ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Κυριακή, 16 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και τα συναισθήματα, οι ευαισθησίες μας αλλά και τα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού είναι στο επίκεντρο. Χρειάζεται προσοχή σε αυτά που λέμε, γράφουμε ή δημοσιεύουμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς θα υπάρχει ένα πιο εύφλεκτο κλίμα.

ΚΡΙΟΣ

Οι μέρες αυτές θέλουν ειδική μεταχείριση για να τις βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς
όχι αυτόν που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Σήμερα, ενδεχομένως να μην θέλετε να φορτώσετε τη μέρα σας με συγκεκριμένο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, αλλά να ξεκουραστείτε σπίτι σας και γενικά να είστε πιο χαλαροί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή
φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς. Σήμερα, είστε λίγο πιο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί. Η Σελήνη θα παραμείνει στον φιλικό σας Καρκίνο και είναι μια θετική μέρα για εξόδους, για επικοινωνία, για να έρθετε σε επαφές με φίλους και γνωστούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας να γίνονται πιο έντονες αυτές τις
μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την
αίσθηση απογοήτευσης. Θα προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας. Αξιοποιήστε τη σημερινή μέρα για να ξεκουραστείτε, να κάνετε πράγματα που σας ενδιαφέρουν και σας δίνουν ικανοποίηση και χαρά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα γιατί θα έχετε τάση για σπατάλες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση αναλαμβάνοντας ένα πιο ενεργό ρόλο στην διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας. Η Σελήνη σας καλεί να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Και πάλι όμως είναι μια μέρα αρκετά έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή έρχεται με κάποιες υποχρεώσεις ή την ανάγκη να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες σε επαγγελματικό επίπεδο. Προσπαθήστε όμως να βρείτε και χρόνο να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε γιατί έρχεται μια απαιτητική εβδομάδα. Ακόμη, αυτό το φεγγάρι ρίχνει το φως του στους στόχους σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας πάει μπροστά και δεν σας επιτρέπει να αγγίξετε το
όνειρο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε επίσης να προφυλάξετε την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε εντάσεις και σε μια προσωπική σχέση.  Εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα που βρίσκει τη Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο για να χαρείτε με τους φίλους σας, να είστε πιο ενεργοί κοινωνικά και να περάσετε κάποιες πιο χαλαρές ώρες.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι αρκετά απαιτητική σε θέματα υποχρεώσεων στο σπίτι ή τη δουλειά ή πιθανώς να χρειάζεται λίγο από τον ελεύθερο σας χρόνο για να κλείσετε εκκρεμότητες. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε όχι τι καινούριο θα κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή βρίσκει τη Σελήνη στον Καρκίνο σε ένα ζώδιο πιο φιλικό προς το δικό σας και αυτό σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τη μέρα σας με περισσότερη άνεση. Ακόμη κι αν έχετε υποχρεώσεις μπορείτε να βρείτε κάποιες ώρες να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Τέλος, προσέξτε θέματα υγείας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή είναι σαφώς πιο ήπια με τη Σελήνη στον Καρκίνο να στρέφει την προσοχή σας σε πρακτικά
οικονομικά ζητήματα. Από την άλλη σας ωθεί να ασχοληθείτε με ό,τι σας δίνει περισσότερη ικανοποίηση
χωρίς να νιώθετε καμία υποχρέωση να ακολουθήσετε προγράμματα άλλων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει προσχωρήσει στον Καρκίνο όπου και θα παραμείνει απέναντι σας στον τομέα των
σχέσεων και ολόκληρη την Κυριακή δίνοντας στη μέρα πιο κοινωνική διάσταση. Αν επιθυμείτε να κάνετε μια
έξοδο, να δείτε φίλους και γενικώς να έρθετε σε επαφή με κόσμο εκμεταλλευτείτε τη σημερινή μέρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, θα ασχοληθείτε περισσότερο με εκκρεμότητες της δουλειάς, με το χώρο του σπιτιού αλλά και με τη φυσική σας κατάσταση. Μια βόλτα με φίλους θα βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο. Από την άλλη, μπορεί να
εκμεταλλευτείτε την Κυριακή για να κάνετε μια προεργασία για τις υποχρεώσεις της άλλης εβδομάδας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Κυριακή έχει πιο διασκεδαστικό χαρακτήρα με τη Σελήνη στον Καρκίνο να παραπέμπει σε εξόδους, μια
εκδρομή ή κάποιες ώρες ανεμελιάς με τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσοχή σε σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: