ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 16 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη στον Λέοντα μας χαρίζει αυτοπεποίθηση και δυναμικότητα, ενώ θα είμαστε πιο εκδηλωτικοί στα συναισθήματα μας, αλλά και πιο δημιουργικοί. Οι πρωινές ώρες είναι λίγο πιο πιεστικές κυρίως για τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε να ορθώσετε τον εγωισμό σας στις σχέσεις προσωπικές κι επαγγελματικές. Το υπόλοιπο της μέρας θα είναι πιο άνετο.

ΚΡΙΟΣ

Η Τρίτη σας δίνει την άδεια να βάλετε τις προσωπικές σας ανάγκες πρώτες και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε. Τις πρωινές ώρες, μπορεί να είστε στην «τσίτα» ή με νεύρα εξαιτίας. Οι γεννημένοι στο πρώτο  δεκαήμερο ίσως νιώθετε ότι συντελείται μια αδικία και να θέλετε να βγείτε μπροστά για να το διορθώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση τις πρωινές ώρες. Αποφύγετε αντιπαραθέσεις τόσο στον χώρο της οικογένειας όσο και της δουλειάς. Κάποια αρνητικά συναισθήματα που μπορεί να σας βγουν προσπαθήστε να μην τα αφήνετε ανεξέλεγκτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τρίτη είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις τις πρωινές ώρες ή να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Με την αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που μπορεί να τα πείτε χύμα στους άλλους κι έτσι να δημιουργηθεί ένα μικρό χάος. Θα πρέπει να είστε λοιπόν προσεκτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα, είναι να κατανοήσετε πόσο επηρεάζουν τα λόγια σας τους άλλους. Η Σελήνη στον Λέοντα δίνει έμφαση στα πρακτικά των οικονομικών και της δουλειάς. Προσέξτε όμως τα επιπόλαια έξοδα. Πιθανόν να περνάτε κάπως πιο δύσκολα αυτές τις μέρες, εξαιτίας μεγαλύτερη πίεσης που δέχεστε σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα κοσμικά φώτα στραμμένα πάνω σας κι εσείς πρωταγωνιστές. Έτσι μπορεί με αυτό το φεγγάρι να έλξετε κάτι θετικό, από την άλλη όμως μπορεί και το λάθος γι’ αυτό πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στις επιλογές που θα κάνετε σήμερα. Ευτυχώς από το μεσημέρι και μετά θα είναι πιο άνετα τα πράγματα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φωτίζει τα άδυτα του ωροσκοπίου σας και ενδεχομένως τις πρωινές ώρες να κάνετε μια βουτιά στο παρελθόν και να ανακαλείτε μνήμες από προηγούμενες καταστάσεις και σχέσεις που έπαιξαν ίσως ένα πιο δύσκολο ρόλο στη ζωή σας. Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από την δική σας. Κατά τα άλλα είναι μέρες με πολύ παρασκήνιο, ίσως και σε επαγγελματικό επίπεδο. Καλή μέρα για να κάνετε ένα είδους αποτοξίνωσης.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τις πρωινές ώρες η  Σελήνη απέναντι από τον Πλούτωνα, μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη» να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στη δουλειά, είτε στο χώρο του σπιτιού. Αν πρέπει να γίνει ένας διάλογος κάπως αιχμηρός, ας γίνει αν είναι να νιώθετε εσείς αδικημένοι. Χωρίς να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις ελέγξτε καλύτερα τα πράγματα, σκεφτείτε το καλά και παίρνετε τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα τα ξημερώματα και θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα  τις πρωινές ώρες τα πράγματα θα είναι πιο ζόρικα σήμερα. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή μέρα δεν είναι από αυτές που πρέπει να βιαστείτε, ούτε βέβαια να βγάλετε συμπεράσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τα ξημερώματα η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Λέοντα απέναντι από τον Πλούτωνα μπορεί να σας οδηγήσει ξαφνικά μέσα σε μια κατάσταση παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας. Αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις τις πρωινές ώρες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε σήμερα είναι η επικοινωνία, αλλά και να είστε συγκεντρωμένοι όταν οδηγείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα ξημερώματα η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα και πιθανώς τα οικονομικά να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσέξτε και τα έξοδά σας ειδικά αυτά που κάνετε για να «γεμίσετε» άλλα κενά. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε και τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης σήμερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα τα ξημερώματα φέρνοντας τις σχέσεις στο προσκήνιο προσωπικές κι επαγγελματικές. Μην ενδώσετε σε πιέσεις από συνεργάτες. Ακόμη φροντίστε περισσότερο την υγεία σας. Οι γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο εκνευρισμό και ανησυχία με κάποιο άτομο που συνδέεστε. Η μέρα θα ρίξει άπλετο φως ώστε να ξέρετε πως θα προχωρήσετε από δω και κάτω και με ποιον στο πλευρό σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα και σχηματίζει απευθείας τις πρωινές ώρες αντίθεση με τον Πλούτωνα και μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε περισσότερο και σε μια προσωπική σχέση σήμερα. Μην δώσετε όμως περισσότερη σημασία απ’ όσο πρέπει. Ακόμη φροντίστε και θέματα της υγείας σας. Αν κάτι σας ενοχλεί μην αφήνετε μια κατάσταση να διαιωνίζεται.