ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μας κάνει ταυτόχρονα και πιο ευαίσθητους σε ό,τι υπάρχει γύρω μας. Μπαίνουμε στην περίοδο επιρροής των εκλείψεων με την πρώτη να λαμβάνει χώρα την άλλη εβδομάδα στις 25/10. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο νέο ξεκίνημα οι μέρες προσφέρονται και μάλλον πρέπει και να το βιαστείτε.

Η φάση αυτή της Σελήνης μας κάνει πιο αποφασιστικούς, παρορμητικούς, αλλά όταν πάρουμε μια απόφαση δύσκολα θα την αλλάξουμε. Τις βραδινές ώρες, η Σελήνη συναντιέται με τον Πλούτωνα σε όψη αντίθεσης και εκτός από τις φιλοδοξίες μας αυξάνει και την ένταση γι’ αυτό καλό είναι να προσέχουμε πως εκφράζουμε το θυμό ή τις απαιτήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ενώ η μέρα ξεκινά με καλές προδιαγραφές και νοιώθετε δυνατοί να επιλύσετε όποιο πρόβλημα παρουσιάζεται σε πρακτικό και οικονομικό επίπεδο, αν δεν γίνουν τα πράγματα όπως θέλετε τότε μπορεί να έρθετε σε δύσκολη θέση είτε στο σπίτι είτε στην δουλειά. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενδεχομένως να βρεθείτε ανάμεσα σε πυρά άλλων σήμερα που ζουν το δικό τους θέμα ή το δικό τους δράμα και σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποχωρήσετε από την συζήτηση και να μην πάρετε μάλιστα το μέρος κάποιου, γιατί στο τέλος μπορεί να βρείτε εσείς το μπελά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θετικό τις πρωινές ώρες είναι ότι έχετε την βοήθεια και την στήριξη και των συνεργατών σας ή των ατόμων με τους οποίους έχετε κοινά συμφέροντα. Τις απογευματινές ώρες χρειάζεται περισσότερη υπομονή καθώς οι άλλοι θα σας φαίνονται κάπως πιεστικοί στη συμπεριφορά τους ή πολύ εύκολα θα παίρνουν φωτιά με το παραμικρό. Προσέξτε ιδιαίτερα στις φιλικές σας σχέσεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα είναι πιθανό στο περιβάλλον εργασίας να υπάρχει αρκετή ένταση ή αστάθεια σε απόψεις κι αυτό να παρασύρει κι εσάς προς το βράδυ ή μπορεί στον χώρο του σπιτιού να υπάρχει ένταση ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας σας. Προσπεράστε με ελιγμό και ευγένεια και ασχοληθείτε με τα δικά σας ζητήματα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα μπορεί η αυτοπεποίθηση σας να παρασύρει και άλλους σε μια πιο δυναμική προσέγγιση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν και να έχετε εμφανή αποτελέσματα. Θα έχετε ενέργεια ειδικά τις απογευματινές ώρες και μπορείτε να την αξιοποιήσετε ιδιαίτερα παραγωγικά. Από την άλλη προσέξτε γιατί άθελα σας μπορεί να φαίνεστε κάπως πιο πιεστικοί απέναντι στους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τον τελευταίο καιρό μπορεί να νιώθετε περιορισμένοι. Μπορεί να είναι πολλές οι αιτίες που νιώθετε έτσι, ίσως μέσα σε αυτές να είναι και κάποιες διαφορές με συνεργάτες. Ένας τέτοιος λόγος μπορεί τις απογευματινές ώρες να σας κάνει νευρικούς ή απότομους. Προσέξτε κάπως παραπάνω την έκφραση της δυσαρέσκειας σας ειδικά με τους συνεργάτες σας.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Τις πρωινές ώρες πιο εύκολα μπορείτε να επιλύσετε οικονομικά ζητήματα. Όμως το βράδυ η ενέργεια αλλάζει και καθώς η Σελήνη συναντά τον Πλούτωνα σε αντίθεση στον Αιγόκερω μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον χώρο της δουλειάς κυρίως από ανωτέρους και προϊσταμένους ή από άτομα τα οποία είναι δύσκολα και πιεστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που σας κάνει πιο ευαίσθητους απέναντι στους άλλους και πιο ευγενικούς στην προσέγγιση σας μέχρι τις πιο δυναμικές, όπως η αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα τις βραδινές ώρες. Βέβαια, αυτή η όψη δεν είναι απαραίτητα αρνητική αν θελήσετε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε ένα θετικό κανάλι σε μια δουλειά που χρειάζεται υψηλά επίπεδα αφοσίωσης και συγκέντρωσης για να την ολοκληρώστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια πιο συναισθηματική και ευαίσθητη ημέρα που μπορεί να σας κάνει κάποιες στιγμές να νιώσετε ίσως και λίγο άβολα. Βέβαια από την άλλη είναι μια μέρα που μπορεί να έχετε έμπνευση και να βλέπετε πιο μακριά στο μέλλον την πορεία της ζωής σας. Ακόμη είναι μέρα που θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά και επαγγελματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στην πορεία της ημέρας η αντίθεση της Σελήνης με τον Πλούτωνα μπορεί να σας βρει πιο νευρικούς και ίσως νιώθετε την ανάγκη να πάρετε πρωτοβουλίες ή και αποφάσεις αν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν κινούνται στην κατεύθυνση που θέλετε είτε στο σπίτι είτε στο χώρο εργασίας. Προσέξτε μόνο πως θα το κάνετε για να μην πιέσετε ούτε τον εαυτό σας ούτε όμως και τους άλλους σε υπερβολικό βαθμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προτιμάτε μια πιο αποστασιοποιημένη στάση και διαλέγετε να πάρετε το χρόνο σας χωρίς να υποκύπτετε στις πιέσεις των άλλων. Από το απόγευμα όμως το κλίμα αλλάζει κι όταν βλέπετε ότι δεν υπάρχει πρόοδος τότε γίνεστε κι εσείς πιο δυναμικοί ίσως και πιο φιλόδοξοι και ανταγωνιστικοί επιζητώντας το ρόλο του αρχηγού για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες σας οδηγεί στις σωστές αποφάσεις σε σχέση με τους στόχους που έχετε για την ημέρα. Αν μάλιστα το απόγευμα προσπαθήσετε να αποφύγετε και άτομα που σας δημιουργούν ένταση είτε στη δουλειά είτε ακόμη και στο προσωπικό σας περιβάλλον τότε η μέρα μπορεί να κυλήσει μέσα στα πλαίσια που εσείς οι ίδιοι θα ορίσετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: