ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/08

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Δευτέρα, 15 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Χρόνια πολλά σε όλες σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα. Η Δευτέρα είναι μία από τις πιο όμορφες μέρες του Αυγούστου, καθώς οι δύο σημαντικότερες όψεις της Σελήνης από τον Κριό όπου βρίσκεται από νωρίς το πρωί είναι η σύνοδος με τον Δία και το τρίγωνο με την Αφροδίτη που βρίσκεται στον Λέοντα.

Οι επαφές και οι διαδρομές μας γίνονται πιο ευχάριστες κι οι όψεις αυτές είναι εξαιρετικές για να γιορτάσουμε, να είμαστε ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπάμε, να έχουμε καλή διάθεση και να είμαστε κοινωνικοί και ανοιχτοί στη διασκέδαση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα πρωταγωνιστείτε για ένα σωρό όμορφους λόγους. Η Σελήνη μαζί με τον Δία στο ζώδιο σας σάς κάνει πιο ελκυστικούς και ανεβάζει τη διάθεση σας. Είστε πολύ αισιόδοξοι κι αυτή η θετικότητα μεταδίδεται στους γύρω σας. Η μέρα προβλέπεται σούπερ κοινωνική αλλά και ερωτική μέρα για σας, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει και τρίγωνο με την Αφροδίτη στον Λέοντα. Με κάποιο τρόπο είναι σαν να νιώθετε την «αγάπη» και είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό περισσότερο θέλετε να απολαύσετε μία χαλαρή μέρα, παρά να τρέχετε από δω κι από κει για να γιορτάζετε μαζί με φίλους και συγγενείς. Ίσως προτιμήσετε έναν- δύο καλούς φίλους ή το ταίρι σας για να περάσετε τον Δεκαπενταύγουστο. Αν δεν βρίσκεστε σε διακοπές μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Ίσως θα μπορούσατε να κάνετε μια μονοήμερη εκδρομή στη θάλασσα. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί και το να περάσετε χαλαρά χρόνο στο σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη συναντά σήμερα τον Δία στον τομέα των φίλων για το ζώδιό σας. Τι ωραιότερο από το να συναντήσετε την παρέα σας και να χαρείτε μαζί τους τη γιορτή της Παναγίας. Είναι από τις πιο άνετες ημέρες του Αυγούστου και καλά θα κάνετε να το χαρείτε, γιατί από την άλλη εβδομάδα μπαίνοντας ο Άρης στο ζώδιο σας δεν πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ευνοεί τις βόλτες, τις νέες γνωριμίες και κάνει πιο θερμά τα συναισθήματα σας γι’ αυτούς που αγαπάτε.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτόν τον Δεκαπενταύγουστο δεν θα τον περάσετε μόνο με τους συγγενείς σας αλλά και με τους σημαντικούς συνεργάτες σας. Μια γιορτινή σύναξη με καλεσμένους και εκείνους θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη και για να συσφίξετε τις σχέσεις σας με ανθρώπους που συνεργάζεστε. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Λέοντα σας κάνει επιλεκτικούς τόσο με τις παρέες όσο και με τα εδέσματα που θέλετε να απολαύσετε. Θα έχετε καλή διάθεση και θα εκπέμπετε αυτή τη χαρά και στους άλλους. Προσοχή μόνο στα έξοδά σας.

ΛΕΩΝ

Η σημερινή μέρα είναι από τις πιο όμορφες του Αυγούστου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία στον φιλικό σας Κριό και το τρίγωνο με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας είναι ιδιαίτερα βοηθητικά για να χαρείτε με τους φίλους, τους γνωστούς, την οικογένεια σας τον Δεκαπενταύγουστο, αλλά και για να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε ή να αναθερμάνετε τον δεσμό σας. Χαρείτε την πιο όμορφη μέρα της εβδομάδας κι αν έχετε γενέθλια σήμερα μπορείτε να νιώσετε τυχεροί, γιατί οι σημερινές πλανητικές όψεις θα σας συνοδεύουν σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια γλυκιά μέρα με τη Σελήνη και τον Δία στον Κριό σήμερα και η επιθυμία σας να είστε δίπλα σ’ αυτούς που αγαπάτε γίνεται πιο έντονη. Αν σας λείπει κάποιος-α, ή αν σε ερωτικό επίπεδο δεν καλύπτεστε, τότε μπορεί να αισθάνεστε περίεργα. Αν σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο και θέλετε να δώσετε «πράσινο φως», η μέρα είναι κατάλληλη για μια τέτοια κίνηση. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη ενισχύει ακόμη περισσότερο τον ενθουσιασμό σας, αλλά σας κάνει και λίγο πιο σπάταλους.

ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ – ΖΥΓΟΣ

Μια ευχάριστη μέρα με έμφαση στις κοινωνικές συναναστροφές είναι η σημερινή που βρίσκει Σελήνη και Δία στον Κριό απέναντι από το ζώδιο σας. Ακόμη και να μην θέλετε να πάρετε μέρος στο πνεύμα του εορτασμού και τις ακόλουθες εκδηλώσεις, κάποιος θα σας τραβήξει από το χέρι για να συμμετέχετε κι εσείς και θα το χαρείτε. Είναι μια μέρα που ευνοεί την προσωπική σας ζωή, τον έρωτα και τις σχέσεις. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη στον Λέοντα ευνοεί την επαφή με φίλους, τις παρέες και τις εξόδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία στον Κριό κι η μέρα είναι αρκετά ευνοϊκή στο σύνολο της για να τη διαχειριστείτε όπως θέλετε χωρίς προβλήματα. Μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως θα επιθυμούσατε αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν πρέπει να πτοείστε. Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται για σας η πιο απαιτητική περίοδος του καλοκαιριού. Για κάποιους η γιορτή της Παναγίας μπορεί να σας φέρνει και σε επαφή με άτομα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση θα έχετε ανεβασμένη διάθεση, αλλά και ανοιχτή όρεξη για γευστικούς πειρασμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο συνδυασμός Σελήνης-Δία στον φιλικό σας Κριό ανεβάζει τη διάθεση σας στα ύψη κι αυτή τη θετική ενέργεια και αισιοδοξία τη μεταδίδετε σε όσους είναι γύρω σας. Είμαι μια υπέροχη μέρα για να διασκεδάσετε, να είστε στο επίκεντρο της παρέας, αλλά ακόμη και να φλερτάρετε ή να έχετε ανταπόκριση στα συναισθήματα σας. Επιπλέον μπορεί να έχετε κάποιο ευχάριστο νέο και για την πορεία ενός επαγγελματικού ή οικονομικού θέματος. Είναι ίσως η πιο ευνοϊκή μέρα της εβδομάδας γι’ αυτό χαρείτε την με την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γιορτή της Παναγίας έχει «οικογενειακή» γεύση για σας αγαπητοί Αιγόκεροι, καθώς Σελήνη και Δίας βρίσκονται σήμερα σε σύνοδο στον Κριό στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Είναι μία μέρα χαράς, εξόδων και επαφών για όσους είναι «οικογένεια» για εσάς. Ίσως κανονίζετε μια συνάθροιση σπίτι σας ή ετοιμάζετε ένα ωραίο γεύμα για την οικογένεια σας. Το τρίγωνο Σελήνης-Αφροδίτης είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις ερωτικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τη Σελήνη και τον Δία στον 3ο οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, ο Δεκαπενταύγουστος φέτος έχει μια ιδιαίτερα γλυκιά γεύση κι εσείς θα τη χαρείτε με κάθε τρόπο. Η σημερινή μέρα είναι η πιο τυχερή, άνετη και επικοινωνιακή για εσάς. Ακόμα κι αν δεν έχετε φύγει για διακοπές μία εκδρομή κοντά σε συγγενείς ή φίλους για να γιορτάσετε μαζί τους, αξίζει τον κόπο. Αν είστε μόνοι-ες, με το αρμονικό τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη δεν αποκλείεται να κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει σε ερωτικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ

Με Σελήνη και Αφροδίτη σε σύνοδο στον Κριό, η σημερινή μέρα είναι εξαιρετική για να περάσετε καλά με τους αγαπημένους σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε σε πολλά έξοδα, γιατί θα έχετε την τάση να είστε παρορμητικοί και γενναιόδωροι. Η μέρα ευνοεί και τις ερωτικές σχέσεις, οπότε βρείτε την ευκαιρία να κάνετε κάτι ξεχωριστό με το ταίρι σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη, αλλά για μια μέρα μη μετράτε θερμίδες, μόνο τη χαρά και την ικανοποίηση που παίρνετε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ποια ζώδια κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πρώτη και με ποιο χαρακτηριστικό

Πώς να κάνετε έναν Λέοντα να σας ερωτευθεί

Πώς θα μας επηρεάσει ο Ερμής από τις 04/08/2022 έως τις 25/08/2022 από την Παρθένο