ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/10

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Σάββατο, 15 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα, η Σελήνη παραμένει στους Διδύμους έρχεται αντιμέτωπη με τον Άρη σε όψη συνόδου και στην πορεία με τον Πλούτωνα σε όψη χιαστί. Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί, να προσέχουμε στις σχέσεις μας και κυρίως να αποφεύγουμε χειριστικά παιχνίδια.

ΚΡΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, την οδήγηση. Όμως η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και χιαστί με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ειδικά τις πρωινές ώρες του Σαββάτου μεγαλύτερη ένταση. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι θα έχουν ένα πιο ευαίσθητο νευρικό σύστημα το Σάββατο όπως κι εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Οικονομικά θέματα και ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι και πόσο σας το δείχνουν είναι στο επίκεντρο. Αποφύγετε τους έντονους συναισθηματισμούς αλλά και συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές και αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας και από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας δίνοντας κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, κι από την άλλη, σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται
όπως θέλετε. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επιρροή της Σελήνης στους Διδύμους, είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη, είναι μια Σελήνη με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξετε ρότα από τον άλλο μήνα, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας.

ΛΕΩΝ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας βρίσκονται οι ερωτικές και φιλικές σχέσεις, αλλά και οι πληγές
που μπορεί να έχετε από αποτυχημένες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα, ένα κύκλο ανθρώπων που να ταιριάζετε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις. Άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα είναι να έχετε αληθινούς φίλους που σας εκτιμούν και σας αγαπούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας έρχονται σε πρώτο πλάνο. Μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες για το πόσο πετυχημένοι είστε ή μπορεί να γίνετε για το μέλλον της καριέρας σας. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε λίγο, να σκεφτείτε καλύτερα τις προοπτικές σας, να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και να επαναπροσδιορίσετε τους χρόνους σας. Οι ανασφάλειες είναι μόνο δικές σας, δεν σημαίνει ότι θα επηρεάσουν την πορεία και τις εξελίξεις.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω, οι αντιλήψεις, η κοσμοθεωρία σας, τα μελλοντικά σας σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά θέματα και επαγγελματικά θέματα είναι αυτά που σας απασχολούν. Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, να αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας, να ψάχνετε να βρείτε τι θα αλλάξετε στη συμπεριφορά σας ή στις συνθήκες γύρω σας ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον. Όμως, αγαπητοί μου Ζυγοί, δεν είναι η στιγμή της δράσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οικονομικά ζητήματα από φόρους, επενδύσεις, κοινά χρήματα με το σύντροφο σας, ακίνητη περιουσία μέχρι στα πιο βαθιά συναισθήματα σας. Αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι να προστατέψετε τα όρια σας τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι σχέσεις, ο γάμος, οι συνεργασίες είναι ο τομέας που θα επηρεάσει η Σελήνη από τους Διδύμους με τις
απαιτητικές όψεις της. Επειδή η όψη με τον Άρη κάνει τους περισσότερους βιαστικούς, μπορεί να νιώσετε
περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων ή ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις κάτω από την επιρροή μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Προσπεράστε, μην επηρεάζεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε γενικές γραμμές θα είναι ένα πιο απαιτητικό και κουραστικό Σάββατο με αρκετές υποχρεώσεις. Είναι ακόμη η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους. Θέστε τα όρια σας και μην χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους ενεργοποιεί τον Άρη και τον Πλούτωνα με όψεις και δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και
διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Άλλωστε για ποιο λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να
ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα πράγματα ίσως να μην κυλήσουν όπως τα προγραμματίζετε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για καθυστερήσεις και για ανατροπές και πρέπει να παραμείνετε όσο γίνεται πιο
ψύχραιμοι. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία και τις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο
φόβος δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: