ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/4

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Πιθανώς σήμερα να νιώθουμε μια διάσταση ανάμεσα στο να φροντίσουμε τις δικές μας ανάγκες και να είμαστε πιο χαλαροί ή να ασχοληθούμε με τους άλλους στη ζωή μας. Ας προσπαθήσουμε να βρούμε τη χρυσή τομή για να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Σε κάθε περίπτωση η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου είναι πιο ευέλικτη και μας βοηθά να προσαρμοζόμαστε σε ό,τι προκύπτει στο πρόγραμμα μας.

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα στρέφει την προσοχή σας στο χώρο του σπιτιού αλλά και στην οικογένεια. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις αυτή την περίοδο που είναι ανάδρομος ο Ερμής στο ζώδιο σας. Οι απογευματινές ώρες θα είναι πιο εποικοδομητικές με τις ωραίες όψεις της Σελήνης σε επαγγελματικά και οικονομικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη από τον Καρκίνο, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία και γενικώς να βρίσκεστε σε μια νοητική εγρήγορση. Tις πρωινές ώρες ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή να προσαρμοστείτε σε επιβαλλόμενες αλλαγές. Μην αντιδράτε σπασμωδικά. Πολύ πιο άνετες οι απογευματινές ώρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα. Σήμερα προσπαθήστε να επιλύσετε πρακτικές εκκρεμότητες. Tο τετράγωνο της Σελήνης προς τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή, δημιουργεί σύγχυση και ασυνεννοησία. Μολονότι είναι μια κουραστική μέρα μπορεί ταυτόχρονα να είναι και πολύ παραγωγική. Πιο θετικό το απόγευμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμη μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις και γενικώς να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες. Βέβαια ένα σχετικό άγχος θα υπάρχει και τη σημερινή μέρα αλλά το απόγευμα μπορεί να βρείτε κάποιες λύσεις.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Καρκίνο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι ή ανόρεχτοι. Από την άλλη το τετράγωνο της Σελήνης με τον ανάδρομο Ερμή στον τομέα της επικοινωνίας μπορεί να δείξει ότι δεν είναι εύκολο να συντονιστείτε με τους συνεργάτες. Προσπαθήστε μέσα σε όλα να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στον φιλικό σας Καρκίνο και είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας βοηθώντας σας να επιτύχετε στους στόχους σας, με λίγη στήριξη από φίλους και συνεργάτες. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία. Προσέξτε κουτσομπολιά και φήμες, ειδικά όταν μεταφέρονται σε σας από άτομα εμπιστοσύνης. Βάλτε προτεραιότητες στη μέρα σας για να μην υπάρχει χαώδης κατάσταση στο μυαλό σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται και σήμερα στον Καρκίνο και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα ο τομέας των επαγγελματικών με μια σχετική αγωνία. Το απόγευμα μπορεί να φέρει μια εξέλιξη από το μέτωπο της δουλειάς ή των οικονομικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη από τη θέση της στον Καρκίνο είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε  διαφυγή από την πραγματικότητα. Δεν είναι απίθανο σήμερα να σας αποκαλυφθεί ένα πρόσωπο το οποίο έχει μάλλον εχθρικές διαθέσεις προς εσάς και μπορεί να υποκρινόταν τον φίλο. Με λίγη πειθαρχία θα καταφέρετε να βγάλετε το πρόγραμμα σας αρκεί να μην παρασυρθείτε κι από τις ανάγκες άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Καρκίνο στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες στην τύχη. Ακόμη σήμερα μπορεί οι φίλοι σας να αποσπούν την προσοχή σας και να θέλουν τη βοήθεια σας ειδικά τις πρωινές ώρες. Τελειώστε όμως πρώτα με τις δικές σας υποχρεώσεις και μετά αποφασίστε να βοηθήσετε κι εκείνους. Οι απογευματινές ώρες είναι υποστηρικτικές σε θέματα δουλειάς ή φυσικής κατάστασης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο  απέναντι από το ζώδιο σας και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Τα θέματα της δουλειάς ή της πορείας της καριέρας σας μπορεί να σας δημιουργούν μεγαλύτερη αγωνία. Μην απογοητεύεστε όμως και δείξτε υπομονή. Τις απογευματινές ώρες η θετική όψη Σελήνης – Δία διευκολύνει τις επαφές, τις συζητήσεις, τα σχέδια για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Καρκίνο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά. Φτιάξτε λοιπόν από το ξεκίνημα της ημέρας ένα πλάνο, βάλτε προτεραιότητες και φανείτε επιλεκτικοί. Αν ξεφύγατε λίγο ή σας πήραν οι υποχρεώσεις από κάτω και δεν προσέχετε τη διατροφή, τον ύπνο, δεν έχετε χρόνο για άσκηση πρέπει να βρείτε τον τρόπο να ξαναβρείτε την φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με τη δουλειά αλλά και τα οικονομικά σας. Με το τετράγωνο Σελήνης – ανάδρομου Ερμή μπορεί να νιώθετε ότι κάποιοι έχουν αντιφατικά συναισθήματα απέναντι σας. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να έχετε κάποιες θετικές επαφές τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορείτε να είστε πιο δημιουργικοί στη μέρα σας σήμερα και να νιώσετε ότι σημειώσατε πρόοδο.