ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/06

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 15 Ιουνίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη προχωρά στο Αιγόκερω και στρέφει την προσοχή μας στις υποχρεώσεις, τις ευθύνες μας και τις φιλοδοξίες μας τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Άρης και ο Χείρωνας βρίσκονται σε σύνοδο στον Κριό κι αυτή η όψη μπορεί να είναι χρήσιμη αν είμαστε αποφασισμένοι να δείξουμε αυτοπεποίθηση σε όσα διεκδικούμε και αν δεν επιτρέπουμε στους άλλους να μας υποβαθμίζουν.

ΚΡΙΟΣ

Στις επαγγελματικές και οικογενειακές υποχρεώσεις εστιάζεται το ενδιαφέρον σας την Τετάρτη. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σάς καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στην καριέρα σας. Ακόμα κι αν δεν νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματά σας, μην πιέζεστε και μη βιάζεστε να προχωρήσετε σε κινήσεις που ίσως μετανιώσετε. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στο ζώδιο σας είναι εξαιρετική αφορμή για να δείτε καλύτερα τα θέματα θυμού που ίσως έχετε.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον φιλικό σας Αιγόκερω και σας καλεί να αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε και δράτε και να πιστέψετε με δύναμη στο καινούριο που έρχεται. Ανακαλύψτε τώρα ένα νέο γνωστικό πεδίο, ένα σεμινάριο ή ένα νέο επιχειρηματικό σχέδιο. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό σας καλεί να σκεφτείτε τι σας εμποδίζει να κάνετε βήματα προόδου στη ζωή σας. Ό,τι κι αν είναι καλά θα κάνετε να δείτε τις εξαρτήσεις σας για να πάτε μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω μπορεί να μη νιώθετε ιδιαίτερα καλά σε ενεργειακό επίπεδο ή να σας απασχολούν διάφορα θέματα προς επίλυση, είτε ψυχολογικά είτε οικονομικά. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον φιλικό σας Κριό μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε κάποια λύση σε ένα πρόβλημα που ίσως αντιμετωπίζετε σε μια φιλική ή επαγγελματική σχέση.

Ζώδια Σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη μπαίνει στον Αιγόκερω και στρέφει την προσοχή σας στις προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις σας. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά σε αυτές, μπορεί να πρέπει να κάνετε κάποια αλλαγή ή να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα για να μην σας ενοχλεί πια. Το να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα, είναι η καλύτερη τακτική αν υπάρχουν άνθρωποι που βλέπετε ότι δεν τα σέβονται. Ίσως σήμερα να συζητήσετε και μια επαγγελματική πρόταση. Δείξτε αυτοπεποίθηση στις διεκδικήσεις σας.

ΛΕΩΝ

Σε σειρά τις προτεραιότητές σας σάς καλεί να βάλετε η σημερινή μέρα. Η προτεραιότητα δεν μπορεί να είναι οι άλλοι αλλά ο εαυτός σας. Θέματα υγείας, διατροφής και ρουτίνας χρειάζονται την προσοχή σας. Το ίδιο και η δουλειά και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τους υφιστάμενους ή προϊστάμενους. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό σας προσφέρει την έμπνευση αλλά και τη μαχητικότητα που χρειάζεστε για να εντυπωσιάσετε στο χώρο της δουλειάς σας.

Ζώδια Σήμερα – ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι είναι εκείνο που σας φέρνει χαρά; Αυτό σας καλεί να αναρωτηθείτε η Σελήνη στον Αιγόκερω. Βρείτε πως θα διοχετεύσετε τη δημιουργικότητα σας και πως μπορείτε να εκφραστείτε. Ο έρωτας, η δημιουργία και τα παιδιά είναι αυτά που επηρεάζονται περισσότερο από τη Σελήνη κι ίσως αυτοί οι τομείς σας δώσουν χαρά. Η σύνοδος Χείρωνα Άρη ίσως φέρει θετικές απαντήσεις στον τομέα των επαγγελματικών ή οικονομικών.

ΖΥΓΟΣ

Ίσως νιώθετε την ανάγκη νιώθετε πιο πολύ την ανάγκη να μείνετε μόνοι ή με άτομα που εμπιστεύεστε απόλυτα. Η Σελήνη στον Αιγόκερω αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας. Προσωπικά ή οικογενειακά σας ζητήματα σάς απασχολούν περισσότερο. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό σάς προτρέπει να μοιραστείτε το πρόβλημα ή τις σκέψεις σας με το σύντροφο ή και κάποιο συνεργάτη, που θα σας δώσει κάποια καλή συμβουλή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έντονη είναι η ανάγκη σας να επικοινωνήσετε τις σκέψεις σας, να μιλήσετε με έμπιστά σας πρόσωπα και να «αδειάσετε» απ’ ό,τι σας απασχολεί. Αυτές οι μέρες (σήμερα ιδανικά) είναι καλύτερες για να μιλήσετε για επαγγελματικά θέματα, να διαπραγματευτείτε ή να κάνετε μία σοβαρή προσωπική συζήτηση. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση ή πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή μία θετική είδηση για θέματα υγείας.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω στρέφει το βλέμμα σας στο πως θα βγάλετε περισσότερα χρήματα και στη διαχείριση των οικονομικών σας. Δείτε πώς συμπεριφέρεστε γενικότερα σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των υλικών αγαθών και σε ποια σημεία μπορεί να φέρεστε επιπόλαια Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό επηρεάζει θετικά τα θέματα αφορούν στην προσωπική σας ζωή όσο και τις εμπνεύσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έρχεται στο ζώδιό σας και σας δημιουργεί περισσότερο άγχος. Μην καταπιέζετε όσα νιώθετε, εκφραστείτε χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις. Ίσως σήμερα έχετε το δίλημμα να ασχοληθείτε με κάτι που σας ευχαριστεί και με κάτι που πρέπει να κάνετε. Ακολουθήστε την καρδιά σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα μπορεί φέρει ένταση στο χώρο του σπιτιού. Εστιάστε στο να βρείτε λύσεις κι όχι να παρατείνετε το πρόβλημα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δημιουργεί μία τάση να απομονωθείτε, να κρατήσετε τις σκέψεις σας για σας, να μην έχετε πολλές κοινωνικές επαφές. Ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση περισσότερο, δώστε χρόνο στον εαυτό σας και βάλτε σε προτεραιότητα τη σωματική και ψυχική υγεία σας. Η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να σας κάνει κάπως αιχμηρούς στην έκφρασή σας. Προσέξτε ό,τι μοιράζεστε δημόσια, ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην αναβάλλετε τις δύσκολες εκκρεμότητές σας καθώς η σημερινή μέρα είναι βοηθητική για να τις ολοκληρώσετε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές. Ίσως έχετε κάποιες ευχάριστες εξελίξεις σε επίπεδο επαγγελματικό ή οικονομικό. Η σύνοδος Άρη – Χείρωνα σάς δίνει κίνητρο να ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των οικονομικών σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Ερμής στους Διδύμους από τις 13/06/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Ανάδρομος Κρόνος 2022: Καρμικές αναθεωρήσεις και καρμικοί έρωτες

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 13/06/2022 – 19/06/2022