ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/05

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 15 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η σημερινή μέρα είναι μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Μαΐου όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις ευνοϊκές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα στον Κριό. Άρα όπως καταλαβαίνετε, είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στην συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά.

Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους ή αυστηρή κριτική ακόμη κι αν νοιώθουμε ότι έχουμε δίκιο γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού σιγοντάρει την επιρροή του Ήλιου – Κρόνου και προάγει τα αρνητικά συναισθήματα. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο.

ΚΡΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο απαιτητική ως μέρα. Κι αυτό γιατί σχηματίζεται το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και η Αφροδίτη από το ζώδιο σας συναντά τον Χείρωνα. Οι επαφές με τους άλλους είναι το κύριο μενού της μέρας και ως φαίνεται θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για συζητήσεις και διάλογο. Εδώ είναι όμως που πρέπει να προσέξετε, ειδικά αν στο «τραπέζι» πέσουν θέματα που αφορούν οικονομικά γιατί εύκολα μπορεί να ανάψουν τα αίματα ακόμη και μεταξύ φίλων και η κουβέντα να πάρει άλλη τροπή. Δεν είναι η κατάλληλη μέρα επίσης να διεκδικήσετε πιεστικά χρήματα που σας οφείλονται ή μια αύξηση. Κι εννοείται αποφύγετε παρορμητικές αγορές.

Καλύτερα να κλειδώσετε κάπου τις πιστωτικές σας κάρτες και να τις ξεχάσετε. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο μελαγχολικοί για τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης που δεν εξελίχτηκε όπως θα επιθυμούσατε στο παρελθόν.

Ζώδια Σήμερα – ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται με ένα «αγκάθι» που πιθανώς να γίνει ιδιαίτερα αντιληπτό σε όσους είναι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου τους. Το αγκάθι λέγεται τετράγωνο Ήλιου- Κρόνου. Έτσι μπορεί στην πορεία της μέρας να υπάρχει ένα κλίμα έντασης στο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια ή ακόμη και με κάποιους συνεργάτες. Πιθανώς να έχετε μια αντιπαράθεση με ένα σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας. Πιθανώς και το σύντροφό σας. Αν υπάρχει κάτι ή κάποιος που σας καταπιέζει ή συμπεριφέρεται αυταρχικά χωρίς να σας δίνει το χώρο που χρειάζεστε ή αν νιώθετε ότι δεν ακούει αυτά που λέτε δεν αργεί να έρθει ένας φορτισμένος διάλογος. Πιθανώς και μια ρήξη αν το πράγμα ξεφύγει.

Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε ακριβώς πριν την εκδήλωση της έκλειψης Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας. Προσπαθήστε όμως να μην ενδώσετε στην παρόρμηση της στιγμής. σκεφτείτε αυτά που έχετε να πείτε καλύτερα και μεταθέστε μια τέτοια κουβέντα για την άλλη εβδομάδα μετά την Τρίτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κυρίαρχη όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται σήμερα. Για όσους έχουν γεννηθεί κυρίως στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας, η όψη αυτή μπορεί να βγει ως εκνευρισμός, θυμός, επιθετικότητα ή θλίψη. Θα πρέπει πρωτίστως να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους άλλους. Ειδικά αν υπάρχουν κάποια θέματα δικά σας που θίγονται γιατί θα είναι δύσκολο να μείνετε ψύχραιμοι. Δευτερευόντως, θα πρέπει να είστε όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι βάζοντας τα όρια σας σε αυτούς που προσπαθούν να τα καταλύσουν ειδικά στο χώρο εργασίας.

Από την άλλη, μην τρελαίνεστε να έχετε τον έλεγχο σε όλα στη δουλειά γιατί πιθανώς κάτω από αυτές τις όψεις να είναι ένα ουτοπικό σενάριο. Αποδεχτείτε ότι κάποια πράγματα ή άνθρωποι δεν αλλάζουν. Κάνετε αυτό που θεωρείτε εσείς σωστό χωρίς να εξαρτάτε την διάθεση και την ψυχολογία σας από τους άλλους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ διαφορετική η εικόνα της σημερινής μέρας με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο. Μπορεί να νοιώθετε ότι οι ανάγκες των δικών σας προσώπων σας «πνίγουν» ακόμη κι αν είναι τα ίδια σας τα παιδιά για όσους είστε γονείς ή μπορεί να θέλετε λίγο την ησυχία σας μέσα στο σπίτι και να μην μπορείτε να το επιτύχετε. Από την άλλη μπορεί να δημιουργείται περαιτέρω ένταση με αφετηρία κάποιους οικονομικούς λόγους. Αποφύγετε λοιπόν ειδικά αυτή τη μέρα τέτοιες συζητήσεις αν δεν θέλετε να ξεφύγει η κατάσταση.

