ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 16 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα έχουμε το ακριβείας τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, και τις δυο συνόδους του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Αυτές οι όψεις συνήθως δημιουργούν εντάσεις. Μπορεί να είμαστε πιο ευέξαπτοι, νευρικοί, ανυπόμονοι και έτοιμοι να αντιδράσουμε με το παραμικρό.

Σαφώς δεν είναι μια μέρα που στις σχέσεις μας πρέπει να προτάξουμε τον εγωισμό μας, τη δυσαρέσκεια ή το θυμό που έχουμε για άλλα πράγματα. Ευτυχώς η πρακτική Σελήνη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει να διατηρηθούν κάποιες ισορροπίες αλλά πρέπει να το προσπαθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας να είμαστε πιο δεκτικοί με τους άλλους και λιγότερο εγωιστές.

ΚΡΙΟΣ

Αν κάποιος από το περιβάλλον της δουλειάς προσπαθήσει να σας επιτεθεί λεκτικά ή σας ασκήσει δριμεία κριτική μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ακούστε τι έχει να σας πει και επανέρχεστε με καθαρό μυαλό αργότερα. Από την άλλη πρέπει να επανεκτιμήσετε ίσως τον ρόλο που παίζουν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Οι τάσεις φυγής θα μεγεθύνονται ενώ μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει κι ένα παρασκήνιο πίσω από την πλάτη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα προσέξτε την οδήγηση και όταν μεταχειρίζεστε επικίνδυνα εργαλεία και μηχανήματα. Ακόμη μπορεί να είναι μια μέρα με αρκετή σύγχυση και αβεβαιότητα αναφορικά με τους στόχους σας γι’ αυτό αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Mε την όψη Ερμή – Ποσειδώνα μπορεί να περάσει φευγαλέα κάποιο πρόσωπο από το μυαλό σας και το επόμενο λεπτό να δείτε το τηλέφωνο σας να δέχεται κλήση του. Γενικώς η διαίσθηση σας θα είναι υπερτονισμένη. Η σημερινή μέρα παρ’ όλα αυτά θέλει μια μικρή προσοχή στις επαγγελματικές σας σχέσεις ιδίως με προϊσταμένους και ανωτέρους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Βλέπετε οι αγωνίες δεν τελειώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα ξεκινά με πίεση καθώς οι σημερινές όψεις σας ζορίζουν λίγο παραπάνω σε κάποιες σχέσεις. Από την άλλη χρειάζεται προσοχή πόσο εξαρτητικές είναι οι σχέσεις σας. Άλλο δείχνω εμπιστοσύνη και ξέρω ότι κάποιος θα είναι στο πλευρό μου όταν και αν τον χρειαστώ και άλλο δίνω τα κλειδιά του οδηγού και του παραχωρώ τη θέση μου στις εξελίξεις της ζωής μου.

ΛΕΩΝ

Καθώς οι υποχρεώσεις σας αυξάνονται και πληθύνονται και οι αγωνίες των οικονομικών δεν καταλαγιάζουν θα πρέπει να βρείτε τρόπους να ικανοποιείτε και τις δικές σας επιθυμίες αλλά και να ανταποκρίνεστε και στις ανάγκες και τις απαιτήσεις των άλλων που μερικές φορές θα είναι ιδιαίτερα πιεστικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα μπορεί να προκύψει ένταση στο χώρο της δουλειάς με κάποιο πρόσωπο ενδεχομένως άντρα συνεργάτη. Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο να τον διαθέτετε στον εαυτό σας μέσα σε όλα. Και γιατί έχετε ανάγκη να χαλαρώνετε κάποιες ώρες και γιατί το μυαλό σας πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρο ώστε να εστιάζετε στις προτεραιότητες σας και να μην διαχέεται η ενέργεια σας σε άσχετα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει πιο υπερευαίσθητους έχετε τον τρόπο και την διπλωματική προσέγγιση ώστε να μην πέφτετε σε λάθος αντιδράσεις. Μια αγωνία και μια αβεβαιότητα για τις κινήσεις σας σε επαγγελματικό επίπεδο είναι περισσότερο από βέβαιο ότι θα τα νιώθετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αλλά θα είναι κάτι παροδικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μόνο που πρέπει να προσέξετε περισσότερο είναι τα ξαφνικά έξοδα ή τα παρορμητικά σας έξοδα. Πριν αποφασίσετε ειδικά για κάτι ακριβό περιμένετε λίγο και δώστε μια δεύτερη σκέψη. Μπορεί βέβαια να σας ταλανίζει το θέμα μιας συνεργασίας κυρίως σε ότι αφορά το οικονομικό σκέλος ή να έχετε μια αγωνία για το μέλλον αναφορικά με τα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Άρη κάνει πιο έκρυθμη και νευρική την ατμόσφαιρα και σας προκαλεί ίσως να συμμετέχετε κι εσείς. Προτιμήστε όμως την αποστασιοποίηση κι αυτό που κάνει εσάς πιο ευτυχείς από να μπείτε σε μια διαμάχη που δεν σας αφορά τόσο στην τελική. Είπαμε η σημερινή μέρα θέλει να προτάξουμε όχι τον εγωισμό μας αλλά την κατανόηση μας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρόγραμμα των υποχρεώσεων σας θα είναι αρκετά βαρύ με αποτέλεσμα να μην βρίσκετε ίσως λίγο χρόνο για να τον διαθέσετε όπως επιθυμείτε σε σας τους ίδιους. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει ένα τεταμένο κλίμα στη δουλειά και μπορεί να μην είναι ο φόρτος της δουλειάς αλλά η ένταση που δεν αντέχετε. Σήμερα υπάρχει κι ένα θολό τοπίο στην επικοινωνία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επειδή μπορεί να είστε λίγο πιο αφηρημένοι, να διασπάται η προσοχή σας ή γενικά να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε προσπαθήστε αν έχετε ένα μεγάλο όγκο δουλειάς να τον σπάτε σε μικρότερα κομμάτια. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε και πιο κουρασμένοι άρα ίσως πρέπει να δείτε πως μπορείτε να φροντίζετε τον εαυτό σας περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Προσέξτε λίγο περισσότερο αν έχετε γενέθλια σήμερα και αύριο. Πέρα από τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις που καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε και να τις αποφύγετε προσέξτε περισσότερο στην οδήγηση και όταν χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα ή εργαλεία.