ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/07

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Παρασκευή, 15 Ιουλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι είναι αυτοί που επηρεάζονται περισσότερο σήμερα και μπορεί εκτός της δικής τους βιασύνης να έχουν και απρόοπτα στο πρόγραμμα τους που τους βγάζουν εκτός πλάνου.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον αέρινο κι επικοινωνιακό Υδροχόο σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνοντας τις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναλλαγές προτεραιότητα. Καθώς όμως τις μεσημεριανές ώρες θα σχηματίζει τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να γινόμαστε πιο παρορμητικοί και να βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα χωρίς να έχουμε όλα τα δεδομένα στη διάθεση μας για κάποια κατάσταση.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είναι μια μέρα που θα έχετε πολλά να συζητήσετε, αλλά και να σκεφτείτε που αναφέρονται στο μέλλον. Όμως αν πρέπει να πάρετε μια απόφαση δεσμευτική για σας, είτε σε ένα επαγγελματικό, είτε σε ένα οικονομικό ζήτημα, εξετάστε όλες τις παραμέτρους προσεκτικά πριν συμφωνήσετε. Αν κάποιος σας πιέζει να αποφασίσετε άμεσα και χωρίς να έχετε κάνει την έρευνα σας, τότε πιθανώς κάτι σας κρύβει. Καλύτερα όμως να μη βιαστείτε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια πράγματα που είχατε σχεδιάσει μπορεί ειδικά προς το μεσημέρι να αλλάξουν ξαφνικά και να χρειάζεται να προσαρμοστείτε σε νέα δεδομένα. Μολονότι οι άλλοι θα είναι αρκετά δεκτικοί απέναντι σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε, καλό θα ήταν να μην ανοίξετε όλα τα χαρτιά σας. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο μπορεί να σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις σε σχέση με το αν αναγνωρίζεται η δουλειά που κάνετε αλλά μην αποθαρρύνεστε. Τα εμπόδια είναι προσωρινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιος μπορεί να σας δείξει πτυχές μιας ιστορίας είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο που δεν είχατε δει ή δεν θέλατε να δείτε κι αυτό να σας αναστατώσει αρχικά. Στην πορεία της μέρας αν σκεφτείτε καλύτερα όμως τα πράγματα, θα δείτε ότι μόνο όφελος μπορεί να έχετε από το να δείτε την αλήθεια. Η αλήθεια μας ελευθερώνει. Αν χρειάζεται να κάνετε μια συζήτηση που αποφεύγατε καιρό με κάποιο πρόσωπο μιλώντας με ειλικρίνεια για ό,τι σκέφτεστε και νιώθετε θα πάει τη σχέση σε άλλο επίπεδο.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα είναι μια μέρα που μπορεί να ασχοληθείτε πιο εντατικά με οικονομικά ζητήματα μιας συμφωνίας ή με τα κοινά οικονομικά της οικογένειας σας. Οι βραδινές ώρες θα είναι αρκετά πιο πιεστικές σε ψυχολογικό επίπεδο κυρίως, αλλά μη χάνετε την πίστη σας. Μην ξεχνάτε ότι πολλές φορές οι δικές μας περιοριστικές αντιλήψεις μπορεί να εμποδίζουν τα όνειρα μας να πραγματοποιηθούν.

