ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου.

Η Σελήνη στον Κριό κάνει πιο βιαστικά και μερικές φορές απότομα στη συμπεριφορά τους όλα τα ζώδια σήμερα, δημιουργώντας ένα πιο νευρικό κλίμα στη μέρα. Η κύρια όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο. Αυτή η όψη έχει δυο αναγνώσεις.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Από τη μια μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και να νιώθουμε τυχεροί κι από την άλλη μπορεί να «φουσκώσει» την ανησυχία μας, να μας κάνει να αντιδρούμε υπερβολικά, να θεωρούμε ως δεδομένα πολλά πράγματα και να γινόμαστε λίγο αλαζονικοί στη συμπεριφορά μας.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας συμβάλλοντας στο άγχος. Το στοίχημα για σας σήμερα είναι να απολαύσετε τη μέρα και να μην πιεστείτε για πολλά πράγματα. Ακόμη δείτε πως μπορείτε να προσθέσετε μια πινελιά δημιουργικότητας και στο πιο ρουτινιάρικο καθήκον από αυτά που έχετε να διεκπεραιώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ:

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να σας κάνει να είστε από τα ζώδια που νιώθουν άτονα σήμερα, χωρίς ενέργεια ή μπορεί να βγάζουν στην επιφάνεια περισσότερο άγχος και στρες. Μην πιέζεστε λοιπόν περισσότερο απ’ όσο αντέχετε κι επίσης δεν είναι κακό να δυσαρεστήσετε κάποιους αν δεν θέλετε να έχετε πολλά πολλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μια ιδιαίτερα πολυάσχολη μέρα για σας είναι η Δευτέρα με πολλά να πείτε και να πράξετε ενώ δεν είναι απίθανο να υπάρχουν και πολλά απρόοπτα και αλλαγές στο πρόγραμμα σας ή λίγη γκρίνια παραπάνω στη δουλειά. Με κάποιο τρόπο θα αποσπούν την προσοχή σας διάφορα πράγματα μες τη μέρα και δεν σας αφήνουν να εστιάσετε σε όλα αυτά που έχετε να ολοκληρώσετε. Η βιασύνη θα κάνει τα πράγματα χειρότερα όμως με τη Σελήνη στον Κριό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Με το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου σήμερα σε όλες τις δραστηριότητες σας
και κυρίως στις οικονομικές σας δοσοληψίες είναι η αυτοσυγκράτηση και η πειθαρχία. Κατά τα άλλα η δουλειά ή οι πρακτικές σας υποχρεώσεις θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας σας σήμερα με τη Σελήνη στον Κριό, στον τομέα της καριέρας.

ΛΕΩΝ:

Είστε από τα ζώδια για τα οποία σήμερα είναι από τις μέρες που μπορεί να σας εκνευρίζουν διάφορα καθώς ο Ήλιος από τον Σκορπιό σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Υδροχόο, ειδικά με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή μπορεί να θεωρείτε ότι κάποιοι στενοί συγγενείς σας λειτουργούν υπερβολικά δραματοποιώντας αυτά που τους συμβαίνουν.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Σήμερα είναι πιθανόν να εκνευριστείτε για οικονομικά θέματα ή στις καθημερινές δοσοληψίες σας με τους συνεργάτες σας. Το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Δία σε συνδυασμό με τη Σελήνη στον Κριό, σας δίνει μια γερή ώθηση στο ξεκίνημα της εβδομάδας να ολοκληρώσετε τις εκκρεμότητες που έχετε και να τελειώνετε μια ώρα αρχύτερα με τις δουλειές και τις όποιες ευθύνες σας.

ΖΥΓΟΣ:

Η Δευτέρα εστιάζει την προσοχή σας στα πρακτικά θέματα της δουλειάς και των οικονομικών αλλά με τη Σελήνη στον Κριό και σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες. Είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα για σας καθώς οι άλλοι μπορεί να αξιώνουν από σας διάφορα πράγματα ή μπορεί να σας φέρνουν σε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Ανήκετε στα ζώδια για τα οποία σήμερα είναι μια αρκετά απαιτητική μέρα. Σε νοητικό επίπεδο και θα πρέπει με κάποιο τρόπο να εξισορροπήσετε τις διαφορετικές υποχρεώσεις σας τόσο στη δουλειά όσο και στην οικογένεια. Το τετράγωνο του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Δία ωθεί τη σκέψη σας στα μελλοντικά σας σχέδια. Φαίνεται ότι είστε πολύ πρόθυμοι να ανοίξετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες και να έχετε επιτυχία στην καριέρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Σήμερα φαίνεται ότι δεν θα είναι εύκολο να συγκεντρωθείτε σε κάποια δραστηριότητα γιατί το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό προσπαθήστε να πειθαρχήσετε λίγο στο πρόγραμμα σας και να δίνετε άδεια στον εαυτό σας να χαλαρώσει το βράδυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξετε σήμερα, είναι θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας. H Σελήνη από τον Κριό στρέφει την προσοχή σας στο σπίτι και τις υποχρεώσεις σας σε προσωπικό κι οικογενειακό επίπεδο. Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία μπορεί να φανεί βοηθητικό για το πορτοφόλι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Η Σελήνη στον Κριό στον τομέα της επικοινωνίας προσφέρεται για να οργανώσετε καλύτερα τη μέρα ή την εβδομάδα σας ό,τι κι αν σημαίνει αυτό για τον καθένα από σας. Είστε τα από τα ζώδια για τα οποία σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες ευκαιρίες να δείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας. Eιδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο και μάλιστα να επωφεληθείτε επαγγελματικά από μια τέτοια συνθήκη.

ΙΧΘΥΕΣ:

Το τετράγωνο του Ήλιου από τον Σκορπιό με τον Δία στον Υδροχόο σήμερα, προσφέρεται για να ξεκινήσετε τη μέρα και την εβδομάδα σας με περισσότερη αισιοδοξία αλλά και να κάνετε πράγματα πέραν των υποχρεώσεων σας που ευχαριστούν κι εσάς. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι υπερβολές σε γευστικούς πειρασμούς, αλλά και τα έξοδα.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;
– Δουλεύοντας με τη «σκιά», τη σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας