ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/04

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 15 Απριλίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Είναι από τις μέρες που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη, ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις. Καθώς η Σελήνη από τον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την αυριανή Πανσέληνο τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα και τα λόγια μας φορτίζονται στον υπερθετικό βαθμό. Από την άλλη, η αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να μας βάλει σε μια διαδικασία να ψάχνουμε αποδοχή από τους άλλους κι έτσι να συμβιβαζόμαστε σε αυτά που πιστεύουμε.

Σήμερα προχωρά στους Ιχθύς και ο Άρης δημιουργώντας πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο αφού εκεί βρίσκονται ήδη Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας.

ΚΡΙΟΣ

Σε γενικές γραμμές αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις σήμερα ειδικά με άτομα που ξέρετε εκ των προτέρων ότι είναι δύσκολο να ομογνωμείτε. Κάνετε οικονομία δυνάμεων και όταν τα πράγματα λίγο καλμάρουν επανέρχεστε. Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Σήμερα προχωρά στους Ιχθύς και ο κυβερνήτης σας Άρης δημιουργώντας πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο αφού εκεί βρίσκονται ήδη Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας.

ΤΑΥΡΟΣ

Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε σε μια μέρα σαν την σημερινή είναι να επιταχύνετε σε αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα στην δουλειά και να μην ζοριστείτε και με πράγματα που μπορεί να αναβληθούν. Μην ενδώσετε σε πιέσεις από συνεργάτες. Ακόμη φροντίστε περισσότερο την υγεία σας και δείτε τι αλλαγές μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμα για να νιώθετε καλύτερα.

Ζώδια Σήμερα – ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να πιεστείτε περισσότερο και σε μια φιλική σχέση σήμερα. Αν βλέπετε ότι σας χωρίζει άβυσσος στις αντιλήψεις σας με ένα φίλο ή συνεργάτη μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας να τον μεταπείσετε για κάτι. Μην δώσετε όμως περισσότερη σημασία κι απ’ όσο πρέπει.

Ζώδια σήμερα – ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά και ειδικά κάποια πιο πιεστικά άτομα στο χώρο εργασίας μπορεί να απαιτούν την προσοχή σας και τον χρόνο σας. Επιλογή θα έχετε αλλά η συμβουλή μου είναι να βάλετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα κι αφού ικανοποιηθούν αυτές βλέπετε και για τους άλλους.

 

Ζώδια σήμερα – ΛΕΩΝ

Με τις όψεις που σχηματίζει η Σελήνη προς τον Ερμή και την Αφροδίτη και την αντίθεση με τον Χείρωνα τα λόγια πρέπει να είναι καλά μετρημένα γιατί μπορεί να πονέσουν άτομα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα στο περιβάλλον σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως αντιμετωπίζετε μια πιο δύσκολη κατάσταση σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Eίναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές οικονομικές συζητήσεις ακόμη και μέσα στο πλαίσιο της οικογένειας γιατί η συζήτηση μπορεί να πάρει άλλη τροπή και να καταλήξει σε αψιμαχία. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο κυρίως μπορεί να νιώθετε περίεργα και σε μια σχέση, είτε επαγγελματική, είτε ερωτική. Ίσως κάτι νιώθετε ότι σας κρατά εγκλωβισμένους και δεν μπορείτε να έχετε αρκετή ελευθερία στην έκφρασή σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό που χρειάζεται προσοχή σήμερα είναι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ίσως ζητήσουν την συμβουλή σας. Να είστε ειλικρινείς αν ζητηθεί η άποψη σας αλλά να την συνοδεύσετε με ένα γλυκό υποστηρικτικό λόγο ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Ας είστε λίγο πιο συγκαταβατικοί και με το σύντροφό σας ή κάποιο σας παιδί αν είστε γονείς και μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκεφτείτε τι θα ήταν αυτό που θα σας έφτιαχνε το κέφι; Να μαγειρέψετε κάτι, να παραγγείλετε κάτι και να απολαύσετε την αγαπημένη σας σειρά; Να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι; Όπως και να έχει κερδίστε χρόνο για τον εαυτό σας και μην πιέζεστε! Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις στο χώρο της δουλειάς σας με άτομα τα οποία είναι από τη φύση τους συντηρητικά και κάπως αυταρχικά.

Ζώδια Σήμερα – ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από την δική σας. Επίσης για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο προσέξτε τις ερωτικές σας σχέσεις ή στις σχέσεις με τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Πολλές οι πιέσεις αλλά έχετε πάντα τον τρόπο να τα καταφέρνετε όλα. Σήμερα προχωρά στους Ιχθύς και ο Άρης δημιουργώντας πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο αφού εκεί βρίσκονται ήδη Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την Πανσέληνο του Απριλίου και μπορεί να σας βρει σε μια θέση «πυροσβέστη» να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στην δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού με κάποιο τρόπο όπως κυλάει η μέρα. Από την άλλη καλά θα κάνετε να μην φορτωθείτε εσείς ευθύνες άλλων και υποχρεώσεις προκειμένου να μην διαταραχτεί η ησυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σαφώς θα πρέπει να προσέξετε και να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας για να μην μετανιώσετε κάτι που θα πείτε αργότερα από την άλλη θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι διατηρούνται τα όρια κι από την δική σας πλευρά κι από την άλλη. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να είστε λίγο πιο προβληματισμένοι σε μια σχέση σήμερα. Σήμερα προχωρά στους Ιχθύς και ο Άρης δημιουργώντας πολυαστρία σε αυτό το ζώδιο αφού εκεί βρίσκονται ήδη Αφροδίτη, Δίας, Ποσειδώνας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σε όλη την διάρκεια της ημέρας και σε απαιτητικές όψεις με τον Ερμή, την Αφροδίτη και τον Χείρωνα μπορεί να σας ζορίσει είτε σε ψυχολογικό επίπεδο είτε ακόμη σε οικονομικό επίπεδο. Πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο προκειμένου να νιώθετε κι εσείς ικανοποιημένοι.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

Πώς να κερδίσετε την καρδιά ενός Κριού

Αφροδίτη στους Ιχθύς 05/04/2022 – 02/05/2022: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Σχέσεις ψυχής και πόσο εύκολο είναι να τις προσπεράσεις