ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/09

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Σήμερα είναι σχεδόν η πιο σταθερή και χωρίς δύσκολες όψεις μέρα. Οι θετικές όψεις της Σελήνης με τον Ήλιο, τον Ποσειδώνα και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, προσθέτουν αρκετά στη δυναμική της και την κάνουν πιο παραγωγική.

Είναι μια πιο πρακτική, γήινη σελήνη, η οποία μας καλεί να ασχοληθούμε με ό,τι ικανοποιεί τις αισθήσεις μας και να απλοποιήσουμε τα πράγματα στην καθημερινότητα μας.

ΚΡΙΟΣ

Συζητάτε, διαπραγματεύεστε, ασχολείστε περισσότερο με τα έσοδα και τα έξοδα σας, προσπαθείτε να βρείτε πρακτικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες της εποχής και ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση, μέσα στη μέρα γι’ αυτά. Μπορεί κάποιο πρόσωπο είτε από το επαγγελματικό όσο κι από το οικογενειακό σας περιβάλλον να σας στηρίξει σε ένα οικονομικό σας πρόβλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Από την μια είστε πρόθυμοι, να δείξετε συμπάθεια, τρυφερότητα και να βοηθήσετε φίλους, συνεργάτες, συγγενείς, από την άλλη φαίνεται ότι με τα λόγια σας σήμερα μπορεί να κερδίσετε τους άλλους και να έχουν την αίσθηση ότι ταυτίζονται με αυτά που σκέφτεστε και εκφράζετε. Βέβαια η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί και να βλέπετε τα πράγματα από την πλευρά σας, όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με άλλους. Μπορεί να είστε πιο ανήσυχοι για τις εξελίξεις στη δουλειά ή να νοιώθετε άγχος για το μέλλον. Από την άλλη δεν είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας και δεν είναι ανάγκη να πιεστείτε, αν μπορείτε τελικά να αποφύγετε το συγχρωτισμό με άλλους.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας, να κάνετε κάποια συνάντηση μαζί τους και να «ρίξετε» όλοι ιδέες για να κάνετε αποτελεσματικότερα τη δουλειά σας. Από την άλλη, είναι μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους, να τους εκμυστηρευτείτε τις σκέψεις, τις αγωνίες και τα συναισθήματα σας, αλλά και να περάσετε κάποιες ευχάριστες στιγμές μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια νέα πρόταση ή να συζητήσετε για θέματα της καριέρας σας. Ας είστε ανοιχτοί στο διαφορετικό και μην εγκλωβίζετε τον εαυτό σας μόνο σε δοκιμασμένες φόρμουλες επειδή σας δίνουν μια αίσθηση ασφάλειας. Το βράδυ απολαύστε το σπίτι σας χωρίς περιττούς θορύβους μόνο με την οικογένεια και όσους αγαπάτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως είναι δύσκολο σήμερα, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και το μυαλό σας τρέχει στο μέλλον. Ταξιδεύει στο παρακάτω της ζωής σας, τις επαγγελματικές σας προοπτικές, σε θέματα σπουδών για τους νεότερους αλλά ίσως και σε κάποιο ταξίδι που πιθανώς έχετε προγραμματίσει να κάνετε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Η Πέμπτη είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας (ασφάλειες, διατροφές, δάνεια, κάρτες, εφορία, λογαριασμούς κτλ), αλλά και τα οικονομικά που αναφέρονται σε μια συνεργασία ή ένα οικονομικό συμβόλαιο. Μάλιστα μπορεί παρά το άγχος σας να υπάρξει στο τέλος της μέρας μια θετική είδηση σε σχέση με τα οικονομικά ή να δεχτείτε βοήθεια από κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο πρόσωπο ψηλά στην ιεραρχία στη δουλειά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος, ίσως όμως νοιώθετε ότι δεν εκπέμπετε στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να έχετε επιθετικό στυλ.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αξιοποιήστε την σταθερότητα της Σελήνης αυτής, για να έχετε μακρόχρονα αποτελέσματα αν πχ αποφασίσετε να ξεκινήσετε πιο υγιεινή διατροφή ή κάποιο σπορ ή χόμπι, ώστε να μην τα εγκαταλείψετε σύντομα. Αποφύγετε να γίνετε επικριτικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους στο περιβάλλον σας καθώς θα έχετε μια τέτοια τάση. Πιθανώς σήμερα να προκύψει και μια οικονομική ευκαιρία ή μια επαγγελματική πρόταση με οικονομικό όφελος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι από τις πιο θετικές ημέρες αυτής της εβδομάδας και καλά θα κάνετε να την αξιοποιήσετε για να διασκεδάσετε και να χαρείτε κάποιες πιο ευχάριστες ώρες με το ταίρι ή τα παιδιά σας. Από την άλλη μπορεί σήμερα να έχετε μια ιδιαίτερα σημαντική συζήτηση είτε με τον σύντροφο σας είτε με ένα συνεργάτη ή μπορεί να δεχτείτε ξαφνικά μια πρόταση για συνεργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τις δικές σας προτεραιότητες και όποιον μπορεί να σας κάνει να νοιώθετε ασφαλείς, μακριά από πολλές κοινωνικότητες. Μακάρι να μπορέσετε να βρείτε χρόνο να μείνετε περισσότερες ώρες σπίτι και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας ξεκουράζει και δεν σας καταπονεί πνευματικά ή ψυχικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το μυαλό σας τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια σπουδών ή δουλειάς. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας και μάλιστα ευνοούνται ιδιαίτερα με τις θετικές όψεις της Σελήνης . Μπορεί μάλιστα κάποιο άτομο από το συγγενικό ή φιλικό σας περιβάλλον να σας μεταφέρει μια ευχάριστη είδηση και να χαρείτε ιδιαιτέρως.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ευνοϊκές και δύσκολες μέρες του Σεπτεμβρίου 2022

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 12/09/2022 – 18/09/2022

Ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό από 09/09/2022 – 23/09/2022: Τι να περιμένουμε;