετε, να σημειώσετε πρόοδο στη δουλειά ή τις σπουδές σας ξεκινά μια πολύ θετική περίοδος. Το άγχος και οι ρυθμοί θα είναι αυξημένοι όμως την ίδια αυξητική πορεία θα έχει και η αποτελεσματικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής περνά στον Τοξότη σήμερα, δίνοντας έμφαση σε θέματα ψυχολογίας και πνευματικότητας. Οι τάσεις φυγής μπορεί να μεγεθυνθούν αυτή την περίοδο ή μπορεί να ψάχνετε λίγη ησυχία και απομόνωση. Αυτοί που είναι κοντά σας ψυχικά δεν θα εξαιρεθούν αυτό το διάστημα από την ζωή σας. Η Σελήνη στην Παρθένο αποτελεί μια πιο ήπια και ευνοϊκή επιρροή για το ζώδιο σας και σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από σήμερα περνά ο Ερμής στον Τοξότη σε μια τυχερή θέση. Μπορεί να συμπράξετε πιο εύκολα με φίλους ή συνεργάτες προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Θα γίνετε πιο ενεργοί στο διαδίκτυο, μόνο που πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές στην έκθεσή σας. Με τη Σελήνη στην Παρθένο σας απασχολούν πρακτικά ζητήματα της δουλειάς αλλά και των οικονομικών της οικογένειας ή του συντρόφου σας ή και της εταιρείας που εργάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ερμής περνά στον Τοξότη στον τομέα της καριέρας κι έτσι μέχρι τις 07/12 θα ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας κατάσταση. Αυτό που χρειάζεται προσοχή είναι η βιασύνη και οι υπερβολές. Μην παθιάζεστε υπερβολικά με αυτό που πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει, ακούστε τους άλλους. Η Σελήνη στην Παρθένο παραπέμπει στις σχέσεις και τις συνεργασίες κάνοντας τη μέρα αρκετά απαιτητική.