Από την άλλη επειδή αυτή η όψη επηρεάζει και την ερωτική σας ζωή είναι πιθανόν μια αντίδραση σας ή της άλλης πλευράς να πυροδοτήσει ένα καβγαδάκι ξαφνικά. Προσοχή πρέπει να δείξετε και σε σχέσεις με φίλους ή συνεργάτες.

ΛΕΩΝ

Σήμερα χρειάζεται προσεκτικούς χειρισμούς από την πλευρά σας τόσο σε επίπεδο επικοινωνίας με τους άλλους όσο και στις μετακινήσεις. Προσπαθήστε να έχετε περισσότερη υπομονή και κατανόηση τόσο στο οικογενειακό σας περιβάλλον όσο και στο εργασιακό. Ελέγξτε το θυμό και την έκφραση των αρνητικών συναισθημάτων σας. Ενδεχομένως κάποιο άτομο από την δουλειά ή ακόμη κι από το σπίτι να σας καταπιέσει περισσότερο ή να γίνετε ο στόχος κάποιου που δεν μπορεί να διαχειριστεί το δικό του θυμό και τον εξαπολύει αδίκως σε σας. Σκεφτείτε πριν αντιδράσετε παρορμητικά μήπως με την αντεπίθεση τελικά δεν βρείτε το δίκιο σας. Περισσότερο επηρεάζεστε αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολύ διαφορετική η εικόνα της σημερινής μέρας με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο. Αν αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση για ιδεολογικούς, θρησκευτικούς, πολιτικούς λόγους θα έχετε γλιτώσει πολύ εκνευρισμό και στρες. Κάποιος μπορεί επίτηδες να προσπαθήσει να ανοίξει μια συζήτηση μαζί σας είτε δια ζώσης είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όχι βέβαια με την πρόθεση να ακούσει αυτά που έχετε να του πείτε αλλά για να ρίξει λάδι στην φωτιά και να σας παρασύρει σε μια άσκοπη και τοξική κουβέντα. Μην ενδώσετε και χάσετε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για το τίποτε.

Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές καλύτερα να περιμένετε λίγο και να δείτε από όλες τις πλευρές μια κατάσταση πριν προχωρήσετε σε κάτι δραστικό. Ας είστε επίσης λίγο πιο προσεκτικοί με την οδήγηση και πιο υπομονετικοί. Πιθανώς μια είδηση που θα λάβετε την Κυριακή να σας αναστατώσει κάπως.

Ζώδια Σήμερα – ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα έρχεται και με όψεις πίεσης, το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο και τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει αλλά μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη. Περισσότερο επηρεάζει όλους όσους έχετε γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο Αποφύγετε με αυτές τις όψεις να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Από την άλλη οι όψεις αυτές σας κάνουν παρορμητικούς και με το χρήμα. Όσο κι αν σας δελεάζει ακόμη μια αγορά (από αυτές που καλύπτουν άλλα κενά κι όχι της γκαρνταρόμπας σας) προσπαθήστε να αντισταθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο επιβαρυμένη μέρα καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα ξυπνώντας μνήμες του παρελθόντος και άγχη. Περισσότερο επηρεάζεστε οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς μπορεί να νοιώθετε θυμωμένοι, καταπιεσμένοι, αδικημένοι ή προβληματισμένοι με θέματα των επαγγελματικών ή των οικογενειακών. Από την άλλη είναι πιθανόν να έχετε και αρκετές υποχρεώσεις και να χρειάζεται να θυσιάσετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας για να προετοιμαστείτε για την εβδομάδα που ξεκινά με την έκλειψη στο ζώδιο σας.

Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε εντάσεις και μην χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μη βλέποντας όλη την εικόνα. Το πιο εύκολο είναι να έρθετε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Εσείς διαλέξτε το δύσκολο δρόμο της ψυχραιμίας και της αποστασιοποίησης γιατί αυτός θα σας φέρει και τα θετικότερα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή μέρα είναι πιο πιεστική μέρα κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο που μπορεί να έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά. Πιθανώς να σας προκαλούν στρες με το τετράγωνο του Ήλιου προς τον Κρόνο. Όσοι επηρεάζεστε από την όψη προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. Όταν είστε διαρκώς σε νοητικό στρες θα υποφέρετε και από ψυχοσωματικές εκδηλώσεις. Ενδέχεται να σας αποκαλυφθεί κάτι στο χώρο εργασίας που ήταν παρασκηνιακό το προηγούμενο διάστημα κι αυτό να σας θυμώσει.

