ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/03

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 16 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη προχωρά στην Παρθένο κι εκεί θα ολοκληρωθεί μεθαύριο η Πανσέληνος του Μαρτίου. Σιγά σιγά μπαίνουμε σε κλίμα φορτισμένο. Από το απόγευμα ίσως επικρατεί μία σύγχυση και πούμε πράγματα που ίσως δεν εννοούμε ή να νιώθουμε ένα κλίμα ασυμφωνίας γύρω μας που ίσως πηγάζει κι από εμάς τους ίδιους.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, τα μεταβλητά ζώδια δηλαδή μέχρι την Παρασκευή θα έχουν μία πιο απαιτητική καθημερινότητα. Προσπαθήστε μείνετε συγκεντρωμένοι, να θέσετε τις προτεραιότητές σας και να αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις σας.

ΚΡΙΟΣ

Παγίδες στον χώρο εργασίας στήνει η Σελήνη στην Παρθένο από τις απογευματινές ώρες και μετά. Μπορεί να βρεθούν μπροστά σας πολλές επιλογές αλλά δεν σημαίνει ότι είναι κι όλες σωστές, κάποιες ίσως σας φέρουν σε λάθος αποφάσεις. Χρησιμοποιήστε τη λογική για οποιαδήποτε απόφαση και προσέξτε την επικοινωνία σας με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται στην προσωπική σας ζωή σε όσα σας ευχαριστούν στη δημιουργία στις φιλίες σας και στα θέματα των παιδιών. Από το απόγευμα δημιουργείται μία αοριστία στην ημέρα κι είναι δύσκολο να πάρετε απαντήσεις σε όσα σας απασχολούν. Προσοχή σήμερα και στην τάση που υπάρχει να εξαπατηθείτε.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στην Παρθένο από το απόγευμα φλερτάρει με την αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Ερμή και παίζει με το μυαλό και τα συναισθήματά σας. Προσέξτε τι λέτε και πώς αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις γύρω σας. Ίσως επίσης νιώσετε ανασφάλειες από το παρελθόν να έρχονται στο προσκήνιο. Από την Παρασκευή έρχονται καλύτερες μέρες.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα της δουλειάς και η επικοινωνία φωτίζονται από τη Σελήνη στην Παρθένο. Από το απόγευμα και μετά επικρατεί ένταση και πίεση ανάμεσα σε εσάς και τους συνεργάτες σας, ενώ μπορεί να γίνουν πιο έντονοι και οι ρυθμοί της ημέρας σας κι ίσως επικρατήσει αοριστία σε θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις ή τα σχέδιά σας για το μέλλον.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Η κόντρα της Σελήνης με τον Ερμή ίσως σας δυσκολέψει πιο πολύ τις απογευματινές ώρες και το βράδυ στους τομείς που αφορούν τα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε εύκολα να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας σε αυτούς τους τομείς αφού η κατάσταση μοιάζει μονίμως ρευστή. Προσοχή σε μεγάλα έξοδα που μπορεί να τα βασίζετε σε προσδοκίες και όχι σε ρεαλιστικά δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Από το απόγευμα και μετά φλερτάρει με την αντίθεση με τον Ερμή κι αυτό σας κάνει να δείτε τα τρωτά σημεία σας. Δείξτε προσοχή στα θέματα υγείας. Παραμείνετε προσγειωμένοι στις απαιτήσεις της δουλειάς και της καθημερινότητας σας και προσέξτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας και το σπίτι σαν ακίνητο.

ΖΥΓΟΣ

Εσωτερική ένταση για δικά σας θέματα έχετε σήμερα κι ίσως ξεσπάτε ακόμα κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη η λογική σας μπορεί να σας λέει το ένα και η καρδιά σας το αντίθετο, κάνοντας δύσκολες τις αποφάσεις. Ίσως αυτό το διάστημα να δημιουργηθεί παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή ή ένα μυστικό που να αφορά σημαντικά πρόσωπα στη ζωή σας να βγει στην επιφάνεια αυτές τις ημέρες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από τις απογευματινές ώρες και μετά μπορεί να νιώσετε μία αστάθεια να επικρατεί. Σημαντικό ρόλο θα παίξει ένα φιλικό σας πρόσωπο στην ημέρα σας, καθώς μπορεί να σας πει κάτι που θα σας βάλει σε σκέψεις ή ένας συνεργάτης σας μπορεί να έχει παράξενη συμπεριφορά που να οδηγήσει σε μία έντονη συνομιλία. Η ενόχληση θα είναι μικρή πάντως και δεν θα σας χαλάσει μία πραγματικά δημιουργική κι εύχαριστη μέρα όπως η σημερινή.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη από το απόγευμα φλερτάρει με την αντίθεση με τον Ερμή στους Ιχθύες κι επηρεάζει θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης και οικογενειακά ζητήματα για εσάς. Ίσως υπάρχει μία τάση άγχους σε σχέση με τους επαγγελματικούς στόχους σας ή μπορεί να έχετε διαφορετικές απόψεις με ένα συνεργάτη σας αλλά τα πράγματα δεν θα παραμείνουν έτσι για πολύ. Ίσως προκύψουν ευτράπελα στην επικοινωνία σας, ειδικά τις απογευματινές ώρες. Δείξτε υπομονή και ψυχραιμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο που έρχεται σε κόντρα με τον Ερμή από το απόγευμα, παίζει με το μυαλό σας και με τα σενάρια που μπορείτε να κάνετε. Πριν γίνετε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας προσπαθήστε να κάνετε έναν καλύτερο έλεγχο της πραγματικότητας. Η ασάφεια και η σύγχυση επικρατούν για ένα μελλοντικό επαγγελματικό project ή στα θέματα που αφορούν στις σπουδές σας. Δείξτε υπομονή για λίγες ημέρες και τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πρακτικά θέματα των οικονομικών σας έρχονται στο προσκήνιο και γίνονται προτεραιότητα μέχρι την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η Πανσέληνος. Οι σχέσεις σας επηρεάζονται και πρέπει να προσέξετε να μην πιστεύετε εύκολα ό,τι ακούτε. Προστατέψτε τα μυστικά σας και εμπιστευθείτε περισσότερο το ένστικτο και τη διαίσθηση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Στην Παρθένο βρίσκεται η Σελήνη που επηρεάζει από εκεί τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας, ενώ η αντίθεσή της με τον Ερμή από το απόγευμα φέρνει δυσκολίες στην επικοινωνία και τη συνεργασία. Ίσως μία σχέση επαγγελματικής φύσης να σας ταλαιπωρεί και να πρέπει να πάρετε αποφάσεις, αν και η σημερινή ημέρα δεν είναι η πιο κατάλληλη για οριστικές αποφάσεις και δεσμεύσεις.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Άρης στον Υδροχόο 06/03/2022 – 15/04/2022: Πώς και πότε θα επηρεάσει τα δεκαήμερα των 12 ζωδίων

Μάρτιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ραγδαίες εξελίξεις;

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 14/03/2022 – 20/03/2022