ΛΕΩΝ

Θα είναι μια μέρα με επαφές, συζητήσεις, αλλά είναι πιθανόν τις μεσημεριανές ώρες να υπάρχει κάτι απρόοπτο στο πρόγραμμα σας που δεν είχατε υπολογίσει και να πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι. Ενδεχομένως να είναι κάτι που αφορά στη δουλειά ή και στο σπίτι όμως η αναστάτωση δεν θα κρατήσει ιδιαίτερα. Προσέξτε σήμερα το βράδυ την ανάγκη σας να έχετε τον έλεγχο στις σημαντικές σας σχέσεις.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λίστα με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε ίσως σας φαίνεται πολύ μεγάλη και ασφυκτική κάποιες στιγμές γι’ αυτό προσπαθήστε να διανείμετε και σε άλλους κάποιες από τις ευθύνες σας για να ελαφρώσετε κάπως το πρόγραμμα σας και τελικά να είστε πιο αποτελεσματικοί. Η Σελήνη στον Υδροχόο αγαπά τη συλλογική δουλειά, τη συνεργασία. Ακόμη κι αν από τη φύση σας είστε συγκεντρωτικοί θα σας βοηθήσει πιο πολύ στην επιτυχία να συνεργαστείτε με άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Μπορεί να νιώθετε ότι πέφτουν όλα πάνω σας και πρέπει να διαχειριστείτε περισσότερα απ’ όσα αντέχετε αλλά αυτή η αίσθηση δεν θα κρατήσει για πολύ. Ασχοληθείτε με ό,τι είναι προτεραιότητα και ό,τι μπορείτε να ελέγξετε εσείς οι ίδιοι κι αφήστε τα δευτερεύοντα για το Σαββατοκύριακο. Στην προσωπική σας ζωή μπορεί να έχετε μεγάλες απαιτήσεις από το σύντροφό σας ή μπορεί να νιώθετε ότι εκείνος-η έχει απαιτήσεις από σας και δεν υπάρχει η ισορροπία που θέλετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι πιθανό να σας αποκαλυφθούν πράγματα για κάποιο πρόσωπο το οποίο εμπιστευόσασταν στο παρελθόν και πλέον καταλαβαίνετε ότι δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Από την άλλη είναι μια μέρα για να δείτε λίγο τις καθημερινές σας ρουτίνες και τι είναι αυτό που μπορεί να απομυζεί την ενέργεια σας και δεν σας αφήνει να είστε παραγωγικοί και να νιώθετε ενεργητικοί. Τις βραδινές ώρες μπορεί να νιώθετε πιο κουρασμένοι και πιθανώς να σκέφτεστε όλα όσα σας συμβαίνουν και να μην μπορείτε να ηρεμήσετε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια νέα γνωριμία μπορεί να σας ενθουσιάσει, είτε σε προσωπικό φιλικό επίπεδο, ή σε επίπεδο συνεργασίας. Πιθανώς το να ενώσετε τις δυνάμεις σας με κάποιο νέο άτομο στη ζωή σας να κάνει καλό και στους δυο! Απλά ας είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέτε για να μην προσβάλλετε άθελά σας κάποιον ή τον φέρετε σε δύσκολη θέση από το περιβάλλον της δουλειάς. Προσπαθήστε να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες ώστε να απολαύσετε ένα Σαββατοκύριακο πιο χαλαρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να έχετε υψηλά στάνταρ, να περιμένετε από τους άλλους επίσης να ανταποκρίνονται σε αυτά και κάτι να μην πηγαίνει όπως το ονειρεύεστε στο ξεκίνημα της ημέρας. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να απογοητευτείτε. Το παιχνίδι της τελειότητας τις περισσότερες φορές είναι ουτοπικό. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε σε ό,τι μπορεί να συμβαίνει χωρίς να αυτομαστιγώνεστε. Ακόμη σήμερα προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας και μην κάνετε παρορμητικά έξοδα που μπορεί να μετανιώσετε στην πορεία του μήνα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι εσείς οι Υδροχόοι γενικώς κοντρολάρετε εύκολα τα συναισθήματα σας και δεν δείχνετε αυτό που νιώθετε αν δεν θέλετε, μπορεί τις μεσημεριανές ώρες κάποιος να σας προκαλέσει και να έχετε μια απρόβλεπτη αντίδραση που ίσως κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα. Προσέξτε λοιπόν αρκετά τα λόγια σας και τις αντιδράσεις ειδικά σε άτομα που μπορεί να έχουν λόγο για τη δουλειά σας ή επηρεάζουν με κάποιο τρόπο την καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο κάνει τη μέρα αρκετά εσωστρεφή για το ζώδιο σας ενώ οι όψεις που σχηματίζει μπορεί να σας δημιουργούν αρκετά ερωτηματικά ή και ανασφάλειες κυρίως για το χώρο της δουλειάς σας. Μπορεί να αναρωτιέστε πως σας βλέπουν κάποιοι άνθρωποι ή να κάνετε αρνητικές σκέψεις και σενάρια που ρίχνουν την αυτοπεποίθηση σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ιούλιος 2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν ξαφνικές αλλαγές;

Ερωτικές προβλέψεις Ιουλίου 2022

Ποιοι θα έχουν επιτυχία σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επανασυνδέσεις με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στις 16/07/2022;