Ακόμη προσέξτε μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις. Αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι
αρνητικά και τοξικά ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Διαφυλάξτε την πνευματική και ψυχική σας υγεία. Αν έχετε ένα πρότζεκτ αρκετά απαιτητικό για το οποίο πρέπει να δουλέψετε, καλά θα κάνετε να το οργανώσετε στη λεπτομέρεια του. Να υπολογίσετε πόσο ακριβώς χρόνο, ενέργεια ή οικονομικούς πόρους πρέπει να διαθέσετε για να ολοκληρωθεί.

Ζώδια Σήμερα – ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ διαφορετική η εικόνα της Κυριακής καθώς πλησιάζουμε στην έκλειψη της Δευτέρας, που είναι πιεστική ακόμη κι αν δεν εργάζεστε ή δεν έχετε προγραμματισμένες υποχρεώσεις. Πιθανώς ένα τηλεφώνημα ή ένα
email να διαταράξει την ησυχία σας και να σας εκνευρίσει. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε αντιπαραθέσεις. Με φωνές και υψηλούς τόνους δεν θα βρείτε άκρη. Η καλύτερη στάση είναι η αποστασιοποίηση ιδιαίτερα από ανθρώπους που σας πατάνε ευαίσθητα «κουμπιά». Έχουν τον τρόπο τους να σας θυμώνουν. Από την άλλη, καθώς ο Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο μπορεί να αντιμετωπίζετε κάποια προβλήματα στην επικοινωνία. Στις μετακινήσεις ή να αγχώνεστε ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας θέματα.

Ζώδια Σήμερα – ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο που επηρεάζει σαφώς περισσότερο τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Εσείς είστε πιο επιρρεπείς σε εκνευρισμούς, εντάσεις και αντιπαραθέσεις. Είτε με το σύντροφο σας, ένα στενό συνεργάτη, ένα φίλο ή και με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε όσο κι αν είστε θυμωμένοι να διατηρήσετε χαμηλούς τόνους και με ψυχραιμία να κάνετε διάλογο. Αν όμως βλέπετε ότι δεν μπορείτε να κρατήσετε το «επίπεδο» εκεί που πρέπει, ασχοληθείτε με κάτι άλλο και επανέρχεστε κάποιες μέρες αργότερα. Μπορεί η αφορμή ή η αιτία για τις αντιπαραθέσεις να είναι μια αλλαγή ή ο φόβος μιας αλλαγής είτε σε επαγγελματικό είτε σε οικογενειακό επίπεδο. Από την άλλη, μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις. Γι’ αυτό προσπαθήστε να θέσετε τα όρια σας ξεκάθαρα.

Ζώδια Σήμερα – ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή μέρα κυριαρχείται από το τετράγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο. Φυσικά, κορυφώνεται σιγά σιγά κι η επιρροή της έκλειψης που έρχεται το πρωί της Δευτέρας. Η όψη Ήλιου – Κρόνου σας κάνει πιο επιρρεπείς σε μελαγχολία, απογοήτευση αλλά και σε εντάσεις είτε με συνεργάτες, συγγενείς, γείτονες και όποιους αποτελούν το στενό σας περιβάλλον. Μια λάθος λέξη ή κριτική ακόμη κι αν είναι ειλικρινής και δεν έχετε πρόθεση να πληγώσετε κάποιον, μπορεί εύκολα να προκαλέσει μια αντιπαράθεση που ίσως μετανιώσετε.

Βαδίζουμε και στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή που εύκολα τα λόγια παρεξηγούνται. Άρα μολονότι ίσως θέλετε να πείτε κάτι γιατί σας βαραίνει. Θέλετε να το βγάλετε από μέσα σας γιατί αυτό θα σας ανακουφίσει. Η ικανοποίηση θα είναι πρόσκαιρη και η ζημιά μεγαλύτερη. Περισσότερο επηρεάζονται οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 16 Μαΐου 2022: Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 16/05/2022 – 22/05/2022

Τετράγωνο Ήλιου-Κρόνου στις 15/05/2022: Ποια είναι τα 4 ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από αυτή την απαιτητική όψη;