ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 16 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, η Πανσέληνος του Απριλίου  είναι στον άξονα του Κριού – Ζυγού. Αυτή η Πανσέληνος μπορεί να αναδείξει προβλήματα, παράπονα, δυσκολίες που κρύβαμε στον τομέα των σχέσεων, οπότε ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί. Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου. Η Πανσέληνος αυτή μεγεθύνει τις ανασφάλειες αλλά και το θυμό μας για ό,τι δεν μπορούμε να διαχειριστούμε. Από την άλλη, είναι μια καλή ευκαιρία να τα θεραπεύσουμε όλα αυτά. 

ΚΡΙΟΣ

Σχέσεις, γάμος, συνεργασίες είναι ο τομέας επηρεάζονται σήμερα λόγω Πανσελήνου. Για κάποιους μπορεί να υπάρξει ένταση στην προσωπική τους ζωή. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια δύσκολη κατάσταση στη δουλειά και μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αποφύγετε να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων ή να πάρετε αποφάσεις κάτω από την επιρροή όταν δεν νιώθετε καλά. Μην επηρεάζεστε και παραμείνετε ψύχραιμοι, κρατώντας τα όριά σας. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα είναι η μέρα, για να ασχοληθείτε με τα ζητήματα δουλειάς και υγείας και να διορθώσετε την συμπεριφορά σας και τις κακές συνήθειες. Ίσως να ξεκινήσετε και να κάνετε την φυσική σας κατάσταση προτεραιότητα. Καλό είναι να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με συναδέλφους. Αν υπάρχει «κλίμα» έντασης αυτές τις μέρες, χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι, θέστε τα όρια σας! 

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, η Πανσέληνος στον Ζυγό, ενεργοποιεί τον Πλούτωνα και δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έχετε πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Γι’ αυτό δουλεύετε τόσο σκληρά εξάλλου. Μην ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε, διαφορετικά ίσως να πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σημερινή Πανσέληνος ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας – οικογένειας. Αυτό θα ζορίσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Προετοιμαστείτε για καθυστερήσεις και για ανατροπές και να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι. Δώστε προσοχή στην υγεία και τις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο φόβος δεν σας βοηθάνε. Δεν γίνεται να έχετε απόλυτο έλεγχο σε όλα. Προσοχή επίσης, σε σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Σήμερα, το ενδιαφέρον σας σε εστιάζει στις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη σε ότι σχετίζεται με την επικοινωνία. Οι μέρες αυτές θέλουν προσοχή και ηρεμία. Προσοχή επίσης, σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Αποφύγετε ακόμη και τις αγορές ειδικά τεχνολογικού εξοπλισμού ή αυτοκινήτου. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι θα έχουν ένα πιο ευαίσθητο νευρικό σύστημα αυτές τις μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Πανσέληνο, έρχονται θέματα οικονομικά στην επιφάνεια. Μη σας πιάνουν οι ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας όμως. Να θυμάστε ότι αυτές είναι περίεργες μέρες. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές και αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα του στενού σας κύκλου. Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, η Πανσέληνος επηρεάζει την διάθεση σας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από την μια σας κινητοποιεί και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας. Από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ίσως και επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. Αυτό στο τέλος του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική σύγχυση. Μπορεί να νιώσετε ανασφάλεια με την εμφάνιση ή την προσωπικότητα σας. Αποφύγετε όμως τους ανθρώπους που σας ασκούν κριτική και προσέξετε λίγο παραπάνω την υγεία σας. Αυτή η πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας, αρκεί να έχετε περισσότερη πίστη στον εαυτό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, η επιρροή της Πανσελήνου σας επιβαρύνει σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Υπάρχει έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Αν και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι θα αλλάξετε γνώμη, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να ευκολύνουν την δουλειά σας. Προστατέψετε την υγεία και την φυσική σας κατάσταση αναλαμβάνοντας ένα πιο ενεργό ρόλο στην διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, η Πανσέληνος επηρεάζει την προσωπική σας ζωή. Μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα ή να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα όμως, είναι να «ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν. Μην ασχολείστε με αγνώστους και προσπαθήστε να φτιάξετε μια λίστα με αληθινούς φίλους. Ακόμη αυτό το φεγγάρι ρίχνει το φως του στους στόχους σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας πάει μπροστά και δεν σας επιτρέπει να αγγίξετε το όνειρο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα, η Πανσέληνος επικεντρώνεται στον άξονα καριέρας – οικογένειας. Μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό όμως, κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας. Αν σας πιάνουν ανασφάλειες για το μέλλον της καριέρας σας, προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να σκεφτείτε καλύτερα τις προοπτικές σας. Οι ανασφάλειες αυτές όμως, είναι μόνο δικές σας οπότε μην βασανίζετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε να προφυλάξετε σήμερα την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε εντάσεις και σε μια προσωπική σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, η μέρα επικεντρώνεται σε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά θέματα και επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό της ζωής σας, των όσων έχετε καταφέρει ή δεν έχετε καταφέρει και ή να ψάξετε να βρείτε τι θα αλλάξετε σε αυτή, ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον. Δεν είμαι όμως, σήμερα η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε όχι τι καινούριο θα κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Το φεγγάρι σήμερα δεν είναι ελαφρύ και ρίχνει «φως» σε επενδύσεις, κοινά χρήματα με το σύντροφο σας, ακίνητη περιουσία μέχρι στα πιο βαθιά συναισθήματα σας. Δώστε προσοχή, λοιπόν, σε όλα αυτά και προστατέψετε τα όρια σας σε συναισθηματικό και οικονομικό επίπεδο.  Ακόμη δείτε πως μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με το σύντροφο σας. Αν δεν είναι δεκτικός βρείτε κάποιον που θα σας ξεμπλοκάρει. Προσέξτε ακόμη θέματα υγείας. Μην «κάνετε το γιατρό» βρείτε τον θεραπευτή που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη υγεία.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις