ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 13-19/5/24

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 13-19/5/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα αυτή κυριαρχείται από την έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ταύρου. Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 13/05 που κάνει τις μέρες που την περιβάλλουν αρκετά ρευστές. Την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Πρόκειται για μια θετική όψη για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 15/05 ο Ερμής, προχωρά στον Ταύρο και είναι η κατάλληλη στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητα μας.

Στις 18/05 έχουμε μια από τις πιο τυχερές όψεις στην αστρολογία. Τη σύνοδο Ήλιου-Δία στον Ταύρο. Αυτή η όψη μπορεί να βοηθήσει να ανοίξουμε τους ορίζοντες μας, να σημειώσουμε πρόοδο, να έχουμε μια ευχάριστη εξέλιξη στην προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό φέρνοντας κραδασμούς σε σχέσεις φθαρμένες, αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν κι αυτή την εβδομάδα. Καθώς Ήλιος και Ουρανός ενώνουν τις δυνάμεις τους στον Ταύρο στις 13/05, απαιτούν να έχετε πλήρη εικόνα των οικονομικών σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο κάνοντας ιδιαίτερα το βράδυ της Δευτέρας και την Τρίτη, θετικές μέρες για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις. Ο Ερμής στις 15/05 προχωρά στον Ταύρο, ενεργοποιώντας μέχρι τις 03/06 περεταίρω τον τομέα των οικονομικών. Στις 18/05 έχουμε την πιο τυχερή όψη του μήνα με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Δία στον Ταύρο στον τομέα των οικονομικών σας, που μπορεί να φέρει μια επιτυχία με οικονομικό όφελος. Η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στο ίδιο ζώδιο την ίδια μέρα επίσης μιλά για «ξαφνικά» χρήματα ή κεραυνοβόλους έρωτες.

Ταύρος

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο σας είναι η κυρίαρχη επιρροή στο ξεκίνημα της εβδομάδας που μπορεί να φέρει κάποιες απρόοπτες εξελίξεις στις 13/05. Ο Ουρανός σας ζητά να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να αποκτήσετε νέες συνήθειες. Την ίδια μέρα ο κυβερνήτης πλανήτης σας, η Αφροδίτη, θα σχηματίσει θετική όψη με τον Κρόνο. Αυτή η όψη έχει θετική επιρροή στη ζωή σας προσωπικά, αλλά και σε θέματα επαγγελματικά. Την Τετάρτη προχωρά στο ζώδιό σας ο Ερμής, δημιουργώντας συνθήκες «φρενίτιδας» στην καθημερινότητα σας για το επόμενο χρονικό διάστημα μέχρι τις 03/06. Η σύνοδος Ήλιου-Δία, η πιο τυχερή όψη στην αστρολογία, στο ζώδιο σας στις 18/05 ανοίγει περαιτέρω τους ορίζοντες σας. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς οπότε μη διστάσετε να βάλετε μπροστά και την πιο τρελή σας ιδέα.

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στις 13/05 στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, βοηθώντας να αποκτήσετε μια διαφορετική αντίληψη της καθημερινότητας της δουλειάς σας και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου μπορεί να είναι ευνοϊκό αν θέλετε να κάνετε κάποιες μυστικές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, αλλά θέλει προσοχή να μη διαρρεύσετε μυστικά που δεν πρέπει. Στις 15/05 έχουμε την είσοδο του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ταύρο. Είναι η στιγμή που πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους στην καθημερινότητα σας. Η πιο σημαντική και τυχερή όψη ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία στις 18/05, αποτελεί την καλύτερη αφορμή για να θέσετε τους υψηλούς σας στόχους επαγγελματικούς, αλλά και στόχους υγείας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Το μυστικό της επιτυχίας αυτή την εβδομάδα είναι οι «συνέργειες», καθώς ο Ήλιος από τον Ταύρο συναντά στις 13/05 τον Ουρανό σε όψη συνόδου. Νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, ενώ μέχρι το τέλος της διέλευσης μπορεί να έχει μεταβληθεί κι ο φιλικός σας κύκλος. Ο Ερμής περνά στον Ταύρο την Τετάρτη 15/05 διευκολύνοντας την επικοινωνία αλλά και τις πρακτικές προσεγγίσεις στα πράγματα. Η σύνοδος Ήλιου-Δία, η πιο τυχερή όψη της εβδομάδας, στον Ταύρο μπορεί να σας αποζημιώσει φέρνοντας μια θετική εξέλιξη είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στα θέματα της εξέλιξης της καριέρας σας.

Λέων

Κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή συναντά σε σύνοδο τον κυβερνήτη σας Ήλιο στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που θα συμβεί κι αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 13/05. Η όψη αυτή μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές σε επαγγελματικό επίπεδο ή απρόοπτες εξελίξεις στη καριέρα σας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο μισό του τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου σας. Το εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου την ίδια μέρα βοηθά να επιτύχετε μια επαγγελματική διαπραγμάτευση. Στις 15/05 ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο και στρέφει την προσοχή σας στο παρακάτω της ζωής σας. Στις 18/05 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία, μπορεί να φέρει μια νέα πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας. Την ίδια μέρα η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού, μπορεί να δείξει ουρανοκατέβατες εξελίξεις στα θέματα καριέρας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με την ετήσια σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου στις 13/05. Το μυαλό σας αδημονεί για μια νέα περιπέτεια, ένα καινούριο ορίζοντα που δεν μπορεί να ανέχεται υποδείξεις άλλων. Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι με μακροπρόθεσμο ορίζοντα ή να τελειώσετε κάτι που βλέπετε ότι μπορεί να μην έχει μέλλον. Στις 15/05 ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Ταύρο ευνοώντας την επικοινωνία, τις δοσοληψίες, τα ταξίδια. Στις 18/05 η σύνοδος του Ήλιου με τον Δία, η πιο τυχερή όψη στην αστρολογία, ευνοεί σπουδές, δημοσιεύσεις, οτιδήποτε σχετίζεται με ΜΜΕ, ενώ μπορεί να προκύψει και μια ευκαιρία για ένα εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό ταξίδι έστω και για αργότερα. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός 

Η έμφαση στο ζώδιο του Ταύρου συνεχίζεται κι αυτή την εβδομάδα του Μαΐου φτάνοντας σε ένα κρεσέντο. Το ζώδιο του Ταύρου για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο συμβολίζει θέματα ταμπού, αλλά και πιο πεζά. Πιθανώς να έχετε και ανάγκη να είστε λίγο πιο μοναχικοί αυτή την περίοδο για να σκεφτείτε σε βάθος και να αξιολογήσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Την Τετάρτη ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 03/06.  Από δω και κάτω ίσως πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Από την άλλη είναι μια περίοδος που θα εστιάσετε πολύ και στην ερωτική σας ζωή. Στις 18/05 ο Ήλιος συναντά τον Δία στον Ταύρο στην πιο τυχερή συνάντηση του μήνα. Αν ψάχνατε για δουλειά ή για μια καλή συνεργασία η 18η Μαΐου είναι μια εξαιρετική μέρα. 

Σκορπιός

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στις 13/05 μπορεί να φέρει ουρανοκατέβατες αλλαγές και εκπλήξεις. Πιθανώς μια νέα επαγγελματική πρόταση ή μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο. Η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα μπορεί να σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία. Την Τετάρτη ο Ερμής θα περάσει στον Ταύρο, δηλαδή μέσα στον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών στη ζωή σας. Με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας μπορεί να δημιουργήσετε συνθήκες για μια καινούρια σχέση ή συνεργασία. Στις 18/05 η σύνοδος Ήλιου-Δία στον Ταύρο, η πιο τυχερή όψη στον κόσμο της αστρολογίας, στον τομέα σχέσεων-συνεργασιών μπορεί να φέρει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο για μια νέα συνεργασία ή μπορεί να συνδέεται και με μια γνωριμία σε προσωπικό επίπεδο που σας ενδιαφέρει.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Ο 6ος οίκος που ενεργοποιείται στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας έχει να κάνει με τα θέματα της δουλειάς και της υγείας. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον ίδιο τομέα στις 13/05 σας προτρέπει να κάνετε μικρές αλλαγές στη διατροφή, αλλά και στην καθημερινότητα της δουλειάς σας. Την ίδια μέρα έχουμε το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο μέσα στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο μέσα στον τομέα της φυσικής κατάστασης και υγείας αλλά και της καθημερινότητας της δουλειάς σας. Μέχρι τις 03/06 το σύμπαν σας καλεί να βάλετε τις ανάγκες του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος σας πρώτες και να τις τιμήσετε δεόντως. Στις 18/05 έρχεται η τυχερή όψη συνόδου ανάμεσα στον Ήλιο και τον κυβερνήτη σας Δία και μπορείτε να επωφεληθείτε τόσο σε θέματα δουλειάς όσο και φυσικής κατάστασης.

Αιγόκερως

Ο παράγοντας δημιουργικότητα ενισχύεται αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Ουρανό στις 13/05 στον Ταύρο, μέσα στον τομέα του έρωτα, αλλά και της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας. Είναι καλές μέρες να συζητήσετε τις ιδέες σας στη δουλειά, στο σπίτι ή και με τον σύντροφο σας. Την ίδια μέρα το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σας παρέχει το κατάλληλο υπόβαθρο για να βελτιώσετε σχέσεις με συνεργάτες και φίλους. Την Τετάρτη 15/05 ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο. Από αυτή τη θέση πρακτικά μέχρι τις 03/06 σας δίνει το πάνω χέρι σε πολλές δραστηριότητες και δημιουργεί καλύτερες συνθήκες παντού. Η σύνοδος Ήλιου-Δία στις 18/05 είναι η πιο τυχερή όψη του Μαΐου που μπορεί να φέρει μια ευχάριστη τροπή στην προσωπική σας ζωή ή στις δημιουργικές σας διεξόδους. 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Η έμφαση στο ζώδιο του Ταύρου που κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα αναφέρεται σε ένα πολύ προσωπικό, ευαίσθητο κομμάτι του ωροσκοπίου σας, που αφορά τα δικά σας προσωπικά θέματα, την οικογένεια και το σπίτι και δημιουργεί κάποιες αρρυθμίες. Στον ίδιο τομέα βλέπετε λαμβάνει χώρα και η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο στις 13/05. Την ίδια μέρα η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις να κάνετε αλλαγές στο χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς. Στις 15/5 έρχεται η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο σε ένα κομμάτι πιο κλειστό και προσωπικό στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο τον 4ο οίκο. Έτσι θα συστηματοποιήσετε τις ενέργειες σας σε θέματα οικογένειας. Το Σάββατο 18/05 σχηματίζεται η πιο τυχερή όψη του μήνα ανάμεσα στον Ήλιο και τον Δία κι αυτό αν μη τι άλλο έρχεται για να γιατρέψει πληγές. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό την ίδια μέρα, μπορεί να δείξει μια απρόβλεπτη εξέλιξη σε θέματα σπιτιού ή οικογένειας ή και μια ρήξη.

Ιχθύες

Στις 13/05 σχηματίζεται η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Φαίνεται λοιπόν ότι τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν δεόντως και ίσως εντατικοποιηθούν και οι κινήσεις και οι δράσεις σας προκειμένου να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Στις 15/05 ο Ερμής προχωρά στον Ταύρο. Ξεκινά μια πιο εξωστρεφής περίοδος, αλλά παράλληλα και μια περίοδος με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, με πολλές επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις. Η πιο τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στον Ταύρο,στις 18/05, σας ανοίγει έναν ορίζοντα ιδιαίτερα τυχερό σε θέματα σπουδών, ταξιδιών, συμφωνιών και διαφήμισης. Με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες και τη δουλειά σας.