ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 16/02

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η πιο σημαντική όψη της Τσικνοπέμπτης είναι η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο που σε συνδυασμό με την Κρόνια Σελήνη στον Αιγόκερω δείχνει ακριβώς την αντίθετη διάθεση από αυτή που θα περιμέναμε να έχουμε. Φαίνεται ότι η πλανητική γεωμετρία δεν εναρμονίζεται με τα δικά μας σχέδια.

Όταν αναφερόμαστε στον Κρόνο μιλάμε πάντα για όρια, πειθαρχία, περιορισμούς ακόμη και στη διατροφή μας και ελλείψεις και σήμερα, μπορεί να εντείνονται ή να τα μεγεθύνουμε μέσα μας εμείς οι ίδιοι. Η όψη Ήλιου – Κρόνου έρχεται για να μας κάνει να συνειδητοποιήσουμε αν βάζουμε τα σωστά και υγιή όρια, αν διαχειριζόμαστε τα κύρια θέματα της ζωής μας με τη σωστή φροντίδα.

ΚΡΙΟΣ

Ενδεχομένως η αιτία της πεσμένης διάθεσης σας να είναι οι φίλοι ή οι συνεργάτες σας και τα δικά τους προβλήματα. Από την άλλη, μπορεί κάποια επαγγελματικά και οικονομικά θέματα να σας έχουν εξαντλήσει κι αυτό να είναι η αιτία της αστάθειας της διάθεσης σας σήμερα. Από την άλλη είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιος στόχος σας αυτή τη στιγμή εμποδίζεται από κάποια συνθήκη. Ευτυχώς όλο αυτό θα είναι παροδικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη είναι φιλική προς το ζώδιο σας αλλά μπορεί να παρασυρθείτε στη διάρκεια της μέρας με τηλεφωνήματα από φίλους, από το σύντροφο σας ή κανονίσματα για εξόδους αλλά δεν πρέπει να ενδώσετε αν δεν θέλετε να τρέχετε και να μην φτάνετε. Τις βραδινές ώρες που θα έχετε ολοκληρώσει με τις υποχρεώσεις σας φτιάξτε το πρόγραμμα σας όπως θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τσικνοπέμπτη είναι μέρα με υποχρεώσεις και ευθύνες. Ένας παράγοντας πίεσης μπορεί να είναι οι συνθήκες της μέρας, είτε ένα πολύ δογματικό άτομο που μπορεί να δουλεύετε μαζί του και που προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο και τις δικές του απόψεις. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε κάποιους οικονομικούς περιορισμούς κι αυτό αντί να σας συνετίζει να σας σπρώχνει στην αντίθετη κατεύθυνση και να θέλετε να κάνετε αγορές επειδή πχ βρήκατε κάτι που θεωρείτε ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νιώθετε πολύ πιεσμένοι σε θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή θέματα παιδιών αν είστε γονείς. Από την άλλη μπορεί να είναι ένας οικονομικός λόγος που σας κάνει να ζορίζεστε και να χάνετε την καλή σας διάθεση. Προσπαθήστε τουλάχιστον να είστε κάπως ψύχραιμοι και μη μεγεθύνετε τα πράγματα στο μυαλό σας και τα παρουσιάζετε υπερβολικά προς τα έξω.

ΛΕΩΝ

Ίσως νιώθετε κάποιου είδους απομάκρυνση ή απόσταση πχ με το σύντροφο σας αλλά κι εσείς χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να μην δείχνετε τον ανάλογο ενθουσιασμό. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και με ένα πρόσωπο από την οικογένεια ή την δουλειά που νιώθετε σαν να έχουν ψυχρανθεί κάπως οι σχέσεις σας. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, γίνετε λίγο πιο εκδηλωτικοί στο συναίσθημα σας και όλα θα πάνε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περιοριστική όψη Ήλιου – Κρόνου μπορεί να σας κάνει να παθαίνετε εμμονές τελειότητας σήμερα είτε με τα θέματα της δουλειάς, είτε με τους συνεργάτες σας είτε ακόμη και με θέματα που αφορούν στην φυσική σας κατάσταση. Αυτό όμως μόνο να σας καταπιέσει τελικά θα καταφέρετε γιατί ως γνωστό η τελειότητα είναι μια αυταπάτη.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Ο Κρόνος αγαπητοί μου Ζυγοί πάντα περιορίζει ό,τι αγγίζει και σε σας αυτό το κάτι μπορεί να είναι οτιδήποτε αφορά τα προσωπικά σας σχέδια, τις πολύ στενές σας σχέσεις ή την οικογένεια. Κάτι φαίνεται να λειτουργεί περιοριστικά σε αυτή τη φάση στη ζωή σας που δεν σας αφήνει να αισιοδοξείτε πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεν έχετε λίγα στο κεφάλι σας τον τελευταίο καιρό είναι αλήθεια αγαπητοί μου Σκορπιοί, κι αυτή η έξτρα πίεση που μπορεί να νιώθετε σήμερα μπορεί να σας βγάλει εκτός «ισορροπίας». Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και προσέξτε ιδιαίτερα αυτά που λέτε και πως τα λέτε σήμερα είτε στους ανθρώπους που συμβιώνετε είτε στους συνεργάτες σας στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Κάποιες φορές η ειλικρίνεια και το να μοιραστείτε ένα αληθινό συναίσθημα ακόμη κι αν είναι δυσάρεστο μπορεί να σας φέρει πιο κοντά στους ανθρώπους και να βρείτε μεγαλύτερη στήριξη όμως, οπότε μην νιώθετε περίεργα για μια τέτοια αντίδραση. Στην πορεία μπορεί να υπάρχουν κάποιες εκπλήξεις ή μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδια σας. Προσέξτε σήμερα λίγο περισσότερο και στις οικονομικές σας δοσοληψίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκτός των οικονομικών που φαίνεται ότι μπορεί να σας πιέζουν αυτές τις μέρες, ενδεχομένως και τα θέματα των επαγγελματικών ή μιας συνεργασίας να σας βαραίνουν πιο πολύ. Γενικά επειδή δεν είναι μια εύκολη και ανάλαφρη μέρα προσπαθήστε από την πλευρά σας να αξιοποιήσετε το αιώνιο προτέρημα σας αυτό της υπομονής για να κερδίσετε με αυτό τον τρόπο την προσοχή αλλά και την βοήθεια των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σας, σάς κάνει να θέλετε να τα δώσετε όλα και να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες και τα σχέδια σας. Ο Κρόνος όμως δείχνει προβλήματα ή εμπόδια για να υλοποιήσετε άμεσα τους στόχους σας. Είτε οι συνθήκες είτε οι νόμοι είτε οι περιορισμοί, κάτι από όλα όσα συμβαίνουν αυτή την περίοδο δεν σας επιτρέπουν να έχετε ελεύθερη και απρόσκοπτη δράση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι «περίεργες» μέρες της εβδομάδας συνεχίζονται και σήμερα με την απαιτητική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ο Ήλιος είναι το κέντρο μας, η δίψα μας για ζωή, ενώ αυτή τη στιγμή διελαύνει στον τομέα υγείας, ψυχολογίας στο δικό σας ωροσκόπιο. Όταν δέχεται όψη από τον πλανήτη των περιορισμών και των ελλείψεων τότε η αίσθηση είναι ότι κάτι λείπει από τη ζωή μας.