ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/11

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη, 15 Νοεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης χωρίς όμως να σχηματίζει αντίξοες όψεις. Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται η θετική όψη Αφροδίτης – Δία που ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του νερού Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύες των τελευταίων ημερών φέρνοντας κάποια δώρα στην πορεία της ημέρας.

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία θα ευνοήσει σε θέματα οικονομικά τους γεννημένους στο τελευταίο πενθήμερο. Είναι το ιδανικό βράδυ για την ερωτική σας ζωή, για να φλερτάρετε, να σχεδιάσετε κάτι χαλαρό με φίλους ή να χαρείτε περισσότερο με τα παιδιά σας. Ακόμη κι αν δεν έχετε προγραμματίσει κάτι, μπορεί να προκύψει ξαφνικά μια πρόσκληση, που αν την αποδεχτείτε θα περάσετε υπέροχα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιοι μπορεί να ψάχνετε να βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ή να είστε σε φάση επιδιορθώσεων ή ανακαίνισης στο σπίτι. Όμως τα πράγματα θέλουν τον χρόνο τους. Μην βιάζεστε και πιέζετε υπερβολικά τον εαυτό σας. Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα και στο μέτωπο της δουλειάς αλλά και με αποτελέσματα που στο τέλος σας αφήνουν ικανοποιημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σήμερα η Σελήνη διατρέχει τον Λέοντα έτσι είναι πολύ πιθανόν να είναι φορτωμένο το πρόγραμμα σας με συζητήσεις, συσκέψεις, διαπραγματεύσεις, επαφές και να είστε στο τρέξιμο όλη μέρα. Άλλωστε είναι και τομείς που ευνοείστε περισσότερο σήμερα οπότε αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε λίγο παραπάνω και να μην αναβάλλετε ό,τι μπορείτε να φέρετε εις πέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Tα οικονομικά μπορεί να σας αγχώσουν. Ή ίσως να ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα προκειμένου να βγάλετε μια άκρη με τις υποχρεώσεις σας. Φυσικά καλό είναι να αποφύγετε και τα παρορμητικά έξοδα. Μελετήστε καλά τις αγορές σας. Βέβαια η σημερινή μέρα μπορεί να κρύβει και μια θετική έκπληξη την ευκαιρία να μιλήσετε για μια οικονομική συνεργασία που μπορεί να σας αποφέρει ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο τέλος του ζωδίου.

ΛΕΩΝ

Στην πορεία, η μέρα σας τρέχει σε πιο γρήγορους ρυθμούς αλλά δημιουργεί και μεγαλύτερες ευαισθησίες. Όταν η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο μας μέσα στον μήνα είναι οι μέρες που τείνουμε να παίρνουμε τα πάντα προσωπικά και μερικές φορές να υπερβάλλουμε στις αντιδράσεις μας. Θα σας απασχολήσουν θέματα σχέσεων προσωπικών και επαγγελματικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Λέοντα σας υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή την οικογένεια. Μην το παρακάνετε με τη δουλειά και προσπαθήστε να διατηρείτε μια πιο επιφυλακτική στάση με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Η Σελήνη στον Λέοντα όμως βάζει φωτιά και στις τάσεις φυγής σας ή μπορεί να δημιουργεί μια παρασκηνιακή κατάσταση.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη που θα βρίσκεται στον Λέοντα σε όλη την διάρκεια της μέρας, χρωματίζει με πιο ευχάριστα χρώματα τη διάθεση σας και σας δίνει την ευκαιρία επαφής με φίλους και συνεργάτες. Μπορεί να κανονίσετε μια συνάντηση, να συζητήσετε την περίπτωση μιας συνεργασίας ή να σκεφτείτε με κάποιο φίλο να ενώσετε τις δυνάμεις σας και να κάνετε κάτι από κοινού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Uα χρειαστεί να επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα εργασίας και να ασχοληθείτε πως θα βελτιώσετε την αποδοτικότητα σας και να ενισχύσετε τον τομέα της καριέρας. Καλώς ή κακώς όταν η Σελήνη βρίσκεται στα σταθερά ζώδια, είναι πιο έντονες μέρες για σας με εξελίξεις αλλά τουλάχιστον σήμερα αυτές οι εξελίξεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές και να έχουν κι ένα θετικό αντίκτυπο και για το πορτοφόλι σας ειδικά αν έχετε γενέθλια στο τέλος του ζωδίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ενδεχομένως να έχετε διάθεση πειραματισμού, ενώ πιθανώς να ασχοληθείτε με ένα πλάνο που αφορά το άμεσο μέλλον. Όπως και να έχει, θα είστε αρκετά πιο αισιόδοξοι ακόμη κι αν δεν έχει αλλάξει κάτι στις συνθήκες, που να συνηγορεί σε μια τέτοια αλλαγή διάθεσης. Τα οφέλη όμως της σημερινής μέρας μπορεί να σχετίζονται με ένα καλύτερο αύριο κι αυτό φτάνει για να χαμογελάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιθανώς να υπάρχει ένα δημιουργικό άγχος για τη δουλειά ή τα οικονομικά σας. Μην πιέζεστε όμως γιατί στην πορεία θα καταφέρετε πιο εύκολα να βρείτε λύσεις. Η Σελήνη από τον Λέοντα στρέφει την προσοχή σας σε κάποια ζητήματα οικονομικά που σας ασκούν πίεση σε σχέση με το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην βιαστείτε να αποφασίσετε ή να αποκλείσετε κάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Mπορεί τα θέματα του συντρόφου ή ενός συνεργάτη σας να σας απασχολούν κάπως πιο πολύ σήμερα ή να απευθύνονται σε σας για λύσεις. Το μαγικό είναι ότι πραγματικά μπορεί να προσφέρετε καλές συμβουλές σήμερα και στο τέλος να είναι όλοι ευχαριστημένοι. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου, τις τελευταίες 5 ημέρες μπορεί να έχετε κάποια ευχάριστη εξέλιξη σε θέματα καριέρας ή οικονομικών.

ΙΧΘΥΕΣ

Ό,τι κι αν σας ταλαιπωρεί μέχρι το τέλος της ημέρας θα έχει βρεθεί μια ικανοποιητική λύση! Προσέξτε λίγο περισσότερο την υγεία και την φυσική σας κατάσταση. Αξιοποιήστε πιο έξυπνα το χρόνο σας στην καθημερινότητα σας, ώστε να σας μένει χρόνος για να φροντίζετε τον εαυτό σας και να μην τρέχετε σαν τρελοί να προλάβετε. Είναι σημαντικό να ξεκινάτε την μέρα σας με ηρεμία και όχι με φρενίτιδα.