ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 16 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, η Σελήνη θα περνάει σε φάση κενής πορείας στον Υδροχόο. Αυτό σημαίνει ότι καλό είναι να μην πάρουμε σημαντικές αποφάσεις για νέα ξεκινήματα. Όταν προχωρήσει στους Ιχθύς όμως, όλα επιτρέποντα. Μετά το πρωί, λοιπόν, μπορείτε να κανονίσετε τα ραντεβού σας, τις σημαντικές συζητήσεις και τις επαφές σας μιας θα ευνοηθούν περισσότερο αν και τα πράγματα δεν είναι άσχημα και την Κυριακή.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα σας απασχολήσει περισσότερο η δουλειά και καθώς η Σελήνη περνά στους Ιχθύς, έχετε ανάγκη για λίγη απομόνωση. Μπορεί μάλιστα, να σας πιάνουν τάσεις φυγής κι αν έχετε χρόνο και το budget αξιοποιήσετε το Σαββατοκύριακο για να πάτε μια εκδρομή ή να συναντηθείτε με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινάει με άγχος, οπότε μην πάρετε πολύ σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε βιαστικές ενέργειες, ειδικά το πρωί. Τα πράγματα θα βελτιωθούν από το μεσημέρι και θα ευνοηθεί η συλλογική δουλειά και οι επαφές με φίλους και συνεργάτες. Ανοιχτείτε και μοιραστείτε τις σκέψεις, τις ιδέες σας αλλά και τις ευθύνες και οργανώστε καλύτερα το πρόγραμμα των επόμενων ημερών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, θα βγάλετε με ευκολία τις υποχρεώσεις σας χωρίς να πιέζετε τα πράγματα όμως. Η μέρα ευνοεί να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες της δουλειάς ή υποχρεώσεις στο σπίτι και να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Το βράδυ μπορείτε να βγείτε με φίλους ή έστω να μιλήσετε μαζί τους γι’ αυτά που σας απασχολούν.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το ξεκίνημα της μέρας θα απασχολήσει τα οικονομικά σας. Γι’ αυτό προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη λογαριασμούς, υποχρεώσεις προς το δημόσιο ή τις τράπεζες και γενικώς να ψάχνεστε περισσότερο με τις δοσοληψίες σας. Κάποια συνάντηση, μια μετακίνηση, ένα τηλεφώνημα μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση και θα σας χαλαρώσει από το άγχος της εβδομάδας.

ΛΕΩΝ

Στα ψυχολογικά αλλά και τα οικονομικά θέματα έρχεται να ρίξει «φως» η μέρα, και αυτή είναι η ευκαιρία σας να ασχοληθείτε και με τα δυο. Ταυτόχρονα το Σάββατο σχηματίζεται η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ερμή που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε την ανάγκη να διώξετε το άγχος από πάνω σας και να φύγετε διακοπές ή να πάτε έστω να πάτε για ένα μπάνιο.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα είναι ιδανική για να εστιάσετε σε πρακτικά θέματα. Να δείτε ζητήματα της δουλειάς ή και της φυσικής σας κατάστασης χωρίς όμως να επιχειρείτε σημαντικές αλλαγές. Προσοχή στις σημαντικές σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές. Το Σάββατο είναι μια μέρα που στοχεύει στον τομέα των στόχων, των συνεργατών αλλά και των φίλων. Μπορεί να σας ανοιχτεί ένας νέος ορίζοντας και από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να προκύψει μια θετική είδηση που αφορά στα επαγγελματικά, τις σπουδές ή ακόμη και κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, φροντίστε να μην χαλάσετε την ενέργειά σας σε μικρά ενοχλητικά πράγματα. Είναι καλύτερο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και με θέματα της υγείας, της διατροφής και των καθημερινών ρουτινών. Το Σάββατο έχετε σκέψεις σχετικά με την πορεία της καριέρας σας. Μπορεί να σκέφτεστε τις προοπτικές μιας αλλαγής. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε και να αποφασίσετε τώρα. Τις απογευματινές ώρες ενδεχομένως να υπάρχει μια θετική είδηση που αφορά τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς, σήμερα είναι μέρα δημιουργικότητας. Μπορείτε να εκφραστείτε ακόμη και με τα καλλιτεχνικά αν έχετε τέτοιο ταλέντο. Ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτό το φεγγάρι και μπορεί να σας δώσουν χαρά και αυτό να σας χαλαρώσει. Σήμερα, ανοίγουν και οι προοπτικές σας σε πολλά επίπεδα για το μέλλον τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό όσο και σε θέματα σπουδών.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης σας που σας γνωρίζουν καλά. Το Σάββατο υπάρχει μεγαλύτερη έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους. Παρ’ όλα αυτά, αν περιμένετε αποτελέσματα από τις επαφές σας ίσως είναι δύσκολο να τα έχετε άμεσα. Από την άλλη φαίνεται ότι μπορεί να σας απασχολούν οικονομικά θέματα μιας συνεργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το πρωί του Σαββάτου η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να σας οδηγήσει σε συναισθηματική υπερχείλιση ή σε τάσεις φυγής. Αν κάτι σας πιέζει δεν είναι απίθανο να θέλετε να τα πείτε να ξεσπάσετε. Αν τώρα δεν μπορεί εύκολα να συμβεί κάτι τέτοιο, γιατί ίσως διαταραχτούν ισορροπίες που δεν θέλετε. Η μέρα επίσης, ευνοεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών με μια νέα συνεργασία ή πιθανώς να κάνετε τώρα μια πολύ ενδιαφέρουσα γνωριμία και σε προσωπικό επίπεδο.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το που περάσει η Σελήνη στον τομέα των οικονομικών θα ασχοληθείτε διεξοδικά με έξοδα, έσοδα και γενικώς τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Μια επαφή με κάποιο άτομο που έχει να σας κάνει μια επαγγελματική ή οικονομική πρόταση μπορεί να έχει ενδιαφέρον. Και γενικά, η μέρα μπορεί να φέρει κάποιες θετικές ειδήσεις σε σχέση με τα επαγγελματικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το πρωί του Σαββάτου μην πιεστείτε και μην πιέσετε κιόλας άλλους γιατί δεν θα υπάρχει το προσδοκώμενο κέρδος. Το Σάββατο σχηματίζεται και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή στο φιλικό σας ζώδιο του Καρκίνου και έτσι μπορείτε πραγματικά να γοητεύσετε τους άλλους. Είναι μια εξαιρετική όψη για τις επαφές σας σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Αν, λοιπόν, έχετε να κάνετε μια κουβέντα απαιτητική καλύτερα να την προγραμματίσετε για σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ποιοι θα έχουν επιτυχία σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επανασυνδέσεις με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 16/07/2022;