ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 16 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα πραγματοποιείται η «ματωμένη» έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού τις πρωινές ώρες που μόνο η έναρξη της θα είναι ορατή από τη χώρα μας, αλλά την επιρροή της παρόλα αυτά θα τη νιώσουμε και ιδιαίτερα όσοι εκπροσωπούν τα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου.

Η Σελήνη έπειτα θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 12:28 το μεσημέρι μέχρι τις 14:50 που θα προχωρήσει στον Τοξότη κάνοντας μας πιο ευέλικτους και ανοιχτούς στην προοπτική αλλαγών. Στην πορεία θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό. Ίσως ανακαλύψουμε κάτι που μας ικανοποιεί και μας προσφέρει χαρά ενώ δεν αποκλείεται να λάβουμε μια ευχάριστη είδηση.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα αυτές τις μέρες αλλά σας δημιουργούν ενδεχομένως αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και μεγαλύτερο στρες. Στην πορεία της μέρας στον αντίποδα της έκλειψης και μόλις η Σελήνη προχωρήσει στον Τοξότη έχουμε και μια θετική όψη τριγώνου ανάμεσα στη Σελήνη και τον Δία που είναι βοηθητική ειδικά για τους γεννημένους στις αρχές του ζωδίου σε θέματα που σχετίζονται με ξένους, εξωτερικό, ταξίδια, τα επαγγελματικά ή σπουδαστικά τους πλάνα.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Για κάποιους μπορεί και μέσα στις δυο επόμενες εβδομάδες να υπάρχει μια σημαντική εξέλιξη σε μια στενή σας σχέση. Αν ας πούμε είχατε κάνει συζητήσεις για μια συνεργασία μπορεί να καταλήξετε τώρα. Στην πορεία της ημέρας η Σελήνη προχωρά στον Τοξότη μέσα στον τομέα των οικονομικών στο ωροσκόπιο σας και σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία. Ενδεχομένως οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους καθώς οι εκλείψεις είναι δείκτες αλλαγών δείχνουν μια επαναπροσέγγιση στον τρόπο που εργάζεστε, αλλά και στην καθημερινότητα και τις ρουτίνες που σας κρατούν υγιείς. Ίσως είναι η στιγμή να σταματήσετε τις δικαιολογίες και να αναλάβετε δράση για να έχετε μια καλύτερη φυσική κατάσταση ή να ψάξετε μια δουλειά πιο δημιουργική που θα σας δίνει και μεγαλύτερο οικονομικό όφελος.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να δεχτείτε κομπλιμέντα, φιλοφρονήσεις, ή ακόμη και μια πρόταση με οικονομικό ενδιαφέρον. Από το απόγευμα προτεραιότητα θα είναι περισσότερο η υγεία και τα θέματα της οργάνωσης της δουλειάς σας. Προσοχή σε λάθη, παραλείψεις και μπερδέματα όμως καθώς ο ανάδρομος Ερμής ενεργοποιείται από τη Σελήνη.

ΛΕΩΝ

Η έκλειψη στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού που λαμβάνει χώρα τις πρωινές ώρες σήμερα μολονότι επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο δημιουργεί ένα πιο νευρικό κλίμα για όλους. Άλλοι μπορεί να μετακομίσετε, άλλοι να προσθέσετε ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας, να κάνετε μια αγορά του δικού σας σπιτιού ή να φτιάξετε την δική σας οικογένεια. Όλα αυτά μακροπρόθεσμα.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν είναι απίθανο να έχετε κάποια νέα πρόταση για μια συνεργασία. Απλώς σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα καθώς πολλές φορές με τις εκλείψεις μπορεί να υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν βλέπουμε με την πρώτη και βγαίνουν στην πορεία. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε ταυτόχρονα ανάδρομο Ερμή. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τον χώρο των ΜΜΕ, του διαδικτύου, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να έχετε ιδιαίτερη κινητικότητα και εξελίξεις τις επόμενες εβδομάδες.

ΖΥΓΟΣ

Προστατέψτε φυσικά το πορτοφόλι σας από τις παρορμήσεις της στιγμής και ακόμη φροντίστε περισσότερο και την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να γίνετε αποδέκτες μιας θετικής πρότασης ή μιας ευγενικής χειρονομίας από το σύντροφο ή ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Από το απόγευμα κι έπειτα προσέξτε περισσότερο στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε παρατράγουδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σαφώς δεν είστε λάτρεις των αλλαγών και δεν θέλετε να βγαίνετε από τη ζώνη ασφαλείας σας όμως θα πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα αυτή και να την αγκαλιάσετε με θάρρος κι όχι φυσικά να περιμένετε να σας «έρθουν» οι αλλαγές αλλά να τις εγκαινιάσετε μόνες-οι σας. Η Σελήνη στην πορεία από το μεσημέρι κι έπειτα προχωρώντας στον Τοξότη μπορεί να φέρει μια ευχάριστη είδηση για κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό θέμα αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας στη συνέχεια και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει για τις γεννημένες-ους στο πρώτο δεκαήμερο μια ξαφνική πρόταση ή κάποιο δώρο. Από το απόγευμα κι έπειτα ας είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις σχέσεις σας όμως γιατί η αντίθεση Σελήνης – ανάδρομου Ερμή μπορεί να δημιουργήσει προσωρινά ένα αλαλούμ. Προσοχή και στην οδήγηση αλλά και το μεταφορικό σας μέσο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή έκλειψη Σελήνης μπορεί να φέρει αλλαγές τόσο στις φιλίες και τις συνεργασίες σας όσο και στον κοινωνικό σας κύκλο αλλά και τους στόχους σας μακροπρόθεσμα. Αυτό δε σημαίνει ότι η επιρροή θα είναι αρνητική αλλά ό,τι θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και πιθανώς να τελειώσετε και κάποιες σχέσεις ανώφελες. Στην πορεία η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη και θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό. Η όψη αυτή για τους γεννημένους αρχές του ζωδίου μπορεί να φέρει μια θετική είδηση που αφορά στο σπίτι ή την οικογένεια.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι η πρώτη έκλειψη στον Σκορπιό που θα επηρεάσει τον άξονα καριέρας – οικογένειας φέρνοντας αλλαγές. θα ακολουθήσουν αρκετές ακόμη που θα επηρεάσουν όλα τα δεκαήμερα μέχρι τον Οκτώβριο του 2023. Στην πορεία η Σελήνη θα περάσει στον φιλικό σας Τοξότη σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Δία και είναι πιθανόν να φέρει μια ευχάριστη και ξαφνική είδηση για τους γεννημένους αρχές του ζωδίου από ένα φιλικό τους πρόσωπο ή ένα συνεργάτη.

ΙΧΘΥΕΣ

Σαφώς θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας και να προσπαθείτε να έχετε πιο χαμηλούς τόνους παντού. Αργά το μεσημέρι η Σελήνη θα προχωρήσει στον Τοξότη σχηματίζοντας ένα ευχάριστο τρίγωνο με τον Δία. Η όψη αυτή ίσως φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε κάτι οικονομικό, μια καλή είδηση για μια επαγγελματική δραστηριότητα ή κάποιες ευχάριστες επαφές με άτομα της δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ανάδρομος Ερμής σε Διδύμους και Ταύρο από τις 11/05/2022: Τι θα πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Μαΐου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/05/2022 – 22/05/2022