ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 17/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 17 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα είναι μια πιο θετική μέρα σε σχέση με τις προηγούμενες που ήταν ρευστές και έντονες λόγω της Σεληνιακής έκλειψης, οπότε ας την εκμεταλλευτούμε αναλόγως.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον πιο εξωστρεφή και ενθουσιώδη Τοξότη σήμερα από το πρωί, σχηματίζοντας μια όψη χιαστί με τον Ουρανό φέρνοντας κάποια απρόοπτα μες στη μέρα, αλλά και ένα υπέροχο τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Κριό που ευνοεί τις σχέσεις και τις επαφές μας.

ΚΡΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη θα τριγωνίσει την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, σάς κάνει σχεδόν ασταμάτητους στο να ψάξετε να βρείτε τι καινούριο θα σας συναρπάσει. Πάντα άλλωστε ένας Κριός θα ψάξει να βρει τη διαφυγή του από τα δύσκολα και να ανοίξει τους ορίζοντες του. Ακόμη προσφέρεται για επαφές με τους άλλους, εξόδους, φλερτ και βόλτες τις βραδινές ώρες. Εκμεταλλευτείτε την είναι από τις πιο θετικές της εβδομάδας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ζήλιες σε μια ερωτική σχέση, μπορεί να υπάρχει ένα θέμα με ένα φίλο-η ή συνεργάτη που σας κάνει να αμφισβητείτε την εμπιστοσύνη που δείχνετε. Από την άλλη ίσως σας είναι εύκολο να κατηγορήσετε κάποιο άτομο για ένα δικό σας πρόβλημα, χωρίς να το πολυσκεφτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα με τη Σελήνη απέναντι σας στον Τοξότη, σε όλη την διάρκεια της μέρας αφιερώστε τον χρόνο και την ενέργεια σας σ’ αυτές. Άλλωστε είναι η προτεραιότητα της μέρας για σας. Δεν πειράζει αν μια μέρα δεν δώσετε όλη σας την ενέργεια στη δουλειά ή τις υποχρεώσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα το ρίξετε στο σορολόπ, αλλά ότι πρέπει να προσπαθήσετε να βάλετε σε προτεραιότητα τις βασικές υποχρεώσεις, ώστε να διαθέσετε το υπόλοιπο του χρόνου στο ταίρι σας, στους φίλους σας, αλλά και στο να περάσετε καλά.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σκεφτείτε τι μικρές αλλά σημαντικές αλλαγές μπορείτε να κάνετε στη διατροφή σας που θα έχουν ένα θετικό αντίκτυπο τόσο στην υγεία όσο και στην εμφάνιση σας. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να προκύψει στη μέρα σας κάποια ξαφνική είδηση σχετικά με ένα φίλο ή συνεργάτη ή αν είστε γονείς σε θέματα παιδιών. Ακόμη σήμερα μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας.

ΛΕΩΝ

Ακόμη κι αν εργάζεστε ή έχετε υποχρεώσεις θα βγουν πολύ πιο εύκολα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ό,τι σας χαροποιεί και σας διασκεδάζει. Ιδανική μέρα για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας, για ένα χαλαρό καφεδάκι με φίλους ή ένα ερωτικό ραντεβού. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην κάνετε υπερβολές.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μπορεί να αποφασίζετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο χώρο του σπιτιού για να βελτιώσετε την ατμόσφαιρα και να περνάτε πιο ευχάριστα. Ή μπορεί να χρειάζεται να κάνετε κάποιες επισκευές ή να αλλάξετε κάποια έπιπλα. Από την άλλη μπορεί να δείτε θέματα που αφορούν στην ασφάλεια του σπιτιού σας ή τη δυνατότητα εκμετάλλευσης της ακίνητης περιουσίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Αν αποφασίσετε να αποφύγετε σήμερα κουβέντες και αστειάκια με αγνώστους και αξιοποιήσετε τη μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους που σας αγαπούν, σας κατανοούν και δεν σας παρεξηγούν θα περάσετε πολύ καλύτερα και χωρίς περαιτέρω εκνευρισμούς. Ένα οικονομικό ζήτημα μπορεί να προκύψει ξαφνικά για τους γεννημένους αρχές Οκτωβρίου. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται για μια έξοδο, για φλερτ και για επαφές με τους φίλους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να μιλήσετε ίσως με καινούρια άτομα, να επικοινωνήσετε με φίλους που δεν τα λέτε συχνά, να ανοίξετε κάπως τους ορίζοντες σας. Να δοκιμάσετε να «σπάσετε» λίγο το πρόγραμμα και να ασχοληθείτε και με χόμπι ή ενδιαφέροντα που δεν καταπιάνεστε συνήθως. Αυτή η αλλαγή μπορεί πραγματικά να σας απελευθερώσει και να σας κάνει να περάσετε καλύτερα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην πιέζετε τον εαυτό σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Προσπαθήστε να έχετε ξεμπερδέψει με δουλειές και ευθύνες μέχρι το βράδυ και μετά επιλέξτε μόνο χαλαρές δραστηριότητες και επαφές. Ενδεχομένως κάτι να δημιουργήσει ένταση ή και αλλαγή στο πρόγραμμα σας νωρίς το βράδυ αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου. Κάποια είδηση, μια πληροφορία που λαμβάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος – έκλειψη που προηγήθηκε σας επηρέασε αρκετά. Προσπαθήστε όμως σήμερα να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Τρόποι υπάρχουν πολλοί: διαλογισμός, γιόγκα, περπάτημα στην φύση, οτιδήποτε δεν είναι πολύ πιεστικό αλλά βοηθά στην αποσυμφόρηση του εγκεφάλου σας. Ούτως ή άλλως με την Σελήνη στον Τοξότη οι πιθανότητες να επιτύχετε κάποιο απτό αποτέλεσμα με υπερπροσπάθεια στην κατεύθυνση της δουλειάς, δεν είναι με το μέρος σας. Ξεκουραστείτε λοιπόν χωρίς κανένα αίσθημα ενοχής, το έχετε ανάγκη.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι προτιμότερο να ασχοληθείτε με αυτούς που ξέρετε, αγαπάτε, έστω συμπαθείτε παρά να μπείτε σε διαδικασία γνωριμιών με άτομα που αύριο θα έχετε ξεχάσει και το όνομα τους. Από την άλλη είναι μια καλή μέρα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τους στόχους σας, τους συνεργάτες σας, τους φίλους σας κανονικούς και διαδικτυακούς και να ανταλλάξετε κάποιες απόψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αλήθεια είναι ότι η Σελήνη στον Τοξότη σήμερα κάνει να συγκρούονται μέσα σας η ανάγκη να ασχοληθείτε με τα σχέδια σας από τη μια και με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή την οικογένεια από την άλλη. Ασχοληθείτε τις πρωινές ώρες με όσα «πρέπει» και υποσχεθείτε ότι από το απόγευμα και μετά θα αφιερώσετε το χρόνο σας στην οικογένεια, τον σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Γεννημένοι ανάμεσα στον Ταύρο και στους Διδύμους: Το μεταίχμιο της ενεργητικότητας